2FAST Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Nu gasim niste fete de liniuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Nu gasim niste fete de liniuta nici nu cautam :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 am intalnit ieri prima fata scuterista .... avea un lastunel ... parca asa ii zice ... mergea foarte bine .... o cheama lia ... shi mam luat de ea ca nu avea casca ... si o sa vina si ea pe site-ul nostru vedetzi fetelor ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Hai ca reinviu eu acest topic, sper fara suparare Am un scuterica MBK Booster si sunt fata Haideti fetelor, care mai sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Eee... a reinviat topicu aproximativ dupa un an! Desi sunt nou scuterist imi place ideea cu fete scuteriste desi din pacate nu prea am vazut multe aici prin Zalau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 am vazut shi yo erau 2 fete care aveau pana in 18 ani.. si circulau cu peste 50 km/h . curajoase fetele daca le mai vad le fac o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Hai ca reinviu eu acest topic, sper fara suparare Am un scuterica MBK Booster si sunt fata Haideti fetelor, care mai sunteti? Cumva fata care sa dat la romexpo la cursa de scutere ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 acum cateva zile eram in autobuz in zona mea la pta. Domenii si am vazut o mandra fata blonda pe un scuterika(nu stiu ce era). sa vezi ce`i zburau pletele`n vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 acum cateva zile eram in autobuz in zona mea la pta. Domenii si am vazut o mandra fata blonda pe un scuterika(nu stiu ce era). sa vezi ce`i zburau pletele`n vant si eu am vazut fata p scuter .. chiar doua scutere .. ! dar nu aveau casca nici una .. ( incercau sa ma depaseasca . ) era un gopop .. si un firs bike tornado .. ! la 55km/h ma jucam ( mai eram cu un pr) asta acum vreo 2 sapt . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 si eu am vazut fata p scuter .. chiar doua scutere .. ! dar nu aveau casca nici una .. ( incercau sa ma depaseasca . ) era un gopop .. si un firs bike tornado .. ! la 55km/h ma jucam ( mai eram cu un pr) asta acum vreo 2 sapt . . ce`mi place ca mai au si tupeu fetele astea..si daca zici ca erau cu firt bike sau gopop ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 si sora mea se mai dadea cu f12-le ... acum ca am trecut la viteze nu cred co mai las )) ( desi are carnet B ani destui etc ... e mai mare decat mn cu 5 ani ) .. da tot nu o las sa se plimbe ) ... poate ii iau si ei o trotineta ; .. oricum .. cu f12-le .. a facut destui de la mine din comuna .. ( noroc cu scuteru ) .. Uite alta fata scuterista .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 si sora mea se mai dadea cu f12-le ... acum ca am trecut la viteze nu cred co mai las )) ( desi are carnet B ani destui etc ... e mai mare decat mn cu 5 ani ) .. da tot nu o las sa se plimbe ) ... poate ii iau si ei o trotineta ; .. oricum .. cu f12-le .. a facut destui de la mine din comuna .. ( noroc cu scuteru ) .. Uite alta fata scuterista .. nu are legatura ca are carnet de ho-ho ani...doar ca stie legislatia sau daca o stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 la mine in crangasi sunt kateva fete scuteriste off topic:crisU in ce parte a bucurestiului stai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Cumva fata care sa dat la romexpo la cursa de scutere ?? Iegzact! @ rock_angel : Dristor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Io am injurat o fata de am spurcat-o desi nu am nimic cu toate celelalte...vine in dreptul meu pe un Runner de 200-fara casca si eu eram tot cu Runnerul dar de 180 si se tot baga in mine, vreo 20cm ne desparteau...m-am jucat ce m-am jucat cu ea pana s-a dezechilibrat proasta cam la 70km/h si era sa cada peste mine...noroc ca am bagat mana in acceleratie si a cazut in spatele meu.M-am intors sa o ajut pe proasta si s-a ridicat plina de sange si a fugit ca nebuna printre masini si ma injura de parca as fi fost eu de vina, m-am luat dupa ea dar parca de-odata invatase sa mearga si a disparut printre masini si blocuri... Asa ca cine nu stie sa stea acasa...valabil si pentru baieti ca ei merg mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 ai fost un macho aici. =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 mijto povestea...dar tre sa recunosti ca ai pierdut cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Pfiu... ma speriasem. Chior de somn citisem numele topicului "Fete securiste".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 "Fete securiste".... oare exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 (editat) Am pierdut cursa, recunosc, pentru ca avea si motorul mai mic si in poola mea alergam printre masini cu 120 ??? Aia nu mai simtea daca facea accident dar eu nu vroiam sa dea careva in mine si la urma urmei daca o mai bateam ce rezolvam...am pierdut ca mergea ea ca nebuna si chiar nu cred ca a ajuns acasa intreaga... Editat Mai 24, 2007 de yOCorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ce zici tu acuma nici in filme nu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Poi era in sensul "Ce era sa fac, sa alerg cu 120 printre masini?", nu ca asa am facut ca doar nu eram nebun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Poi era in sensul "Ce era sa fac, sa alerg cu 120 printre masini?", nu ca asa am facut ca doar nu eram nebun... ) pai nu aveai cu ce sa faci sa fuga 120:) Poi era in sensul "Ce era sa fac, sa alerg cu 120 printre masini?", nu ca asa am facut ca doar nu eram nebun... ) pai nu aveai cu ce sa faci sa fuga 120:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 cel mai important topic si sta aiurea "jos" deci azi am vazut pe dorobanti 2 tinere pe un scuter kymco cred,portocaliu ...au intors pe linie dubla continua Le vreau permisele ..sau numerele de telefon ... oricum e tare ca si fetele au inceput sa mearga pe scutere ca de voi ma plictisisem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 nr de inregistare nu le ai luat sau de inmatriculare sa dam de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate