SOCKY Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) Ideea mi-a venit urmarind stirile Pro TV unde vb despre intrunirea Trabantistilor (nu are nici o legatura cu ... ) ! Am zi-s doar ...cine consudera ca ar fi o treaba buna , sa isi posteze opinia...in caz contrar acest topic va disparea de la sine ! Va salut si Asfalt uscat! Editat Iunie 25, 2006 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 Alti pot ! 55555.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 well,sorry,i'm out.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Ideea mi-a venit urmarind stirile Pro TV unde vb despre intrunirea Trabantistilor (nu are nici o legatura cu ... ) ! Am zi-s doar ...cine consudera ca ar fi o treaba buna , sa isi posteze opinia...in caz contrar acest topic va disparea de la sine ! Va salut si Asfalt uscat! Why not!... Depinzand de momentul cand va fi si de locatzie cred ca s-ar putea aduna ceva VN-uri, nu de alta, dar eu cand merg la o intrunire primul lucru dupa care m uit sunt alte VN-uri. Deci ar fi frumos sa vezi doar VN-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Eu va convoc la intrunirea de la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Putin cam exclusivista ideea dar ce drecu vulcanu e doar unul Ar arata fain o turma de vulcane suparate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 Eu va convoc la intrunirea de la Sibiu. Putin cam exclusivista ideea dar ce drecu vulcanu e doar unul Ar arata fain o turma de vulcane suparate AR FI OK LA SIBIU ...CAT PRIVESTE EXCLUSIVITATEA LA FEL AU PROCEDAT CEI CU DNEPR ANUL TRECUT ! BINEANTELES CA AM DEPASIT PEROADA CIRESARII , ASADAR VB SERIOS ! PROPUN SI UN YAHOO GROUP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Adica tot..la Sibiiiuuuuu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 Oricum ar fi , numai sa fie ! P.S : oare este o idee predestinata sa moara din fasa ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 de ce sa nu facem o tura prin buc?.... eventual cu o terasa pe parcurs.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 E vb de o intalnire la nivelul tarii, nu de una cu caracter regional. Bineinteles ca se poate face o intalnire de genul Pietrei Cracanate pentru posesorii de vulcan (sau de chopper, eu am mai propus asta, dar ideea nu s-a materializat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 d-le... cu terasa sau fara terasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Cu, domnu, cu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Mmm. Eu unul nu agreez ideea. Mai repede intalnire chopper-cruiser. Adica tot..la Sibiiiuuuuu. ar fi o idee :cheers: mai ales ca brashovul l-am ratat ca nu aveam lantz la moto, iar la constantza nu ajung ( probleme de familie unii se casatoresc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Cu, domnu, cu. ma bag atunci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ma bag atunci.... primiti cu KAWA EN? cica ar fi tot un fel de vulcan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 tre sa intrebam consiliul director.... presedintele... secretarul, supunem la vot. fuck.... nu avem chestii de genul asta. Eu zic asa.... pt ca ai EN... vei plati bauturile la prima intalnire. cine e pentru??.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) Deci , se intalnesc chopperisti din Bucuresti la un pahar de vorba au ba ? Sau doar batem toba pe forum si de intalnire oha ? Eu propun ca zi de intalnire vineri seara , locul il alegeti voi , apoi poate stangem o trupa si merem impreuna la festival la Sb ... Editat Iunie 28, 2006 de Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 care este..... sau care merge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 La festival la Sibiu se merge fara discutie. Acolo strangem chopperistii. Cat despre intalnirea chopperistilor bucuresteni, eu as merge pe joi seara. Vinerea lumea pleaca din infectia asta de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 vad ca ti-ai pus numere la mobra... acu vrei sa ne dai clasa prin oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 La festival la Sibiu se merge fara discutie. Acolo strangem chopperistii. Cat despre intalnirea chopperistilor bucuresteni, eu as merge pe joi seara. Vinerea lumea pleaca din infectia asta de oras. la sibiu vin si eu zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Eu va convoc la intrunirea de la Sibiu. Ne mai auzim cu Sibiul...cand, cum si in ce conditii, salutare, Mai ales cu intalnirea din Bucuresti, ma anuntati si pe mine! gata asfalt curat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Subscriu la ideea de joi in Bucuresti... In rest... Cand e sibiul? Si as veni la o intrunire doar de VN-uri ROCK NENE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 WRBW2006 la Raul Sadului(30km langa sibiu),in 21-23 iulie. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate