Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am eu cauciucuri de la curse folosite mai putin de o zi cu marginile franjurate(pe strada nu vei ajunge niciodata sa mergi pe portiunea aceea) insa cu mijlocul nou...se vede dunga de la matrita in continuare ;)

Am dunlop cele mai multe pe 190 si pirelli pe 180.

eu merg numai pe strada si sunt marginile franjurate ca pe pista

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da am facut operatiunile , maine dimineata mai mergem intr.un loc inainte de plecare si pe cai , otto ramane cum am stabilit in jur de 11 @ fermele doripesco (asta daca le mai gasesc :D):D kidding

@ otto tu esti mai racer asa ...;)

Editat de cmd
Link spre comentariu

drum bun baieti!

Otto,te rugam frumos sa ne uploadezi si noua pozele.A fost super plimbarea de ieri,cam obositor pentru noi,multi km pana acolo.Aveti o zona belea de dat pe curbe,si va dati super!Adika stiti cu ele.Sunteti un exemplu frumos pentru altii,care doar scriu aici pe forum.Super baieti:)

Link spre comentariu

pe unde ati fost mai ca nu am auzit de padurea bogatii<spre rusinea mea>

oricum cand aud de paduri imi vine in cap capra nu gixu

sus cu pozele ;)

Link spre comentariu

pe unde ati fost mai ca nu am auzit de padurea bogatii<spre rusinea mea>

oricum cand aud de paduri imi vine in cap capra nu gixu

sus cu pozele :(

Baga pe Youtube,o sa-ti placa.Sunt curbe mestesugite,de viteza,si adrenalina maxima.UN fel de Cheia,dar mai pe larg asa..adika ajungi si la vit 3 si 4 la rosu:))

Link spre comentariu

Baga pe Youtube,o sa-ti placa.Sunt curbe mestesugite,de viteza,si adrenalina maxima.UN fel de Cheia,dar mai pe larg asa..adika ajungi si la vit 3 si 4 la rosu:))

facc

e superb<cati km dus intors?>

Link spre comentariu

Scuzati-ma ca postez dar poate ajut pe cineva! Am un 2 seturi de placute fata (4 placute in total) :( tokico pentru etrieri radiali de la un gsx 600 r 2006!Sunt uzate maxim 20% si pretul este 100 ron pe toate 4. Nu am ce face cu ele! Telefonul este in semnatura in dreptul numelui Stefan! Merci!

Link spre comentariu

Am facut din fata portii,pana inapoi 610km.Am venit in 4 labe,dar a meritat,f obositor.Deci pana acolo 250-300km.Sighisoara.:D

nu stiu cum e pozitia pe a voastra dar eu pe K1 de 600 am facut de sambata dimineata de la 10 pana duminica la 19:00 950 de km :(

ce e drept o cu durere de fund - lucru neintalnit de mine pe kawa zzr - ma bate gandul sa ma intorc la ceva mai comod

Link spre comentariu

nu stiu cum e pozitia pe a voastra dar eu pe K1 de 600 am facut de sambata dimineata de la 10 pana duminica la 19:00 950 de km :(

ce e drept o cu durere de fund - lucru neintalnit de mine pe kawa zzr - ma bate gandul sa ma intorc la ceva mai comod

ai castigat la loto ????

de cati bani ai bagat benzina ?

te-ai gandit ca poate durerea de fund nu-i de la motor ?

si pe mine ma doare-n fund ... dar din alte motive !

Link spre comentariu

ai castigat la loto ????

de cati bani ai bagat benzina ?

te-ai gandit ca poate durerea de fund nu-i de la motor ?

si pe mine ma doare-n fund ... dar din alte motive !

nu am castigat la loto - ca nu joc :(

nu stiu de cat am bagat benzina - stiu ca am alimentat seara -plin - apoi inainte de fetesti iarasi plin - apoi plin in buzau - unu in vaslui apoi inca un in tisita - sume relativ modice intre 30 si 50 de lei pe bon - am sa iau bonurile sa vad cat am bagat - avand in vedere ca la mine nu merge senzorul de viteza - nu pot sa stiu cat am consumat si in ce regim

oricum pe autostrada nu l-am iertat trepta 6 si 9000 rpm - m-am dus si pt u interal scurt la 12.000

mai tare a fost ca aveam cam 9k ture si a trecut un k1-k3 (de 1000 probabil) pe langa mine alb de am avut impresia ca stateam pe loc

neah am fost la fetesti la miting sa vad probabil pt ultima data 8 MIG-uri 21 in aer

apoi am luat-o pe drumul vechi spre slobozia - am iesit la buzau - si de acolo pe E85 pana la vaslui - trebuia sa fiu prezent la nunta unui amic

durerea se trage de la slobozia-buzau - drum bun fara gauri dar foarte foarte multe denivelari

Editat de delu
Link spre comentariu

Io nu stiu cum mergeti voi si cat strangeti din poponeata - dar eu n-am probleme cu dureri - decat amorteli de genunchi. Am mers intr-o zi 600 km. In afara de oboseala normala n-am avut probleme.

Editat de Survolaj
Link spre comentariu

Io nu stiu cum mergeti voi si cat strangeti din poponeata - dar eu n-am probleme cu dureri - decat amorteli de genunchi. Am mers intr-o zi 600 km. In afara de oboseala normala n-am avut probleme.

am facut si eu drumuri lungi pe el - nu e forba de cum mergi - dar cand drumul are denivelari constante si ai impresia ca poponeata ta e pe post de "snitzel" si in permanenta e batut vreo 100-km sau mai mult nu cred ca iti mai trebuie ceva

am mers pe E85 - ca in palma - nu am oprit de la buzau pana in vaslui (cam 250 km)

Link spre comentariu

sal merg cumva placutele si la un gs 1994

Nu cred ca se potrivesc! sunt placute de etrieri radiali si au 2 urechiuse prin care trec tijele de ancorare. Pe gs u din cate stiu ai etrieri pe 2 pistoane, nu pe 4. E cu totul alta placuta.

Deci le mai am de vanzare pentru ce interesati. 4 placute la 100 ron pt gsx r ( etrieri radiali). Uzate maxim 20%.

Editat de Stefan_Sv650sf
Link spre comentariu

Am facut week asta vreo 400km pe un k2 si m-a durut putin piciorul stang de la schimbator pt ca am schimbat foarte des ca asa e la tara dar in afar de asta doar mici dureri la inchieturile mainilor si asta pentru ca sunt incepator. K2 mi se pare foarte confortabil. E normal sa imi urce temperatura si la 100 cand mareg mai mult cu a1-a si a2-a? iar cand ii dau mai tare scade pe la 75-80?

Link spre comentariu

E normal sa imi urce temperatura si la 100 cand mareg mai mult cu a1-a si a2-a? iar cand ii dau mai tare scade pe la 75-80?

da<in oras poate ajunge si mai sus de atat><107-109>

Link spre comentariu