Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

Ei da, arata mai bine toba acum. aia era cam prea micuta. Si sa inteleg ca va impacati bine? Sau mai e nevoie de ceva plimbari pentru a consolida relatia?

Exceptand pozitia mai sportiva cu care presupun ca trebuie sa ma obisbuiesc si faptul ca fara parbriz de la 120 kmph in sus deja e sport extrem, in rest e LOVE :laugh:

dar eu nu vad nici o diferenta la toba

Versiunea de "dupa" e de vreo 2 ori si ceva mai lunga. Dar la fel de goala :laugh:

Editat de Cap0ne
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bai...ori dorm eu pe mine ori nush..dar eu nu vad nici o diferenta la toba, decat ca "dupa" sunt mai lucioase tevile. :laugh:

oricum ..felicitari pentru plimbare!

Niciodata nu te-ai priceput la lungime :laugh:

Auzi cica e de 2 ori mai lunga si tu nu ti-ai dat seama :laugh:

Link spre comentariu

Niciodata nu te-ai priceput la lungime :laugh:

Auzi cica e de 2 ori mai lunga si tu nu ti-ai dat seama :laugh:

ha ha ha ..bine ca esti tu frumos ma... v-ati dori voi ca toate fetele sa nu se priceapa la marimi...dar... ghinion...

cum ma de 2 ori mai lunga? chiar dorm... pai si cu aia mai scurta ce ai facut?

Link spre comentariu

Pai mey... chiar trebuie sa iti explicam cum e cu chetiile astea cand mai scurta cand mai lunga? Credeam ca le-ai invatat pana acu' :laugh: :laugh:

pai eu pot doar sa SIMT diferenta dintre lung si scurt ceea ce in cazul de fata nu se pune....asa ca mucles cu totii...m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine...lupilor!!

Link spre comentariu

pai eu pot doar sa SIMT diferenta dintre lung si scurt ceea ce in cazul de fata nu se pune....asa ca mucles cu totii...m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine...lupilor!!

Draga vad ca te bazezi pe SIMT si nu stiu daca intotdeauna e bine :laugh:

Odata SIMT-ITA nu stiu daca mai poti sa dai inapoi , dar cu VAZUL te scoti mai repede :laugh:

Hai mai Diana noi stim ca defapt la tine SUFLETUL conteaza :laugh:

PS : Daca am suferi si noi de aceeasi boala cum ar fi la ce ai zis "m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine" ???

Editat de Paul_C
Link spre comentariu

eu deja mi-am luat o bere si ma uit la piesa de teatru in replici :laugh:

Mosu vezi ca berea dauneaza grav sanatatii :laugh:

Acum asta nu inseamna ca dauneaza mai putin decat problema cu lungimile , dar ..... noroc si la mai mare :laugh:

PS : Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Editat de Paul_C
Link spre comentariu

Draga vad ca te bazezi pe SIMT si nu stiu daca intotdeauna e bine :laugh:

Odata SIMT-ITA nu stiu daca mai poti sa dai inapoi , dar cu VAZUL te scoti mai repede :laugh:

Hai mai Diana noi stim ca defapt la tine SUFLETUL conteaza :laugh:

PS : Daca am suferi si noi de aceeasi boala cum ar fi la ce ai zis "m-ati vazut mai mica si mai prost imbracata si ati tabarat pe mine" ???

stiu ma ca am suflet bun , ca doar d-aia va suport toate rautatile !! PENTRU MINE nu conteaza doar sufletul ma, tre sa mai ai si ceva "garnitura".

(PS) chiar, cum ar fi??

Mesaj completat

eu deja mi-am luat o bere si ma uit la piesa de teatru in replici :)

si tu nu o mai arde pe alcoale de la 9 dimineata! ca dupa o sa ia si tu o problema cu lungimile , ca si paul...

Link spre comentariu

stiu ma ca am suflet bun , ca doar d-aia va suport toate rautatile !! PENTRU MINE nu conteaza doar sufletul ma, tre sa mai ai si ceva "garnitura".

(PS) chiar, cum ar fi??

Mesaj completat

si tu nu o mai arde pe alcoale de la 9 dimineata! ca dupa o sa ia si tu o problema cu lungimile , ca si paul...

Vezi Radule cum sunt femeile ? Acuma a pasat pisica la mine , cica eu am o problema cu lungimile :laugh:

PS: Pai ar fi totul ori 2 in realitate , adica 2X"mai mica" si 2X"mai prost imbracata" ... continuarea cred ca ai prins-o , inclusiv 2X"lupilor" :laugh:

Editat de Paul_C
Link spre comentariu

totu' e cu 2 de shm!!! asta e concluzia :laugh:

care ma, de unde ai scos-o cu bere si problemele de lungime?

Si de unde stii tu ca paul are probleme cu lungimea sau lungimile? :laugh:

Link spre comentariu

totu' e cu 2 de shm!!! asta e concluzia :laugh:

care ma, de unde ai scos-o cu bere si problemele de lungime?

Si de unde stii tu ca paul are probleme cu lungimea sau lungimile? :laugh:

of... hai ca m-ati facut de creieri amandoi... stiu de unde stie si el ca niciodata nu m-am priceput la lungimi...pana ea.

hai gata ca oamenii mai si muncesc, nu ca altii care stau cu berea in nas la ora 9 dimineata , pe banii statului!!! :laugh:

Link spre comentariu

Pai tu te-ai dat de gol singurica cu toba aia saaaau cumva grosimea ti-a luat ochii si nu ai mai fost atenta la lungime??

Gata cu banii statului, s-au terminat si pentru mine; acu stau pe banii din impozitele muncitorilor; de aia doar cola imi mai permit.

Editat de radu86
Link spre comentariu

ai dreptate, tot pe banii vostri :laugh:

8 Members: radu86, dihania, spiders2066, Bulinu', ochitu, gotika, Paul_C, mihai_2b3

mai mult de jumate suntem noi

Editat de radu86
Link spre comentariu

ai dreptate, tot pe banii vostri :laugh:

8 Members: radu86, dihania, spiders2066, Bulinu', ochitu, gotika, Paul_C, mihai_2b3

mai mult de jumate suntem noi

mie imi da cu virgula ca nu cunosc 2... si vezi ca 3 nu e jumatatea lu' 8...ingineru lu mama!!

Link spre comentariu

fatah, sunt 5 cunoscuti acolo. Mai uita-te!!! :laugh:

pai pana mea cand ai zis "suntem noi" credeam ca te referi la mine , la tine si la paul, ca doar noi ne balacarim aici... de unde naiba sa stiu ca te referi la cine cunosti tu de acolo... of..mi-ai mancat ficatii!! :laugh:

Link spre comentariu

Pai numa noi nu avem de munca si numa noi ne-am trezit bine dispusi. de restu de unde sa stiu eu ce fac :laugh:

noi 3 adica

Editat de radu86
Link spre comentariu

Pai numa noi nu avem de munca si numa noi ne-am trezit bine dispusi. de restu de unde sa stiu eu ce fac :laugh:

noi 3 adica

ce naiba tot debitezi acolo...e clar, nu ne mai intelegem. imi iau copii si plec la mama. :laugh:

Link spre comentariu