khrisstyan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Ii buna semnatura ? am facut-o repede, ca deh, criza ! ))) Pe la Stefan cel mare. .... la circ ! bereeeee ca ma usuc trebuie sa scapi de pixeli aia ca sunt foarte mari.daca nu ai o poza cu rezolutie mai buna tiam pus eu cateva:D.in rest e super ok Editat Martie 19, 2009 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mersi, poza trebuia sa fie la rezolutie mare....numai ca am facut un resize rapid si nu am realizat. hai ca mai umblu la el , mai pe seara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Tocmai ce imi instalasem Cs4 si mi s-a parut ca e haos in toate shortcut-urile si graficele . mai bine cu ce sunt obisnuit deja. Chiar, cati graficieni sunteti pe aici ? Editat Martie 19, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) graficieni in ce? Editat Martie 19, 2009 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Graficieni=artisti . designeri artisti 2d,3d chestii de=astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Graficieni=artisti . designeri artisti 2d,3d chestii de=astea Momentan ma rezum la photoshop,paint,nero photosnap si mai sunt cateva:)am incercat 3D de cateva ori dar dupa o vreme incepeam sa imi pierd rabdarea,daca imi recomanzi tu ceva in 3D mai usor de folosit caci inca ma tenteaza sa lucrez,ceva de genu, cu anumite schite deja facute sa nu fiu nevoit sa fac totul de la zero(pentru beginneri)... ps:cu tutoriale nu prea am rabdare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 3d dtudio max, gmax - mai usor sau programe CAD 3d: solid works, inventor, catia, solidedge, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Pepsi: astea nu sunt mai mult pentru proiectare 3d? nu sunt foarte familiarizat cu ele si de aia intreb... are vreunu ceva legatura cu photoshopul? in sensul ca poti realiza efecte asemanatoare cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 da, is programe CAD 3d solidworks-ul are photostudio, pentru a pune o anumita textura pe piesa modelata si un anumit background in legatura cu bagaje... eu probabil ca vin cu pasagera, deci nu stiu cum o sa pot aduce 2 sacuri de dormit, 2 izoli-uri si poate si cort... asa ca, as cauta o pensiune in apropiere sau casuta in camping sau poate careva din zona clujului sa prinda pe motorul lui ceva bagaje extra? in schimbul transporturui hainelor sau altor chestii mici, pt ca am genti laterale, tankpad si in astea icap destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) eram curios sa vad cati artisti avem printre noi. Solidworks-u e destul de interesant (faceam la facultate). Restul pasiune si munca . Depinde ce tutoriale iei . Cauta ceva interesant si nu prea complicat. adevarul e ca tutorialele free pentru incepatori sunt ok . Pepsi: Campingul ala are si casute Editat Martie 19, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ziceti un nume cool pt intrunire sa fac un blog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Se vede ca e frig afara, toata lumea are alte ocupatii (afise, blog-uri) . E unu la mine la camin (tot SV) merge in fiecare zi, fie ploaie fie vant, nu am vazut motoreta aia de 2 ori in aceeasi pozitie ) Editat Martie 19, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Ninge ? asa spunea cineva prin birou...Ninge ? Mda, dar cateodata iernatul aduce lucruri bune, cum ar fi ecomonie de "petrol" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 bai..eu doar ce am vorbit cu o prietena care lucreaza prin pacii pe undeva si zice sa ninge ca in povesti acolo. in romana e liniste si pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 e gata ... http://rosvblog.wordpress.com/2009/03/19/i...r-de-suzuki-sv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Salut. Am facut vreo 200 de km cu sv-ul meu si am observat ca imi cam ttrosneste furca la cate o groapa si cam ramane putin ulei. Mi s-a recomandat sa ii schimb semeringul. Imi recomandati unde as putea sa fac asta in Bucuresti? si....cam care e pretu? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 @lascar.alexandru: tu stai in tei? ca moto cu care ai pus poze seamna cu cea in fata caminului C7. Nu stiu sa raspund la intrebarea ta. sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Salut. Am facut vreo 200 de km cu sv-ul meu si am observat ca imi cam ttrosneste furca la cate o groapa si cam ramane putin ulei.Mi s-a recomandat sa ii schimb semeringul. Imi recomandati unde as putea sa fac asta in Bucuresti? si....cam care e pretu? Merci! incearca la mymoto stiu ca aveau si o oferta la asta ...uite si o adresa : Sos. Viilor Nr.14 (in spatele cladirii Interbrands). Pentru costuri si programare 072 MOTOARE (0726.686.273). te costa cam 280 ron (semeringuri, ulei si mana de lucru). pe mine atat m-a costat anul trecut . da-le un telefon si vezi ce zic. bafta! /index.php?showtopic=306514 ete aci topicul de pe forum. Editat Martie 19, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Cred ca nu vreti sa stiti cum e vremea pe aici. Tot ca va pot spune e ca n-a mai fost asa zapada in Poiana de vreo 3-4 ani... sambata in loc sa ma dau cu motoru ma duc cu boardu... Eh si cand ma gandesc ca anu trecut in 9 martie eram la o ciorba de burta la un restaurant in Cheia... si cica e incalzire globala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lascar.alexandru Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Sunt din C7 Moto e a mea:D Doar ca tb sa rezolv cu semeringurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 O admir mereu cand nu e acoperita ;, e frumoasa foc. Pentru simeringurio incearca ce a zis dihania. @maverick: daca nu as intra in sesiune as fi si eu pe partie cu placa :|... ce sa-i fac, poate saptamana viitoare. nu cred la cota 2000 sa se topeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) foarte trist. Dar sa stii ca incalzire globala a fost denumit evenimentul la inceput; acum se stie ca aceasta schimbare aduce o alta era glaciara incet-incet . e vorba de o ciclicitate. Editat Martie 19, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mai e pana la era glaciara, nu cred ca o prindem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torqu3 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 si chiar de o prindem vara asta va fi cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 eu am venit cu motorul la serviciu. a fost super ok. mi-au inghetat decat varfurile degetelor. off..ce-as merge si eu la un schi... have fun !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate