Buggy12000 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Las ca trece, bine ca ai scapat numai cu atata. Sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Mielule nu ai scapat nici anul asta...insanatosire grabnica si omul cat traieste, invata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 bai bro,tu-ti incapatanarea aia parca te aud:LASA Bro CA ACUM MERG USOR,MAX 60KM/H.se pare ca degeaba m-am fortat eu sa cred ca asa vei face(e adevarat ca ai avut si ghinion ). oricum ma bucur ca azi,cand te-am sunat,mi-ai raspuns in stilul caracteristic RAZAND ,iar eu ca tembelul nu ma mai opream din intrebari oricum,una peste alta,INSANATOSIRE GRABNICA de morala nu-ti mai aduc aminte.ai spus-o kiar tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Bai fratie dar te-au suparat rau coatele alea si genunchiul de te-ai razbunat in halul asta pe ele . Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Insanatosire rapida (unge bine bine cu crema din aia de galbenele, albastrele sau de care o mai fi) PS: Fa-ti cruce frate cu ambele maini si multumeste-I CUIVA (de sus de-acolo) ca ai scapat asa de ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Naspa ce ti s-a intamplat, insa e bine ca ai scapat doar cu atat! Capul jos, garda sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 @IrascIbIl: sa te vad scriind cu mainile suspendate peste tastatura, cu coji in formare la coate! Mersi mult de urare,Emil,mai rar suflet bun ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Safety first!!! Si sa te faci bine cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Bine ca e doar atat. Insanatosire rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Se putea si mai rau,insanatorire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barthez Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 mielule am vazut moto vineri la firma, a scapat usor...si tu la fel... hai pune-te repede pe picioare si lasa toate protectiile acasa ca e cald si soare...pantaloni scurti si tricou ca merge bine . Sa ne vedem cu bine la firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Imi pare rau ca se mai intimpla si timpenii din astea. Unele din astea se mai pot evita ... altele nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate