Achile Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Unul din baietii de la noi, Lucian, a cazut cu parapanta langa Sacele....are un traumatism in zona bazinului....cine stie mai multe, il rog sa posteze. Am inteles de la fratele sau, Cristi, ca i s-a inchis si s-a deschis de mai multe ori parapanta...Cred ca era cu un endurist in tandem, Flocu', tot un prieten bun. Despre Floc nu stiu nimic.... Lucian este unul din cei trei baieti din Targoviste cu Yamaha R1...s-ar putea sa-l stiti...imi pare rau ca nu pot fi alaturi de el la spital O sa mai dea la stiri seara asta si maine-dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 imi pare rau pt accidentul lui Luci si ii doresc multa sanatate si sa isi revina cat mai repede sa traiesti dom' presedinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Luci numai ghinioane a avut Din cate am inteles din telefoane e destul de nasol, are o fractura la bazin si cateva complicatii, un hematom care s-a dus la un picior... nu mai tin minte exact ca nu ma pricep, din cate am inteles s-ar putea sa nu se recupereze complet la picioare Flocu e la neurochirurgie, a fost in coma. Insanatosire rapida si completa amandurora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 amandoi sunt niste luptatori cu suflet mare.....am vb cu flocu acum 40 d minute...e treaz, abia vorbeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Multa sanatate si insanatosire grabnica si completa, fara sechele, bine ca nu a fost mai rau! Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Insanatosire grabnica amandurora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) Eu am auzit ceva azi dimineatza la PRO-TV International dar nu am inteles prea multe... Au zic ca 2 parapantisti au azut un accident intr-un loc greu accesibil.... Stie cineva mai multe.. ? P.S. : Insanatosire grabnica amandurora... Editat Iunie 26, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 insanatosire rapida si completa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 sa vedem cum ajung pe la ei pe miercuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) Si ca tacamul sa fie complet Luci a beneficiat de "tratatmentul" hai sictir in spitalul din Brasov atat de caracteristic si raspandit prin Romania. I-au facut ieri un set de radiografii si pana azi la pranz nu l-a mai bagat nimeni in seama. Editat Iunie 26, 2006 de Andyatf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Insanatosire grabnica. Se pare ca exista chestii mai periculoase decat motocicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate