Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Are cineva nevoie de o toba originala de K4??shimb cu altceva mai galagios+dif din partea mea,s-au schimb cu bani App:mai primiti inca unu in club???am avut pana in primavara in gsx-r 600 2001 si acum mi-am luat in gsx-r 600 2004!!!!sa auzim de bine,bafta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Are cineva nevoie de o toba originala de K4??shimb cu altceva mai galagios+dif din partea mea,s-au schimb cu bani App:mai primiti inca unu in club???am avut pana in primavara in gsx-r 600 2001 si acum mi-am luat in gsx-r 600 2004!!!!sa auzim de bine,bafta!!!! Uelcăm ! Pozne ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Zilele astea,promit.....mai trebuie ea bibilita ca e tavalita putin pe stanga ,dar se face!!!!deci o finala ceva mai de criza asa ??? dau si o originala la schimb!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Goleste toba stock de site daca vrei zgomot si o sa ai cea ce iti doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Am gaurit-o dar parca tot nu e ce vreau io....vreau un sunet putin mai gros!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Cumpara toba aftermarket si ai terminat cu treaba Apropos - k6 se poate face in 2 tobe - vreau sa o fac aprox. la fel ca un k7-k8-k9 pe evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) pai aia vreau nenea,dar mai subtire la bani ca 'nu e finante'!!!!!! Cred ca se poate face si cu 2 tobe,de fapt sigur,mergi la un sudor bun,vezi la Cristi in Dr-taberei,el mai facea lucrari dinastea!!! Editat August 4, 2010 de Fan333 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Cotul de k7-k8 fac rost original - doar sa se pupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Pai si ce mai astepti???Fa o incercare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Nu am a doua toba ) plus ca trebuie sa le schimb E un proiect de viitor cand schimb toba si bag PC Editat August 4, 2010 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Ehee,e ceva,pai poate gasesti un coleg de pe aici binevoitor...si te ajuta cu o pereche de tobe,pentru proba,o sa ma interesez si eu sa vdm daca se poate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 eu am aruncat un ochi pe ebay, se gasesc stock ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 care ai mai facut ITP-ul in ultimul timp si cat mai costa? ca din greseala am vazut ca azi imi expira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Cine are nevoie de o garnitura de chiuloasa pentru K1-K5 de 600.Dintr-o mare prostie am cumparat o garnitura de chiuloasa pentru K3-u meu de la reprezentanta dar nu am nevoie de ea Mesaj completat am incercat eu sa fac itp dar ma tot resping..toba,xenon..... La rar costa 70.35 roni iar la statiile private intre 110-150.Te sfatuiesc sa mergi la o statir itp privata sa nu te puna aia de la rar pe drumuri asa cum mi sa intamplat mie Cine stie de unde sa imi pot comanda stikere pentru k-3 ALSTARE....nu imi spuneti de lupy ca omu e mult prea scump(100e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 ITP la Ilioara pt suma de 115 ron ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Sunt sanse sa ma respinga pt ca am xenon si toba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 care ai mai facut ITP-ul in ultimul timp si cat mai costa?ca din greseala am vazut ca azi imi expira oh... si mie tot azi ilioara e cam departe... prin romana nu e niciunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Sunt sanse sa ma respinga pt ca am xenon si toba? Mergi si vezi ! Daca te respinge dau eu o bere,daca treci o dai tu ! Ma tii la curent ! @metoxil : Relatii la baietii de la Everest..eu nu cunosc ,stand mai spre porumb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Mergi si vezi ! Daca te respinge dau eu o bere,daca treci o dai tu ! Ma tii la curent ! @metoxil : Relatii la baietii de la Everest..eu nu cunosc ,stand mai spre porumb ! Bine,sper sa dau eu berea Sper sa nu ma respinga,sau sa ma respinga dar inainte sa le platesc )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Bine,sper sa dau eu berea Sper sa nu ma respinga,sau sa ma respinga dar inainte sa le platesc )) Vezi sa nu intri in Ilioara la poligon...e chiar vizavi de intrarea in poligon ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 @metoxil : Relatii la baietii de la Everest..eu nu cunosc ,stand mai spre porumb ! heheh, pai porumbul din america a venit, deci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Mai e undeva la intrare in Buftea cu 150 ron!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 OHO,scump nenea scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 OHO,scump nenea scump Las' ca am dat acum 170ron(60 spaga) la ilioara....dar aveau dreptate cat de cat,eu nu am frana de loc pe spate ideea e ca nu te resping ceea ce e un lucru bun sanatate PS: danke NYT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 nu stiu daca e bine sa faceti publice informatiile astea macar nu dati numele statiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate