dealien Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Greutatea nu are nici o legatura cu asta...faptul ca il faci mai moale la greutate mai mare la o eventuala groapa poti sa uiti de janta sau semeringuri...suspensia se seteaza in functie si de greutate dar in principal la o sportiva de cum vrei sa te dai....ca daca ai suspensia moale si intrii intr-un viraj mai tapan si mai tare poti sa uiti de viraj si ti-ai rupt gatu... Daca suspensia e mai ferma atunci ti se comporta motoru mai ok in viraje si al franari mai bruste sau asa...Eu credeam ca ai o problema prin paftul ca esti prea scund si nu ajungi jos cu picioarele... Daca mergi la drum si nu mergi sa "te dai" atunci se poate lasa mia moale ca altfel ajung ila destinatie vibrand la cum sunt drumurile noastre. Daca sunt doi pe ea mai trebuie intarita suspensia ca balansul e mai mare si tot asa... Daca te intereseaza cred ca am ceva tutorial din asta despre cum se seteaza suspensia... SEe Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Greutatea nu are nici o legatura cu asta...faptul ca il faci mai moale la greutate mai mare la o eventuala groapa poti sa uiti de janta sau semeringuri...suspensia se seteaza in functie si de greutate dar in principal la o sportiva de cum vrei sa te dai....ca daca ai suspensia moale si intrii intr-un viraj mai tapan si mai tare poti sa uiti de viraj si ti-ai rupt gatu... Daca suspensia e mai ferma atunci ti se comporta motoru mai ok in viraje si al franari mai bruste sau asa... E relativa faza asta si sa-ti spun de ce:daca intri TARE intr-o curba si ai suspensia super-teapana(reising) ,dar in acea curba prinzi o denivelare exact pe aplecare, garantez ca fiind foarte teapana suspensia te va ARUNCA cat ai zice peste pt ca nu o sa mai amortizeze cu nimic in acea denivelare....e cu dus si intors faza cu suspensia teapana ,asta pe strada ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Ai dreptate aici cu denivelarea...eu oricum nu zic sa fie super fixa...doar mai tapana... E discutabil...daca e prea moale la o frana mai tare se infunda rau fata si de aici pierzi mult...depinde de drum si de incarcare si asa mai departe see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Poze cu bunica voastra, tre s-o respecteti ca fara ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Sa o stapanesti sanatos!....se tine f bine pt varsta ei ,se vede ca ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Sa o stapanesti sanatos!....se tine f bine pt varsta ei ,se vede ca ai grija de ea Multumesc, dar am vandut-o acum 3 ani uni tip care a lovit-o imediat, acum nu mai arata asa. Intradevar cat a fost a mea o ingrijeam ca pe ochii din cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Si eu am vrut sa iau o batranica din aia dar nu a fost sa fie a mea....oricum am mers pe vreo 2 si`s moarteee.... see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Ca si ciclistica sunt....dar motorul impinge ok, pina la 220 ma tineam cu motoare generatie noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Salutare! Nou detinator de GSX R 600. O am de 2 zile in garaj, nu pot circula din cauza unei proaspete suspendari de permis. Mooor de ciuda. Oricum, va salut si asflt uscat tuturor. Vremea buna se pare ca incepe devreme anu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 !!!WELCOME!!! imi pare rau pt permisul tau!!! sper sa-l recapeti curand!!! see YA si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 !!!WELCOME!!! imi pare rau pt permisul tau!!! sper sa-l recapeti curand!!! see YA si asfalt uscat Mersici! Azi am avut testul pentru recuperarea lui. L-am dat a doua oara si de data asta am facut 15 din 15. Pacat ca mai am de asteptat dupa el inca aprox. o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Mersici! Azi am avut testul pentru recuperarea lui. L-am dat a doua oara si de data asta am facut 15 din 15. Pacat ca mai am de asteptat dupa el inca aprox. o luna. Incearca sa vezi partea plina a paharului...inca e frig afara ,in cateva sapt(cand iti vine permisul) o sa fie numai bine .Deci ,nu ai de ce sa te oftici acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Incearca sa vezi partea plina a paharului...inca e frig afara ,in cateva sapt(cand iti vine permisul) o sa fie numai bine .Deci ,nu ai de ce sa te oftici acum Ehee...Silviule...poate pe la Buzau e cam frig...da' in Oradea de cateva zile bune e o vremeeeee.....sa te tot plimbi. Asa ca fratilor, un singur sfat: mare grija la "fortat noul cod rutier". Unii nu-s prea intelegatori, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ehee...Silviule...poate pe la Buzau e cam frig...da' in Oradea de cateva zile bune e o vremeeeee.....sa te tot plimbi. Asa ca fratilor, un singur sfat: mare grija la "fortat noul cod rutier". Unii nu-s prea intelegatori, din pacate. Incercam si eu sa iti indulcesc asteptarea...la noi e f f frig de mai bine de o sapt incoace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Merci mult! Eh, las'...ca n-o fi dracu' chiar asa de negru... daca te cufunzi in munca nici n-o sa-ti dai seama cum trece timpu', nuh?... doar ca in meseria mea mi-e vital permisu'... Asta e... Fara partea rea nu vezi partea buna a lucrurilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ehee...Silviule...poate pe la Buzau e cam frig...da' in Oradea de cateva zile bune e o vremeeeee.....sa te tot plimbi. Asa ca fratilor, un singur sfat: mare grija la "fortat noul cod rutier". Unii nu-s prea intelegatori, din pacate. Ce norocosi sunteti voi Am vazut ca sapt. trecuta au fost pana la 18 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ce norocosi sunteti voi Am vazut ca sapt. trecuta au fost pana la 18 grade Unde au fost 18 ,la buzau???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Ce norocosi sunteti voi Am vazut ca sapt. trecuta au fost pana la 18 grade Hehe... vad ca nu suntem singurii fara somn noaptea asta Asta e ... veniti pe a Oradea... Adevaru' e ca vestul tarii a fost si e un pic mai avantajata dpdv meteo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Hai sa mai pun si eu o poza ,facuta ieri pe un soare cu dinti de clantaneau masele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Frumoasa bestiutza! As pune si eu o poza doua...dar din pacate ap. foto a ramas la "fosta"... Deh, orgoliul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Hai sa mai pun si eu o poza ,facuta ieri pe un soare cu dinti de clantaneau masele .... Silviu,de ce nu ii dai jos suportul de numar? Cred ca ar arata mult mai bine cu asta . Unde au fost 18 ,la buzau???? Nu, la Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Silviu,de ce nu ii dai jos suportul de numar? Cred ca ar arata mult mai bine cu asta . Suporturile artizanale iti pot face probleme. La mine de exemplu a zburat cu tot cu numar si semnalizari pe autostrada. Iar cand e mazga pe jos imi arunca roata pe stop, dupa cativa km nu mai vede nici dracu cand pun frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Silviu,de ce nu ii dai jos suportul de numar? Cred ca ar arata mult mai bine cu asta . Nu, la Oradea. nu toata lumea isi face numarul la imprimanta ca tine si dupaia fuge de politie prin ploiesti , lasa omu in pace , esti obsedat de codita si numarul la motor trebuie tu neaparat sa-i faci ceva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 as vrea sa fac si eu schimbul de ulei, care e cel mai bun ulei care il pot baga in gsxr-ul meu , k 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 as vrea sa fac si eu schimbul de ulei, care e cel mai bun ulei care il pot baga in gsxr-ul meu , k 2 ? eu bag in k5 750 10w60 motorex...racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate