CostinALN Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 power valve nu e chit sau ceva care se aplica... sunt niste supape pe cilindru mai bine zis pe gaurile de pe cilindru (admisii, evacuari) care se deschid la o anumita turatie si da o putere mai mare si logic consuma mai mult... gandeste-te la o mingie pe care o umflii cu compresorul fara ac si la un moment dat de la o presiune mare se deschide supapa si se umfla mingia Wow Zeule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 (editat) la cati bani ma aduce un aprilia nou sh...daca vinde cineva asa ceva...si nou cu toate taxele cat vine de la united motors... Editat August 2, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 5400 la UM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 (editat) cam mult...dar ma bate gandul la un leasing si cand ma hotarasc sa iau alt motor sa-l dau la altul leasingul... dar modelul 2005 se mai da nou pe la united motors...ca ala ar trebui sa vina mai ieftin... Editat August 2, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 fratilor m-am uitat pe site la aprilia si am vazut rsu` de 50 si mi se pare mai frumos decat cel de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Ala de 50 este copia lu Derbi Gpr are rezervor si tot de pe gpr,practic este un gpr cu carena de rs. Treephoo tu vrei rs moca??? Nu stii Bucurestiu` dute la UM. si intreaba daca mai aduce. Mi-am facut o parere despre tine de pe Computer Games cand il face-ai pe Ovardeze ca este mincinos ca a scris in anunt ca rs`ul lui se poate conduce cu A1. Mai pe scurt esti praff baietica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Ala de 50 este copia lu Derbi Gpr are rezervor si tot de pe gpr,practic este un gpr cu carena de rs. Treephoo tu vrei rs moca??? Nu stii Bucurestiu` dute la UM. si intreaba daca mai aduce. Mi-am facut o parere despre tine de pe Computer Games cand il face-ai pe Ovardeze ca este mincinos ca a scris in anunt ca rs`ul lui se poate conduce cu A1. Mai pe scurt esti praff baietica. capaaaaaaaaaaaaaaaaccccc..ti-a pus capaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Ala de 50 este copia lu Derbi Gpr are rezervor si tot de pe gpr,practic este un gpr cu carena de rs. Treephoo tu vrei rs moca??? Nu stii Bucurestiu` dute la UM. si intreaba daca mai aduce. Mi-am facut o parere despre tine de pe Computer Games cand il face-ai pe Ovardeze ca este mincinos ca a scris in anunt ca rs`ul lui se poate conduce cu A1. Mai pe scurt esti praff baietica. esti un adevarat...fratiorul meu hai sa-ti spun ceva...eu nu sunt copil de bani gata cum poate esti tu de-i zici lu tac-tu "tati am vazut un motor si vreau si euca sa fiu smecher si sa vina fetele la mine ca altfel nu stiu sa le agatz....hi hi hi hi hi!!!" si tac-tu "Da baiatul emu ....nu vrei si o masina?" EDIT: Lasa insultele la adresa altor persoane mai usor! Editat August 4, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 esti un adevarat...fratiorul meu hai sa-ti spun ceva...eu nu sunt copil de bani gata cum poate esti tu de-i zici lu tac-tu "tati am vazut un motor si vreau si euca sa fiu smecher si sa vina fetele la mine ca altfel nu stiu sa le agatz....hi hi hi hi hi!!!" si tac-tu "Da baiatul emu ....nu vrei si o masina?" si cu toate astea poate am spiritul de motociclist mai dezvoltat decat al tau....asa ca beshiiiiii.... si nu nu vreau rs moca dar daca ai fi destept ai vedea ca au adus firme de afara si se mai vand si cu 5000 dar ce stie tzaranul ce e ciocolata mananca hartia arunca bucata... deci dupa postul asta mi-ai aratat varsta pe care o ai... costy...nu e baiat d bani gata..si nici nu ii i-a tasu masina... se roaga de el d nushtu cand sa ii i-a si lui motor nu mai vorbiti in necunostintza de cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 esti un adevarat...fratiorul meu hai sa-ti spun ceva...eu nu sunt copil de bani gata cum poate esti tu de-i zici lu tac-tu "tati am vazut un motor si vreau si euca sa fiu smecher si sa vina fetele la mine ca altfel nu stiu sa le agatz....hi hi hi hi hi!!!" si tac-tu "Da baiatul emu ....nu vrei si o masina?" EDIT: Lasa insultele la adresa altor persoane mai usor! Frate ce iti pasa tie de banii lu tata?? Fac ce vreau cu ei. deci dupa postul asta mi-ai aratat varsta pe care o ai... costy...nu e baiat d bani gata..si nici nu ii i-a tasu masina... se roaga de el d nushtu cand sa ii i-a si lui motor nu mai vorbiti in necunostintza de cauza Ma nu am permis ca daca aveam,aveam si rs. Ce i-am scris lui Treephoo este valabil si pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 bai rs-istilor ... un minsk nu va mai place numai bogati pe forumu` asta... ia sa imi faceti plinu si mie astia care nu au motor si vor ninja ku A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 bai rs-istilor ... un minsk nu va mai place numai bogati pe forumu` asta... ia sa imi faceti plinu si mie astia care nu au motor si vor ninja ku A1 Vrei sa bagi benzina cum a bagat sorin (soryin17) in Rs de m-a stropit pe mine si pe paul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Vrei sa bagi benzina cum a bagat sorin (soryin17) in Rs de m-a stropit pe mine si pe paul? si pe mine ... app am auzit ca am cd-ul la tine sa ai grija de el ca e de la placa video si de offtopic nu are nimica ca oricum nu se mai discuta nimic au aflat ce vroiau... aprilia new 2006 e noua si la anu o sa fie varza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 ia ziceti mai cat consuma rs in bucurestiul iubit?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 ia ziceti mai cat consuma rs in bucurestiul iubit?????? mult:) bea de nu se mai opreste:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 mult:) bea de nu se mai opreste:P On-topic depinde cum mergi daca mergi ca Puya sub power valve consuma mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 sincer din cat m am dat yo n am facut consumu..... la drum sper sa ia cam 5 al meu... cu kit de 154 .......in oras o sa haleasca in jur de 8-9 asta sper yo .... deci la 125 ar trebuii sa fie putin mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 sincer din cat m am dat yo n am facut consumu..... la drum sper sa ia cam 5 al meu... cu kit de 154 .......in oras o sa haleasca in jur de 8-9 asta sper yo .... deci la 125 ar trebuii sa fie putin mai mic pustiu viseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 sincer din cat m am dat yo n am facut consumu..... la drum sper sa ia cam 5 al meu... cu kit de 154 .......in oras o sa haleasca in jur de 8-9 asta sper yo .... deci la 125 ar trebuii sa fie putin mai mic Frateeeee ,dar ia mai mult ca un 600???!?!??!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 andr3y tu iao la M()E silviu C atat haleste..... cam atat halesc toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Ma voua va apar icoanele si smilurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 nu nu apar ...vezi ca se vb pe forum despre si gata cu off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 nu nu apar ...vezi ca se vb pe forum despre si gata cu off topic ce rau esti ma tu si in legatura cu topicul-la moto gp cand o sa bage rs 2006 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 ce rau esti ma tu si in legatura cu topicul-la moto gp cand o sa bage rs 2006 ? ai o bere de la mine ca a mai postat cineva. On-topic. Se poate pune amortizor de ghidon pe rs2006?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 Am fost aku 2 zile la mare si am trecut si pe la liniutele de langa mangalia....si erau 3 rs 2 dintre ele new model iar cealalta o domina culoarea alba!unul dintre voi ceva?Oriku R1 cu Nos ruleezz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate