kidmeister Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 dap .. vad k se aduna daca se aduna si altii (km asta e principiu) .. deci mergem si cred k aduc si io pasager ..pasagera nu am facut rost ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgy Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) salutare ! eu sunt baiatul care a parcat langa voi la Kaufland duminica pe 24/02 ; imi cer mii de scuze ca nu am intrat in vorba cu voi dar am fost cam emotionat, pe viitor o sa vin si eu la intalniri daca ma primiti. numai bine ! Asfalt uscat si salutatari cu farul Editat Februarie 29, 2008 de georgy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m22 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Se pare ca vine ceva lume la circ. #m22 nu stiu ce ai vrut sa zici cu Dr. taberei Vedem la fata locului ce cumparam si de unde............ Parca spuneai ceva de Stefanesti !! Iesirea este prin Dr. Taberei>Prelungirea Ghencea>Domnesti Bine....vin la circ la 14 sa ne si apoi dupa care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Este vorba de Stefanestii de Jos............la cativa km de Amckart, pe langa Cosmopolis. Oricum stabilim maine la circ exact ce facem si unde mergem. Ne vedem maine la 14:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 da azi nu iese nimeni? ca ia uitati ce frumos e afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m22 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 da azi nu iese nimeni? ca ia uitati ce frumos e afara In ce cartier locuiesti ? Propun azi iesire nocturna dupa 20:30 (diurna e maine !) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 nu conteaza unde stau...vin dupa voi dadada...buna ideea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m22 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 nu conteaza unde stau...vin dupa voi dadada...buna ideea ta Deocamdata suntem doar noi doi ! Nu mai vrea sa iasa nimeni diseara ? Va rog anuntati-va ! Va dau eu un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Aveti grija cum mergeti pt. ca sambata seara sunt multi soferi bauti si pustani care vor sa-si demonstreze maestria sofatului. Si nu uitati sa purtati vesta si sa va faceti cat mai mult vizibili in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTIANUS Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 vin si eu cu fratimiu maine la 14 la circ ,prima intalnire de genu asta ce frumos ........ ...tata pe vremea mea avea mobra o rupea prin bucuresti mergeau in satra la mare cu ele .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzsrl66 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 vin si eu maine la ora 14:00 prima intalnire sper sa fie frumos maine cat de cat --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 00:51 ------------- vin si eu maine la ora 14:00 prima intalnire sper sa fie frumos maine cat de cat ASFALT USCAT SI SALUTARI CU FARUL!!! --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 01:06 -------------mai ma un prieten care a zis ca vine si el sa vedem ce zice ca-l sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Tocmai am fost convocat la un gratar, ma tem ca numai vin la circ. Distractie placuta! Pai si noi te convocam la un gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 bai va bat dak nu veniti...ca tocmai m-am certat cu barbate'miu ca sa vin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 are cineva un loc liber sa-l ridicam si pe scrici in drum spre stefanesti am vb cu el dar mai am un pasager si nu ma 3 locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 dak are casca pot sa-l iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzsrl66 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 a fost bine cel putin pentru mine ,eram entuziasmat dar a fost cam aiurea ca nu prea stiam unde mergem si toata lumea se ducea aiurea dar sper sa mai vin cand mai aveti intalnire,cel mai mult mi-a placut de o fata care avea o yamaha a fost comica cand a urcat o bordura cam mare ........ pacat ca nu i-am facut poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 A fost cea mai jalnica intalnire de pana acum..............dezorganizare totala..........haos...........fiecare mergea in lumea lui. Eu nu va inteleg, daca nu stiti pe unde sa mergeti de ce o luati in fata?????? Ca se ia si restul dupa voi!!!! Exista niste reguli de mers in grup..............mai studiati putin prin forum. Cred sambata sau duminica urmatoare ma duc la un pescuit, daca e frumos, sa ma relaxez dupa nervii de azi. Bine ca nu au fost incidente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Interesanta prima mea prezenta la intalnirea de duminica. Pacat insa ca nu s-a soldat decat cu o plimbare la iarba verde...fara mici & bere (fara alcool off course). Atasez si cateva foto facute la Circ (cu coltul chinezelor) si iarba verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 a fost bine cel putin pentru mine ,eram entuziasmat dar a fost cam aiurea ca nu prea stiam unde mergem si toata lumea se ducea aiurea dar sper sa mai vin cand mai aveti intalnire,cel mai mult mi-a placut de o fata care avea o yamaha a fost comica cand a urcat o bordura cam mare ........ pacat ca nu i-am facut poza a cazut in casca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 >>>>>sa zicem ca a fost frumos azi......cu toate ca batea vantul ca nebunu .............multe fetze noi care nu stiau cum se merge organizat >>>>>sper ca duminica viitoae sa fie altfel........dar tot la fel de multi p.s. Fac cinste si bag benzina cine ma ia si pe mn sapt viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 >>>>>sa zicem ca a fost frumos azi......cu toate ca batea vantul ca nebunu .............multe fetze noi care nu stiau cum se merge organizat >>>>>sper ca duminica viitoae sa fie altfel........dar tot la fel de multi p.s. Fac cinste si bag benzina cine ma ia si pe mn sapt viitoare nu era vladul sa va instruiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 bai ia nu mai faceti misto de mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 bai ia nu mai faceti misto de mine.... f tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 razi???? de ce razi? ce-i asa tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 totusi ne zici si noua , cel putin mie , care a fost faza cu bordura?? reverse nu te place femeile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate