Stau-De-6 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 si inca o intrebare: fetele ce vin pe moto la carma nu primesc nici o reducere ceva la intrare :P hehe Propun sa primeasca doua shot-uri de tzuica (in loc de unul), la intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Prezent! Plec vineri la ora 14 din Severin pe Caransebes-Hateg...cine mai vine pe traseul ala poate ne intalnim si formam un grup pana acolo:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_bikers22 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 salut pe organizatori ii intereseaza si un stunt show ..???? http://forum.stuntlife.ro/filme/smaeb-2010-t297.html 0766.497.392 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Domnul Stau-De-6 multumesc de propunere dar vreau sa prind si alte intruniri la Cluj si cu tuica aia asa de tare nu se stie.Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 ...iar in miez de noapte cand ne-am incins si noi mai bine ”am deranjat ”organizatorii ca aveam motoare zgomotoase .. Asta este motivul principal pentru care nu merg la astfel de intuniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Imi cer scuze ca trebuie sa-mi spun parerea in aceasta privinta ,dar am o nedumerire :v-ati gindit ca "deranjata" este marea masa de participanti si ca de fapt organizatorii trebuie vor nu vor sa rezolve problema? Eu sunt un tolerant si sincer nu-mi pasa unde vrea cineva sa-si scoata pistoanele fara sa desfaca prezoanele dar am auzit multi nemultumiti pe aceasta tema la intruniri.In fond este ca traiul la bloc niste reguli de conduita generala trebuie respectate ,probabil din aceasta cauza au aparut la intrare fluturasi cu aceste reguli.Si aici ai mata dreptate nu-mi place nu vin.Inca o data imi cer scuze ca am inoportunat .Cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 salutare tutturor Vad ca exista o polemica legata de turatul motoarelor la intruniri. Trebuie inteles ca sunt oameni care de la o anumita ora vor sa se si odihneasca, la fel cum sunt alta mare masa care vrea inca sa se distreze si unii inteleg asta tutandu-si motoarele la maxim. In editiile trecute am reusit oarecum sa multumim pe toata lumea . anul acesta vom face la fel in mod sigur. Va asteptam cu o tuica tare ( buna) la poarte si cu multa distractie. SETH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) Timp ramas pana la Seth on Fire 2010 Editat Mai 20, 2010 de DELQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 mai era putin si poaaaate coincidea cu bikes on ice defapt e mai aproape de revelion )) vezi ca ai gresit ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 http://www.timeanddate.com/counters/custom...sec=0&p0=49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Nu stiu cum e pe la voi, dar pe la mine nu a mai dat nici un strop de ieri... Si astazi e frumos si soare... Sper sa o tina tot asa si sfarsitul asta de saptamana, ca...nu de alta...da' avem o gramada de drum de mers...si ar fi pacat sa ne fie luata placerea... Asfalt uscat si hai la horinca( )... Numa' sa shie de pruna, nu de ploshna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Poat sa ploua cit de rau Vineri suntem la Gilau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Poat sa ploua cit de rau Vineri suntem la Gilau In fiecare an o sa fie cei care vin la cluj si se simt bine si ce care regreta dupa. Cum si in viata exista cei care reusesc si cei care stau pe margine invidiosi. Nu inteleg ce mai au nevoie unii oameni, dupa 2 editii super reusite a celor de la Seth, mai sunt care stau pe ganduri. Baieti e pe bune, e ceea mai reusita intrunire, premiile se dau, motocicleta de la tombola exista cu adevarat, am vazut si anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 cine ma poate ajuta cu un info... vreau sa merg spre gilau pe o alta ruta decat cele obisnuite(Oradea sau Alba Iulia, etc...) eu fiind din arad as vrea sa merg pe ruta Ar-Gurahont-Varfurile-Vascau-Arieseni-Albac(mai exact Horea)-e si de aici vine intrebarea...am cum sa trec "dealu" direct spre Gilau...pe harta on-line se vede ceva drum da' din experienta nu prea imi vine sa ma bazez pe ea ...drumul 108 cica ar merge pe langa lacul Fantanele si de acolo se bifurca iar drumul 107P ar da direct in Gilau Poate cineva sa ma ajute cu informatii mai pertinente...? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sickfish Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 cine ma poate ajuta cu un info...vreau sa merg spre gilau pe o alta ruta decat cele obisnuite(Oradea sau Alba Iulia, etc...) eu fiind din arad as vrea sa merg pe ruta Ar-Gurahont-Varfurile-Vascau-Arieseni-Albac(mai exact Horea)-e si de aici vine intrebarea...am cum sa trec "dealu" direct spre Gilau...pe harta on-line se vede ceva drum da' din experienta nu prea imi vine sa ma bazez pe ea ...drumul 108 cica ar merge pe langa lacul Fantanele si de acolo se bifurca iar drumul 107P ar da direct in Gilau Poate cineva sa ma ajute cu informatii mai pertinente...? multumesc CuCun, harta tr sa fie ok. am una in format .jpg, da nu stiu cum sa o uploadez. Din Horea mergi spre Poiana Horii, Lacul Belis(pe stanga), ajungi in DJ107P, faci dreapta si tii spre Lacul Tarnita, cobori de pe baraj in Somesul Rece, la alimentara faci stanga si imediat esti in Gilau, in E60. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 CuCun, harta tr sa fie ok. am una in format .jpg, da nu stiu cum sa o uploadez. Din Horea mergi spre Poiana Horii, Lacul Belis(pe stanga), ajungi in DJ107P, faci dreapta si tii spre Lacul Tarnita, cobori de pe baraj in Somesul Rece, la alimentara faci stanga si imediat esti in Gilau, in E60. Bafta! Ai fost pe acolo...?In ce stagiu e drumul?Dc ploua, de ex, influenteaza cu ceva?Sau e judetean semi-asfalatat? Implica si ceva off-road ? multzam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Facuta in fuga masinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Dar nu astazi ca in Cluj e soare si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 plec Vineri pe la 12 din Bucuresti, numai ca sunt singur si m-as bucura tare sa am tovarasi de drum daca mergeti vreunul din Bucuresti sau de pe drum (Pitesti, Rm Valcea, Sibiu..etc) va rog dati-mi si mie de stire drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 http://neatza.antena1.ro/emisiune/Neatza-c...-Dani_2528.html Dupa o ora si sase minute se vorbeste de Seth on Fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Plecam cativa vineri din Bucuresti,dar pe la 13.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Plecam cativa vineri din Bucuresti,dar pe la 13.30 pe ce ruta mergeti? eu merg pe valea Oltului , as pleca mai devreme ca eu sunt mai molcom, poate ma prindeti din urma, am un FZ negru de AG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 aceeasi ruta ne-am propus si noi la plecare la venire poate pe sighisoara nici noi nu mergem f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) aceeasi ruta ne-am propus si noi la plecarela venire poate pe sighisoara nici noi nu mergem f tare mai exact 5 motociclete pana acum ....poate 6 nu se stie pt ca la unu ii este frica de ploaie ca il uda Editat Mai 26, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate