dihania Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 AAA...pai eu ma plimb mai cu tine, ca sunt scumpe oglinzile!! sunt prima pe lista de doritori de toba galagioasa. radu..sa nu te aud ca ai ceva de obiectat ca te tund!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Pfff, da nu ar sta deloc bine toba aia pe carenata ta! cred ca ar fi bine sa ma tunzi ca azi s-a luat un meserias de mine ca de ce mergeam legal pe a doua banda si era sa iasa cu scantei rau de tot... cum mai ziceau unii pe alte topicuri: daca mergi legal nu-i bine daca esti kamikaze iar nu e bine... asta e life is shitty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ce s-a intamplat??? mi-a zburat camera din rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Si a mai scapat ceva din ea? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Si a mai scapat ceva din ea? :| a uitat sa specifice ca o ardea cu 200 in curba...si ai sa razi, a ramas intacta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 avic cu 200 in curba? e bine daca e intacta, inseamna ca nikonu e o firma serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) cand , cum ? ) Moaa, 200 km/h ... mi-i dor. Sper ca era mai usor virajul . Si bine ca a scapat aparatul. Cam ozn, totusi de laudat Nikonul Editat Octombrie 1, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) curba pe naiba, eram inspre giurgiu si ca un idiot am inchis rucsacul sus si poc s-a umflat ca un balon si pa camera un amic era in spate si l-a recuperat. a mai facut 3 poze imediat dupa ( nu-mi venea sa cred) si am zis asta este, o sa am o camera zgariata , dar la a doua oprire nu a mai vrut sa mearga, cred ca s-a blocat shutter-ul. astept diagnosticul cam de ieri trebuia sa-l am Editat Octombrie 1, 2009 de avic71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 curba pe naiba, eram inspre giurgiu si ca un idiot am inchis rucsacul sus si poc s-a umflat ca un balon si pa camera hai ma vic incercam sa fac si eu povestea mai palpitanta...si tu strici tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 salutare, lume, de unde iau si eu garnituri suruburi si furtune pentru un sv k3 pls? ca tre sa comand piese si pun pariu ca nu-mi aduc si de'astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 salutare,lume, de unde iau si eu garnituri suruburi si furtune pentru un sv k3 pls? ca tre sa comand piese si pun pariu ca nu-mi aduc si de'astea Eu ți-aÂş recomanda să te duci la Elf în PopeÂşti.După un cablu de ambreiaj am aÂşteptat la B&S Motors o lună ca să aflu că nici măcar nu plecase spre mine.Dat comandă la Elf Âşi a venit în 3 zile. beer.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Garniturile cred ca cel mai bine le iei din Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Salutare, Scuze de off-topic dar poate stiti pe cineva interesat de anunt: Vand urgent echipament fete: geaca Neowell, marimea XS, culoare rosu-negru si casca AGV, marimea XS culoare negru. Ambele au fost purtate o singura data, deci sunt noi!!! Geaca- 350 lei Casca- 350 lei Echipamentul se poate vedea/proba in Bucuresti. Relatii: 0751.010.549 - Roxana Editat Octombrie 4, 2009 de shuvyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Am mesterit puternic la mobra zilele astea si, printre altele, cu parere de rau, va anunt ca toba mea s-a transformat din broasca cea urata in printul fermecator Pe langa toba, am terminat de coafat codita si alte maruntisuri. Mai ramane doar sa ii scot un botic simpatic. Azi am profitat de vremea frumoasa, am tras chiulu de la munca si am scos bestiuta la o plimbare de unul singur pana la Brasov si inapoi, asa ca sa ne cunoastem mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Ei da, arata mai bine toba acum. aia era cam prea micuta. Si sa inteleg ca va impacati bine? Sau mai e nevoie de ceva plimbari pentru a consolida relatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 bai...ori dorm eu pe mine ori nush..dar eu nu vad nici o diferenta la toba, decat ca "dupa" sunt mai lucioase tevile. oricum ..felicitari pentru plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Ei da, arata mai bine toba acum. aia era cam prea micuta. Si sa inteleg ca va impacati bine? Sau mai e nevoie de ceva plimbari pentru a consolida relatia? Exceptand pozitia mai sportiva cu care presupun ca trebuie sa ma obisbuiesc si faptul ca fara parbriz de la 120 kmph in sus deja e sport extrem, in rest e LOVE dar eu nu vad nici o diferenta la toba Versiunea de "dupa" e de vreo 2 ori si ceva mai lunga. Dar la fel de goala Editat Octombrie 6, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 bai...ori dorm eu pe mine ori nush..dar eu nu vad nici o diferenta la toba, decat ca "dupa" sunt mai lucioase tevile. oricum ..felicitari pentru plimbare! Niciodata nu te-ai priceput la lungime Auzi cica e de 2 ori mai lunga si tu nu ti-ai dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Aaaaauch!!! @dihania: noooo comeeeeent. daca nici la o diferenta dubla nu o vezi pfffff...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Niciodata nu te-ai priceput la lungime Auzi cica e de 2 ori mai lunga si tu nu ti-ai dat seama ha ha ha ..bine ca esti tu frumos ma... v-ati dori voi ca toate fetele sa nu se priceapa la marimi...dar... ghinion... cum ma de 2 ori mai lunga? chiar dorm... pai si cu aia mai scurta ce ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Pai mey... chiar trebuie sa iti explicam cum e cu chetiile astea cand mai scurta cand mai lunga? Credeam ca le-ai invatat pana acu' :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Pai mey... chiar trebuie sa iti explicam cum e cu chetiile astea cand mai scurta cand mai lunga? Credeam ca le-ai invatat pana acu' :laugh: pai eu pot doar sa SIMT diferenta dintre lung si scurt ceea ce in cazul de fata nu se pune....asa ca mucles cu totii...m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine...lupilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 @paul astept replica ta, ca eu sunt pus la zid la ora asta.. neuronu meu nu il intrece pe al ei momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_C Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) pai eu pot doar sa SIMT diferenta dintre lung si scurt ceea ce in cazul de fata nu se pune....asa ca mucles cu totii...m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine...lupilor!! Draga vad ca te bazezi pe SIMT si nu stiu daca intotdeauna e bine Odata SIMT-ITA nu stiu daca mai poti sa dai inapoi , dar cu VAZUL te scoti mai repede Hai mai Diana noi stim ca defapt la tine SUFLETUL conteaza PS : Daca am suferi si noi de aceeasi boala cum ar fi la ce ai zis "m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine" ??? Editat Octombrie 6, 2009 de Paul_C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 eu deja mi-am luat o bere si ma uit la piesa de teatru in replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate