Speedy.K Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 deloc, sos. Straulesti are fix doua benzi pe sens, plus separator de sens cu iarba...strazile laterale sunt late, colturile sunt rotunjite, la pariu, cu proba, cu duba sau autocamion ca se poate vira dreapta direct din banda 1 fara bucla....bucla a aparut di "talente" Ba, io pana la urma tot ma inscriu in AuMR-ul asta... Macar ca sa invat strazile din Bucale tot merita... Acu m-am prins de ce traseu' de la marsu' ala n-a atins niciun obiectiv important pentru motociclisti. S-o fi crezut ca parcarea Ikea e aia din fata de la Ministerul Transporturilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usernome Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 eu depasesc pe dreapta si merg mereu pe dreapta, pentru ca banda este mai libera, toti se ingramadesc pe mijlocul drumului si decat sa stai sa ii claxonezi ca poate tu vrei sa mergi un pic mai repede doar pierzi timp si nervi. inclusiv scuterist care m-ai aveam un pic si il calcam, el vroia sa mearga pe banda a 2-a ca l-a facut masa pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 eu depasesc pe dreapta si merg mereu pe dreapta, pentru ca banda este mai libera, toti se ingramadesc pe mijlocul drumului si decat sa stai sa ii claxonezi ca poate tu vrei sa mergi un pic mai repede doar pierzi timp si nervi. inclusiv scuterist care m-ai aveam un pic si il calcam, el vroia sa mearga pe banda a 2-a ca l-a facut masa pe sosea. Zi-ne si noua ce motor ai si-ti zic si eu de ce nu e sigur mersul la bordura, depasitul prin dreapta si de ce e posibil ca scuteristul pe care era sa-l calci e posibil sa fi mers pe banda doi de nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate