Cesar Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Salut, Amortizorul unui k8 600 poate fi servisat ? In manualul motocicletei scrie ca nu se serviseaza si ca trebuie schimbat daca sunt probleme (nu am probleme). Intreb pentru ca am vazut un k7 caruia i s-a servisat amortizorul, iar din cate am vazut k7-le si k8-ul au acelasi amortizor (dupa cod ). MS ! Da, este complet servisabil. Discutam daca esti interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Va salut dragi posesori de Suzuki GSX-R.Detin si eu un Suzuki GSX-R 600 K6 (softat @ TNG) si as vrea sa ii schimbi placutele de frana fata/spate + lichidul.Voi ce lichid de frana folositi pentru acest model? Eventual, ce recomandati?De mentionat ca voi folosi motocicleta anul acesta la 3 track day-uri si uz ocazional pe strada (in week-end).Va multumesc.O zi cat mai frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Lichid dot 4 si placute XBK5 de la CL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irimescu Vasile Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Salutare de curand am cumparat si eu un k5 600 . imi puteti spune cat ar costa o verificare a valvelor? si la cat timp se face sau cum sa imi dau seama cand trebuie facuta? si in legatura cu furca trebuie servisata la cat timp? nu am scurgeri sau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Un prieten are un quick shifter la vanzare. L-a avut pe gsxr 1000 2007-2008 https://www.olx.ro/oferta/quick-shifter-dyno-jet-suzuki-gsxr-1000-k7-k8-ID7WGEr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Lichid dot 4 si placute XBK5 de la CL Multumesc pentru informatie. Eventual, m-ar fi interesat si un producator. As vrea sa ii pun ceva bun spre foarte bun, dar nu stiu ce sa cumpar. O zi cat mai frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Am spus..de la CL ..adica Carbone Loraine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Da, este complet servisabil. Discutam daca esti interesat. Mulțumesc. Ne vedem la vară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Salut vitezani.unde gasesc un motor complet de suzuki .AD/GSX-R 600,( asa scrie in CI la rubrica 4,tip-varianta).moto din2000 an fab.Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Asta este SRAD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Salut TNG.sincer nu am vz motorul.am o poza cu CI dar nu mi dau seama daca este SRAD.o sa vb sa vad despre ce e vb.o sa mi dea si codul de motor k e posibil sa se potriveasca si de gsx-f.nu garantez.sar putea sa fie SRAD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Pai GSX-R 600 2000 este ..SRAD-ul. GSX-F are alt motor,total diferit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Ms de informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marin Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Salutare Bikeri ✌, ma confrunt si eu cu o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru, as avea nevoie sa imprumut sau sa cumpar o toba stock pt un Suzuki Gsxr 600 an 2004.. treaba sta in felul urmator: nu mai am loc de scris pe Cartea de identificare a vehiculului si trebuie sa merg la RAR pt identificare, ma duc fara probleme.. dar fara toba sport... asa ca.. daca are cineva una prin garaj si ma poate ajuta as fi recunoscator si financiar. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Salutare Bikeri ✌, ma confrunt si eu cu o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru, as avea nevoie sa imprumut sau sa cumpar o toba stock pt un Suzuki Gsxr 600 an 2004.. treaba sta in felul urmator: nu mai am loc de scris pe Cartea de identificare a vehiculului si trebuie sa merg la RAR pt identificare, ma duc fara probleme.. dar fara toba sport... asa ca.. daca are cineva una prin garaj si ma poate ajuta as fi recunoscator si financiar. Multumesc ! am eu una ,dar e de Gsxr 600-750 L1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marin Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Iti multumesc, poti face cateva poze la prinderi ? Sa vad exact.. ca nu stiu daca sau ce se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare2005 Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 Salut baieti , gasesc sa cumpar de undeva nituri pentru discuri ?? va multumesc ! » Post actualizat in 03 Mar 2017 14:11am gasit aici http://www.blackshadow-uk.co.uk/Discregrind.html dar ma cam sperie site-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 dai join pe grupul asta https://www.facebook.com/groups/454776684609234/ (unde o sa gasesti multa informatie buna despre gixxere) si vezi ce zice lumea...eu din cate am observat nu s-a plans nimeni de ei...da siteul arata nasol dar baietii de acolo sunt foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare2005 Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 dai join pe grupul asta https://www.facebook.com/groups/454776684609234/ (unde o sa gasesti multa informatie buna despre gixxere) si vezi ce zice lumea...eu din cate am observat nu s-a plans nimeni de ei...da siteul arata nasol dar baietii de acolo sunt foarte ok. Iti multumesc din suflet . O seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Salut baieti , gasesc sa cumpar de undeva nituri pentru discuri ?? va multumesc ! » Post actualizat in 03 Mar 2017 14:11 am gasit aici http://www.blackshadow-uk.co.uk/Discregrind.html dar ma cam sperie site-ul asta Poti sa faci discurile flotante. Super treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare2005 Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Poti sa faci discurile flotante. Super treaba. sunt deja flotante Galfer , un nene mi le`a stricat » Post actualizat in 04 Mar 2017 20:02 sunt deja flotante Galfer , un nene le`a umflat cu o bila si au crapat . Aveti grija cu strungari betivi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Salutare ... de curand am vandut motocicleta si primavara ma "grabeste" sa iau alta. Imi place GSX-R - ul model k6 - k7 Daca stiti vreuna in toate mintile si la un pret realist va rog sa imi dati de stire. Multumesc Asfalt uscat si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Va salut!Pentru GSX-R-ul meu 600 2006, aveti idee, as putea sa servisez amortizorul de ghidon astfel incat sa se mai intareasca putin?As vrea de anul acesta sa intru putin mai agresiv la circuit (de la Incepatori sa trec la Medium).Cand am fost data trecuta la circuit mi se parea ca fata este un pic cam sensibila si ca uneori avea tendinta de a intra in voblaj.Va multumesc.Un inceput de saptamana cat mai frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 (editat) verifica suspensia fata/spate,vezi unde e axul spate in bascula,unde sunt pozitionate furcile in jug,verifica sag`ul,lasa amortizorul asa ca nu are nimic Editat Martie 13, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs123 Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 (editat) salutare, ma puteti ajuta va rog cu o info? unde gasesc o vulcanizare MOTO in sectorul 4 sau 5(nr tel sau adresa)? am de schimbat cauciucurile si ... va rog sa nu dati cu pietre daca s-a mai discutat asfalt uscat Editat Martie 16, 2017 de alecs123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate