shackalu Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 are cineva din intamplare vreo aripa fata de k7-600 la vanzare? Gasesti aici o gramada, la diferite preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 are cineva din intamplare vreo aripa fata de k7-600 la vanzare? Uite ce mi-am luat eu, din carbon. Vine greu (cam 4 saptamani), ca la pretul asta abia daca au margine, dar daca esti dispus sa astepti sa sti ca e calitate buna. http://www.ebay.com/itm/270973970992?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2092wt_1110 Te-ai gandit cumva la un HEX Shorty de la Akrapovic? Finala simpla 300 USD, complet cu galerii gasesti intre 800 USD - 1100 USD, al doilea pret are si transport. Suna bestial finala, asta in cazul in care vrei sa-ti iei toba doar pentru sunet. Oricum, daca investesti doar in toba nu obtii mare putere. Daca vrei putere, tre sa mai scoti ceva verzisori Domnilor, Revin cu schimbarea pe care vreau sa o fac eu. Ia uitati voi ce am gasit eu pe e-bay, mi se pare un pret rezonabil avand in vedere ca e noua. http://www.ebay.de/i...3d#ht_905wt_952 Finala m-am gandit la: -Yoshimura R77 -Akrapovic nu sunt hotarat -Arrow: http://www.louis.de/...tnr_gr=60422001 In total sunt vreo 700 EUR. Nu am gasit oferte noi mai bune. Second nu a venit nimeni cu oferte si nici nu am gasit pe net. In eventualitatea in care eu ma hotarasc sa cumpar evacuarea completa ce modificari mai trebuiesc facute motocicletei pentru a nu avea probleme cu calculatorul? Astept sugestii despre produsele mentionate si suport tehnic. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 vreau si eu un butoaias de lichid frana fata!! nu stiu unde sa caut ...am rupt google-u`n`2 ! nu vreau rizoma sau alte balarii doar stoc!! va multumesc! Da-mi PM ca am io unul aproape nou (l-am inlocuit cu Rizoma dupa juma' de an ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) Uite ce mi-am luat eu, din carbon. Vine greu (cam 4 saptamani), ca la pretul asta abia daca au margine, dar daca esti dispus sa astepti sa sti ca e calitate buna. http://www.ebay.com/itm/270973970992?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2092wt_1110 Nu vreau sa ma crezi carcotasi dar realizezi ca ai comandat o aripa spate din plstic cu folie de carbon pe ea nu? mai ieftin de 100e nu gasesti nici o piesa din carbon (dar nu pe asta ma bazez cand iti spun ca nu e din carbon), odata daca te uiti la poza sa vede de la 10m si daca te uiti la descriere scrie clar(plastic acoperit cu vinil de carbon) Editat Iunie 16, 2012 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 inapoi la gsx r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 inapoi la gsx r Asa da sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 wow florine ai dat rr-ul? BUNA alegere cand il vedem so noi live ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Frumos domnu! Sa fii sanatos sa te bucuri de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Uite ce mi-am luat eu, din carbon. Vine greu (cam 4 saptamani), ca la pretul asta abia daca au margine, dar daca esti dispus sa astepti sa sti ca e calitate buna. http://www.ebay.com/...#ht_2092wt_1110 Nu vreau sa ma crezi carcotasi dar realizezi ca ai comandat o aripa spate din plstic cu folie de carbon pe ea nu? mai ieftin de 100e nu gasesti nici o piesa din carbon (dar nu pe asta ma bazez cand iti spun ca nu e din carbon), odata daca te uiti la poza sa vede de la 10m si daca te uiti la descriere scrie clar(plastic acoperit cu vinil de carbon) Da da man, stiu... ei nah... nu sunt copil. Schema este ca pentru ce am eu nevoie, asta a fost varianta ieftina si buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Am pus jucaria la vanzare.. vreau miuta, am tot zis ca merge asa dar..nu se mai poate, prietenul meu Surubel cu k6 a trecut pe langa mine de mi-a invartit casca in cap si am simtit nevoia pe moment sa dau 10 inferioare dar .. in zadar consumul a fost identic in 300 km la gram.. Vreau si eu deaia care baga tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 vanzare buna aladin cumpara cu incredere un miar in mintile lui,o sa te bucure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Am achizitionat placutele de frana pana la urma de la Cesar (Multumesc! ). Am luat CL XBK5-uri, si sper sa fie asa bune cum le-ati laudat . Dupa ce le schimb si le fac "rodajul" o sa revin cu impresii. Daca tot le schimb, vreau sa-mi curat si etrierele, dar am vazut tot felul de pareri cum ca acele sprayuri speciale pentru curatat frane nu fac foarte bine la garniturile de cauciuc din etrier...cu ce ma sfatuiti sa curat etrierele? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Salutare, De la ultimul schimb de cauciucuri am o problema cu frana fata Probabil ca mecanicul mi-a lovit putin discurile si s-au ovalizat, altfel nu imi explic comportamentul mobrei pe franare. La franare usoara pe fata, indiferent de viteza cu care circul, se simte ca franeaza neregulat. Cand mai tare, cand mai incet, desi maneta e apasata ferm, fara sa oscileze. Voi ce credeti? Sa fie discurile de vina? Sau mizerie pe pistonase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 salut am si eu nevoie de 2 sfaturi si mai exact:-carena fata cu far cu tot de k4 sau k5 se potriveste si pe k1? -anvelopa spate 200/50/17 daca se potriveste pe k1(eu in momentul asta am 195/50/17)? astept raspuns multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Am achizitionat placutele de frana pana la urma de la Cesar (Multumesc! ). Am luat CL XBK5-uri, si sper sa fie asa bune cum le-ati laudat . Dupa ce le schimb si le fac "rodajul" o sa revin cu impresii. Daca tot le schimb, vreau sa-mi curat si etrierele, dar am vazut tot felul de pareri cum ca acele sprayuri speciale pentru curatat frane nu fac foarte bine la garniturile de cauciuc din etrier...cu ce ma sfatuiti sa curat etrierele? Merci! Curata depunerile de pe pistoane cu WD40 sau echivalent si periuta de dinti. Pistonasele trebuie sa intre la loc in etrieri la mana!!! Adica sa functioneze usor. Clateste cu spray de frana dupa curatare - nu ataca nici garniturile de cauciuc nici plasticul, poti sa fii linistit in privinta asta. Pentru break-in placute de frana - mergi pe un drum necirculat si franeaza de 10-15 ori tot mai tare dar nu foarte tare ca sa le asezi cum trebuie pe discuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 (editat) Mircica nu mai merge cu ea asa ca se uzeaza gresit discul si de pipi pe el,, mergi la un meserias sa-l indrepte nu este mare scofala trebuie doar putina atentie(daca a fost o singura defoarmare, lovitura), se intampla ca este foarte usor de strambat. despre pistonase curatate: este foarte importanta intretinrea sistemului de franare, daca schimbi placutele si impingi pistonasele in etrier cu tot cu mizerie este o mica problema.. te indepartezi de "reglajul fin" in caz de doamne fereste sa zic asa, nu o mai simti foarte bine pe franare violenta deoarece pistonasele nu aluneca usor,, sunt concepute pentru a fi intretinute deaia nu au garnituri de protectie ca la autoturism, Se face cum a spus Cesar dar cu o mica completare.. nu in fata blocului sau in vant.. unde este praf, se face intr-un garaj, un loc ferit, spalate bine etrierele pe dinafara inainte de demontare si desigur stersul pistonaselor si al garniturilor cu o carpa curata si de preferat alba sa se vada mizeria pe ea, si sa fim siguri ca nu a prins vre-o particula ce poate deteriora garnitura se sufla cu aer inainte de asamblare. Editat Iunie 18, 2012 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 salut am si eu nevoie de 2 sfaturi si mai exact:-carena fata cu far cu tot de k4 sau k5 se potriveste si pe k1? -anvelopa spate 200/50/17 daca se potriveste pe k1(eu in momentul asta am 195/50/17)? astept raspuns multumesc frumos Ce cauciuc are aceasta dimensiune 195/50/17? poate 190/55/17. 200/55/17 e putin mai lat, mai inalt dar si mai scump si daca mergi doar pe strada nu folosesti guma la adevaratul potential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Da bine la semafor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 salut am si eu nevoie de 2 sfaturi si mai exact:-carena fata cu far cu tot de k4 sau k5 se potriveste si pe k1? -anvelopa spate 200/50/17 daca se potriveste pe k1(eu in momentul asta am 195/50/17)? astept raspuns multumesc frumos Nu se potriveste,mai ai si un cadru de bord care trebuie modificat Cauciuc de 200 pentru ce iti trebe? mai bine pui unu de bemveu hiX6,daca vrei sa faci impresie artistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 pe ala l-o fi gasit. posibil, nu ? de-asta intai a intrebat aici daca se potriveste sa stie daca-l ia. nu e greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Nu se potriveste,mai ai si un cadru de bord care trebuie modificat Cauciuc de 200 pentru ce iti trebe? mai bine pui unu de bemveu hiX6,daca vrei sa faci impresie artistica prietene am gasit cauciucul si exact pentru lucrul aecesta am intrebat nu pentru impresie cred ca ceva impresie artistica ai talica oricum multumesc pentru raspuns si nu mai fiti frate asa plini de voi pentru asta este forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 prietene am gasit cauciucul si exact pentru lucrul aecesta am intrebat nu pentru impresie cred ca ceva impresie artistica ai talica oricum multumesc pentru raspuns si nu mai fiti frate asa plini de voi pentru asta este forumul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Ce cauciuc are aceasta dimensiune 195/50/17? poate 190/55/17. 200/55/17 e putin mai lat, mai inalt dar si mai scump si daca mergi doar pe strada nu folosesti guma la adevaratul potential. este si asta o dimensiune mai exact iti scriu exact ce scrie pe cartea de identitate spate 190/50 ZR17 M/C (cred ca asta se traduce ca si 190/50/17 daca nu ma insel) si in legatura cu cauciucul am gasit unul foarte bun si ca uzura si ca pret si nu sunt eu mare vitezoman .Multumesc frumos pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Marius, vazusem 195/50/17 si am banuit ca se strecurase o greseala. Pe roata ta spate merge si 200/55/17. Nu stiu daca se produce guma pe 200/50/17. Daca ai gasit un SH de calitate multumitoare pe 200, poti sa-l pui linistit. Dupa mine, cea mai buna dimensiune de guma spate pentru SBK de 1000, este 190/55/17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 vreti sa mai destindem putin atmosfera in clasa GSX-R cu un mix bun?prea multa tensiune strica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate