alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 PERVERSILOR vreti sa le bagati in csr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 nr de inregistare nu le ai luat sau de inmatriculare sa dam de ele parca sa zic ca nu aveau ... iti dai seama ca numa` dupa numar nu ma uitam dar parca nu aveau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Propun ca urmatoare activitate organizata a CSR sa fie atragerea de membre...asa ca reverse....mai atent un pic si la numere..nu numai la tzatze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Propun ca urmatoare activitate organizata a CSR sa fie atragerea de membre...asa ca reverse....mai atent un pic si la numere..nu numai la tzatze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 si eu am vazut una pe aici prin ploiesti.....m-a rugat sa ii pun scuterul pe cric :X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 azi in romana.. la stop o bruneta dragutza pe un DNA de 125 sau 180 k era 4T :X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 azi in romana.. la stop o bruneta dragutza pe un DNA de 125 sau 180 k era 4T :X:X 180,rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 180,rosu reverse le stie pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 reverse le stie pe toate una nu-mi scapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Pai daca ai plete.Fluiera astia dupa tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Pai daca ai plete.Fluiera astia dupa tine? Unde vezi tu ma plete?=)) ... daca nu sunt tuns periuta gen puscarie ca tine inseamna ca am plete?lasa fraiere ca iti arat io plete sambata nu e ma, da` sunt frumos si cauta toate anturaj cu mine...asa le stiu eu pe toate..si niciuna pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 asa -->> 180 rosu nu avea plete mari dar era fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 pai fete scuteriste si nu au puterea sa puna scuteru pe crick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 pai fete scuteriste si nu au puterea sa puna scuteru pe crick Nu`ti trebuie putere pt ati ridica moto pe cric..ci doar 'cap" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 au cric lateral ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 au cric lateral ma nu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 nu toate nu are... ai pui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 nu are... ai pui ! pai daca nu are inseamna ca nu are nici locasi unde sa il prinzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Astazi am mai vazut o fata pe un scuter , eram la 10 km de sibiu intr-o comuna si veneam acasa . Si in fata mi-a aparut un scuter rosu , casca in cap etc. , mergea tare , ma lasa in urma , eu aveam 50 sa nu ma ia radaru , dupa ce am iesit din comuna i-am dat si eu , si am depasito , P.S : se uita cam urat la mn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hello la toata lumea! Noua pe forum. Sunt din Bucuresti si am din septembrie un flying cougar. Stiu ca nu e cine stie ce marca, dar mie imi place foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hello la toata lumea! Noua pe forum. Sunt din Bucuresti si am din septembrie un flying cougar. Stiu ca nu e cine stie ce marca, dar mie imi place foarte mult. Buna venit pe forum!! Asfalt uscat si fara incidente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hello la toata lumea! Noua pe forum. Sunt din Bucuresti si am din septembrie un flying cougar. Stiu ca nu e cine stie ce marca, dar mie imi place foarte mult. welcome te asteptam duminica la intalnire ... la circul de stat ora 14:00 asta daca nu ninge sau ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hello la toata lumea! Noua pe forum. Sunt din Bucuresti si am din septembrie un flying cougar. Stiu ca nu e cine stie ce marca, dar mie imi place foarte mult. Welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Referitor la intalnirea de la circ, sunt in sesiune mda, e groaznic sa ai un examen duminica.... revenind la subiectul nostru , sa stiti ca uneori e misto sa fii fata pe scuter. Cel putin in felul asta te vad si nu dau peste tine. Am avut parte de tot felul de reactii... unele chiar m-au surprins in bine. De exemplu astazi un mosulet cu bicicleta mi-a facut cu mana cand eram la stop. Era f simpatic , genul ala d om batran care pare tanar... Pentru blondele noastre din Bucuresti e ceva neobisnuit sa-ti strici coafura de la casca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 hello la toata lumea! Noua pe forum. Sunt din Bucuresti si am din septembrie un flying cougar. Stiu ca nu e cine stie ce marca, dar mie imi place foarte mult. bun venit ... imi zici si mie ce scuter e ala flying cougar ??e cinezarie ?? poze ceva ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate