sunnyboy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Vine careva la circ azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Vine careva la circ azi? A venit poporul in numar mare, am fost la pizza + bere pe la obor, apoi mai tarziu la un concert prin Lipscani. Faina ziua, mai putin unele glume de tot rahatul din partea cuiva anume, nu dau nume... Frig rau. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurg Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 A fost bine. Am cam ocupat trotuarul cu scutere, dar a iesit ok per total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 @ vladul : mda recunosc nu a fot o zi buna ... lipsa de inspiratie ....pt mine... copil si eu cu faze din alea de graditina sun cu numar ascuns.. etc lol a vazut taranu(eu ) telefonu prima oara in viata sa hehe ) eh las ca nu ti-am dat cu toba in capota... nu te mai acri asa de rau vladule..... ca nu iti sta bine....app ti-a facut utilaju... il ai gata la primavara ?.... sincer stii cat de mult ma doare cand te vad pe 4 roti ... uffff imi vine sa plaaanngg whaaaaaa whaaaaa ) lol @ roxanna_ghfx : nu stiu care e treaba cu tine ruxi daca cred ca ai baga in sperieti cocalarii de pe scutere ....te si vad cum ii alergi cu o matura ) glumesc si eu .. pe bune de nu ai fi un membru de onoare ....!!! acum na nu iau parte nimanui nici tie nici lui gagalin.. dar sa stii ca te-ai cam inselat.. in privinta lui.. il cunosc personal e un om de nota 10... nevasta ,copii acasa, servici .... si tot isi face timp sa vina pe la circ duminik la 2 tot respectul... om de nota 10 @ gagalin : omu... mda se stie problema cu motociclism.ro... aici e adunatura mare..... eu mai intru din cand in cand asa de curiozitate.. poate mai rad un pic... poate mai imi vine sa injur pe cineva..dar cel putin e libertin forumu.. nu ca altele... de o caternica merge si motociclism.ro ; sal all si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enth3os Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 In Constanta unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ma da` multi va mai intalniti ... v-am vazut azi pe barbu vacarescu , erati pe la iesirea unei benzinarii . 30 cati erati ? ce s-au schimbat vremurile , de cand veneau cate 3-4 duminica la circ ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScaRba Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Am fost si eu astazi la intalnire , desi am spus ca doar trec sa ma uit si atat ca stau prin zona (asta pentru ca nu a numar si pe la 16.30 trebuia sa fiu inapoi) , dar vazand atatia care au venit nu am rezistat tentatiei de a ma oprii si de a merge impreuna cu ei , am fost pana la iesirea din otopeni la Bike`s , de acolo Bere si multa distractie presupun (spun asa pentru ca am stat doar 10 minute si am plecat pentru ca trebuia sa ajung la 16.30 la locul de munca pentru a semna cateva acte ) La intoarcere fiind singur la oprit garcea ) cum numar nu aveam ... am inceput si eu sa vorbesc frumos , respectuos si sal vrajesc putin iam aratat actele , cursu de legislatie (defapt prima pagina din dosarul scolii de soferi ca am terminato )pana la urma ma lasat in pace ma intrebat cam pana unde merg iam spus ca pana la romana si mia spus sa fiu atent , data viitoare sa port si vesta asa cum port si casca ca tot spree binele meu e si sa il incriu ca nu are rost sa iau amenzi aiurea . Acum nu stiu pentru ce sa port vesta ca era lumina dar in fine a fost super de treaba tipu Asta ca nu mia trantit o amenda ca daca o facea era mai naspa ) Oricum chiar daca nu am putut sa stau , drumul,vremea si cei care au venit au fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am trecut si noi pe langa el... am inteles de la radu SLIck ca duhnea a vodca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Putin alcool = voie buna Putin alcool + inca putin alcool = voie buna si ameteala Putin alcool + inca putin alcool + inca putin alcool = dat la boboci dar, putin alcool + sofat (indiferent ce) = accident, spital,RIP..............etc Voi faceti alegerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScaRba Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 @ scr33ky2000 Mi sa parut mie ceva ciudat la fata lui , dar nu am bagat deseama ca ar fi trotilat garcea =))) important e ca a fost baiat bun si ma lasat in pace ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 La intoarcere fiind singur la oprit garcea ) cum numar nu aveam ... am inceput si eu sa vorbesc frumos , respectuos si sal vrajesc putin iam aratat actele , cursu de legislatie (defapt prima pagina din dosarul scolii de soferi ca am terminato )pana la urma ma lasat in pace ma intrebat cam pana unde merg iam spus ca pana la romana si mia spus sa fiu atent , data viitoare sa port si vesta asa cum port si casca ca tot spree binele meu e si sa il incriu ca nu are rost sa iau amenzi aiurea .Acum nu stiu pentru ce sa port vesta ca era lumina dar in fine a fost super de treaba tipu Asta ca nu mia trantit o amenda ca daca o facea era mai naspa ) Oricum chiar daca nu am putut sa stau , drumul,vremea si cei care au venit au fost super super frate ce bafta ai avut pe mine ma oprit odata garcea si veneam dela un chef si eram cam baut si naveam nici casca dar a fost super baiat ca mia dat amenda numai pentru ca naveam vesta cica se da amenda daca nai vesta, asa e? ca nici scoala nam terminato dar dao dracu de scoala cui i-i trebuie bafta si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
†_dracula_† Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Salutare tuturor! Eu sunt nou pe aici si as vrea sa stiu si eu cand este urmatoarea intalnire din Bucuresti! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 a fost marfa la ultima INTALNIRE, au fost multi scooteristi, mie mia placut.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 a fost marfa la ultima INTALNIRE, au fost multi scooteristi, mie mia placut.. bafta inca nu am scapat de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
†_dracula_† Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Deci....pe cand urmatoarea INTALNIRE ??? Nu de alta dar sunt tare curios sa vad cum decurege o astfel de intalnire....eu am scuter de un an dar nu am avut ocazia sa particip la astel de evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 in fiecare duminica la ora 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 in fiecare duminica la ora 2. Salut,am inteles ca la 2 dar unde? in ce loc din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Salut,am inteles ca la 2 dar unde? in ce loc din buc? In fiecare duminica la 2 langa circul de stat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NO speed limits Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 da prin Jud. Hunedoara nu este nimeni care sa se intalneasca??)...k doar ii plin de scuteristi pe aici....de preferat in deva:D ...stiu nijte locuri faine de plimbat cu scuterul:P prin deva sau prin apropiere nu is locuri de intalnire??????......stiu eu nijte locuri faine de dat cu scuterele....de stat la o tigare sau la un suc sau bere(fara alcool) ..... sper sa se faca si prin zona pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Poate o sa vin si eu odata cu scuterul la intalnirea voastra.... numa`bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Poate o sa vin si eu odata cu scuterul la intalnirea voastra.... numa`bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 In fiecare duminica la 2 langa circul de stat! pe unde e fantana aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate