IceLord Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Cam 80-90 ron.Asta,daca folosesc insertie de material albastru si gri.O singura nuanta de albastru,cu 2 ar fi cam prea incarcat - daca vrei musai,pot si cu 2...Facut din broderie,tre' sa-ntreb...Da' fii sigur c-o sa fie mai scump. E rezonabil 80-90 de lei cu insertie de material albastru si gri nu vreau sa ma complic cu broderie! In principiu vreau sa fie flacarile alea albastre si tribalul ala gri! Se poate reconditiona si buretele? Mesaj completat Apropo de model cu flacari...Am facut acu' vreo o luna o sea,inclusiv buretele.Pe locul din spate,am cusut niste flacari. In fatza,doar conturate (si-n relief). Aia cu rosu,e cea facuta de mine.Cea cu galben,sea Corbin,a fost modelul. Ce-am mai vazut pina acuma,model cu flacari,erau cu insertie de material colorat,inclusiv asta originala,de la Corbin. E clara diferenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) In principiu vreau sa fie flacarile alea albastre si tribalul ala gri!Se poate reconditiona si buretele? Bineinteles ca se poate reconditiona/modifica si buretele...Dac-am copiat forma buretelui de la seaua Corbin... .Uita-te pe topicul meu,cu "Reparatii sei",ca-s mai multe poze. Editat Decembrie 30, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) Si eu vreau sa fac un sea pasager, si m-am gandit la aceasta varianta. Sunteti siguri ca o sa tina pasagerul? de la vibratii poate sa apar surprize ... Mesaj completat pt. cei interesati: am computerul stricat si nu pot intra pe net ca de obicei.dar telefonul inca functioneaza asa ca va astept. multumesc pt atentie Mesaj completat Saptamina asta,am facut si-o sea de chopper.De chopper ,in adevaratul sens al cuvantului ...! Sea care se poate folosi in 2 variante - gen "hard ass",visinie,sau mai "soft",cu un plus de burete,neagra : Mesaj completat Evident,s-a rezolvat si problema cu computatoru' ... Bobber, jucarie umbra de 600 de la Honda. nu? Editat Decembrie 30, 2010 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 de brodat pot sa o brodez dar nu o sa iasa asa cu "ape" cat ii haul.tot ce ai tu acolo in degrade ar iesi intr-o singura culoare SAU in 2 culori diferite dar in orice caz nu in ape/degrade.daca vrei mai multe amanunte pot sa folosesti cu incredere nr meu de tel: 0745 082 750-kidu...intre 10.00-23.00. bafta maxima Ahoi! Te-am sunat dar mi-a raspuns cineva si mi-a zis ca e greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Vezi ca nu mai are decat unu din numerele din semnatura. Dariane, tre sa-ti refaci banneru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) Bineinteles ca se poate reconditiona/modifica si buretele...Dac-am copiat forma buretelui de la seaua Corbin... .Uita-te pe topicul meu,cu "Reparatii sei",ca-s mai multe poze. Ok, eu a-si mai vrea sa fie mai confortabila decat e acum (si acum e confortabila dar...vreau mai mult, nu de alta ci pentru faptul ca sunt zile cand fac 400-450 de km si se simte)! M-am uitat pe topicul respectiv! Multumesc @Switch dar era vb de @dkid! Editat Decembrie 30, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Mai folosesc doar Vodafone-ul: 0722.56.44.09 @Foxu':nope,e ceva facut custom,complet.Nu cunosc detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Mai folosesc doar Vodafone-ul: 0722.56.44.09 @Foxu':nope,e ceva facut custom,complet.Nu cunosc detaliile. Ok! Memorez...oricum mai am de facut si seaua la virago Partea albastra e lipita si in plus cea alba trebuie reconditionata , deci ma gandesc sa fac dintr-un foc si pentru virago si pentru dragstar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Decembrie 31, 2010 Autor Share Postat Decembrie 31, 2010 Ahoi! Te-am sunat dar mi-a raspuns cineva si mi-a zis ca e greseala my bad.am scris nr gresit: 0745 072 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 my bad.am scris nr gresit: 0745 072 750 Memorat, ne auzim la un telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 2, 2011 Autor Share Postat Februarie 2, 2011 (editat) rebel flags: 1. dimensiuni 9/9 cm 9 lei buc 2.8/8 cm 8 lei buc 3.28/19 cm 35 lei Editat Februarie 2, 2011 de dkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Povestea seilor de Virago si Dragstar care au trecut prin mana lui @Darian, cu ocazia asta imi ofer respectul pentru munca lui! O sa revin cu poze mai de calitate dupa montare pe "jucarii" Bafta si Succes in munca @Darian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Din pozele cu seaua de Dragstar nu se intelege nimic. Poate o scoti afara si refaci pozele. Sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Din pozele cu seaua de Dragstar nu se intelege nimic. Poate o scoti afara si refaci pozele. Sunt curios. Am incercat sa le "luminez" putin... Asa-s mai descifrabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Povestea seilor de Virago si Dragstar care au trecut prin mana lui @Darian, cu ocazia asta imi ofer respectul pentru munca lui!O sa revin cu poze mai de calitate dupa montare pe "jucarii" Bafta si Succes in munca @Darian! ,,IE CREMENALE".....ARTA. ..jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Cam asa arata pe motor: Poze: 1. 2. si un video http://www.youtube.com/watch?v=L1J7wrQUwuo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) pt. cei interesati: am computerul stricat si nu pot intra pe net ca de obicei.dar telefonul inca functioneaza asa ca va astept. multumesc pt atentie Mesaj completat Saptamina asta,am facut si-o sea de chopper.De chopper ,in adevaratul sens al cuvantului ...! Sea care se poate folosi in 2 variante - gen "hard ass",visinie,sau mai "soft",cu un plus de burete,neagra : Mesaj completat Evident,s-a rezolvat si problema cu computatoru' ... Salut Darian . As vrea sa-mi cumpar o sha hard ass de pe un site. Spune-mi la ce pret ar ajunge conversia facuta de tine din pozele de mai sus, de o imbraca pe cea Hard Ass . Sha-ua este acesta .... Deci sa-mi imprace shaua metalica pt drumuri lungi..iar in Bucuresti sa o pot da jos si sa ramana doar metalul . Editat Martie 31, 2011 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salut ma intereseaza si pe mine exact acest model: http://www.v9sportbike.com/lang-fr/luimoto...eat-cover-.html si acesta http://www.mxalliance.co.za/img/assets/pro...ol-R-detail.jpg doresc un pret, sunt din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salut ma intereseaza si pe mine exact acest model: http://www.v9sportbike.com/lang-fr/luimoto...eat-cover-.html si acesta http://www.mxalliance.co.za/img/assets/pro...ol-R-detail.jpg doresc un pret, sunt din bucuresti Incearca aici /index.php?...0&start=700 ca aici iti raspunde mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) Salut Darian . As vrea sa-mi cumpar o sha hard ass de pe un site. Spune-mi la ce pret ar ajunge conversia facuta de tine din pozele de mai sus, de o imbraca pe cea Hard Ass . Sha-ua este acesta .... Deci sa-mi imprace shaua metalica pt drumuri lungi..iar in Bucuresti sa o pot da jos si sa ramana doar metalul . Salut Cam vreo 150 ron...Daca era sa fie ceva definitiv,era mult mai ieftin,c-as fi cumparat o bucata de burete de vreo 4 cm grosime,si-l lipeam pe fundul ala de tabla.Asa,o sa trebuiasca o bucata de burete, cam triplu ca grosime,fatza de varianta definitiva,si scobit pe ambele fetze,ca sa urmeze forma tablei... Numai buretele,costa cam 50 ron...Sau silicon,strat de vreo 4 cm,cu un strat de vreo 2 cm de burete moale.Si pielea sintetica,trebuie si ea croita,ca sa urmeze forma...Pare ceva simplu la prima vedere,da' e-o gramada de lucru... Editat Aprilie 16, 2011 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 o intrebare pentru domnu Darian...daca nu deranjez... cat ma consta o schimbare din seaua pasagerului din forma initiala + adaugare spatar pasager si marirea spatarului de la sissy-bar, ca in modelul de mai jos? un pret pentru tot tacamul si unul numai pentru seaua pasagerului... multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Aprilie 18, 2011 Autor Share Postat Aprilie 18, 2011 maria-sa darian are IN CONTINUARE calculatorul varza asa ca nu prea poate raspunde asa ca sfatul meu e sa ii iei nr de tel si sa vorbiti direct bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Si-al dreacu' Kiddu',face misto de mine...! Am citit de 3 ori,da' tot am o neclaritate:cred ca vrei sa spui "marirea pernutzei sissy-bar-ului,si speteaza pt. pilot (nu pasager,cum ai zis tu).Daca asta-i ce vrei tu,treaba sta-n felul urmator.O s-o iau rand-pe-rand: modificarea seii pasagerului,ar fi cam 100 ron - problema,la ea,nu e adaugarea de silicon sau burete,ca s-ajunga sa fie ca aia din poza,ci modificarea plasticului de dedesubt (baza,fundul)... Speteaza sissy-bar-ului,ar fi cam 70 ron.Practic,trebuie sa refac de la zero,toata pernutza,inclusiv suportul dinauntru,ala cu sistemul de prindere.Evident,tot atata ar costa si pernutza pt. pilot.Atentie: daca vrei asa ceva,intai rezolva problema suportului care tzine pernutza (a sistemului de fixare de sea sau cadru).Ar fi bine sa faci ceva cat-de-cat reglabil (s-o poti da mai in spate sau mai in fatza,si sa poti sa modifici nitzel si unghiul,fatza de verticala). Asta,ca sa-i gasesti o pozitie ideala, specifica tzie. Editat Aprilie 18, 2011 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Salut Darian ! Ce mai zic sheile de Virago ? Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Si-al dreacu' Kiddu',face misto de mine...! Am citit de 3 ori,da' tot am o neclaritate:cred ca vrei sa spui "marirea pernutzei sissy-bar-ului,si speteaza pt. pilot (nu pasager,cum ai zis tu).Daca asta-i ce vrei tu,treaba sta-n felul urmator.O s-o iau rand-pe-rand: modificarea seii pasagerului,ar fi cam 100 ron - problema,la ea,nu e adaugarea de silicon sau burete,ca s-ajunga sa fie ca aia din poza,ci modificarea plasticului de dedesubt (baza,fundul)... Speteaza sissy-bar-ului,ar fi cam 70 ron.Practic,trebuie sa refac de la zero,toata pernutza,inclusiv suportul dinauntru,ala cu sistemul de prindere.Evident,tot atata ar costa si pernutza pt. pilot.Atentie: daca vrei asa ceva,intai rezolva problema suportului care tzine pernutza (a sistemului de fixare de sea sau cadru).Ar fi bine sa faci ceva cat-de-cat reglabil (s-o poti da mai in spate sau mai in fatza,si sa poti sa modifici nitzel si unghiul,fatza de verticala). Asta,ca sa-i gasesti o pozitie ideala, specifica tzie. sar"na!....te contactez cat de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate