Atti the Hun Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Si Shoei Raid II e casca de supermoto ?!? Sau de ce ai postat aici anuntul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Vand roti supermoto cu cauciucuri noi ,pentru Yamaha WR in stare impecabila la 250 euro. S-au vandut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Imi incerc norocul si aici: Pt ca prietena a fost imbolnavita de virusul moto si nu mai vrea sa stea in spatele meu, pe post de rucsacel, trebuie in iarna asta sa-i iau motor. Asa ca, schimb mai multe de IT (notebookuri, monitoare, webcamuri, etc, ce mai are omu' prin casa) pe un motor, preferabil cat mai jos, ca e micuta (163cm). Capacitatea - intre 125cc si 400cc. Trebuie sa fie inmatriculat / inmatriculabil si in stare decenta. Sunt si niste bani alocati ca diferenta, dar nu o suma semnificativa... Linkul anuntului cu produsele ce le vand / schimb este aici (/index.php?/topic/687025-vand-sau-schimb-diverse-it-pe-un-motor/) - uitati-va la ultimul post, ca acela este updatat. Ce se vinde se scoate din anunt. Preturile sunt negociabile in limita bunului simt! Trimit si in afara Bucurestiului, cu plata ramburs. P.S. Lasati mesajele pe topicul de schimb si nu aici, ca nu ma anunta forumul de postati si imi e mult mai ok sa verific unul singur decat mai multe. Multumesc, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) roti enduro gas-gas 18-21,500 euro Editat Decembrie 13, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Vand/schimb Ktm Lc4 Sm : /index.php?/topic/688094-vandschimb-ktm-lc4-2002-sm/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foca90 Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 vand mz 125 sm 2008 /index.php?/topic/687564-mz-125-sm/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Salutare tuturor... are cineva de vanzare roti de SM pt drz 400s? ca as cam fi interesat sa incerc si varianta asta a mobrei ca pana acum enduroul imi place prea mult dar am zis sa incerc si SM-ul daca tot se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Salut, Vand roti SM pe 17 fata/spate si enduro 21 fata si 17 spate. Provin dupa un XT600. Sunt in foarte buna, nu prezinta lovituri sau zgarieturi. Cauciucurile sunt in stare buna. Astept propuneri de pret pe PM. Salut cit vrei pe roata fata 21 completa..??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Salut cit vrei pe roata fata 21 completa..??? Salut, se vand doar ambele roti (fata/spate), nu se vand separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 am eu roti de fatza de ktm, 200euro/bucata ai contact in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 (550 cmc) +foaia spate 46t ~72 cp , viteza maxima 215 km/h, ~120 kg ~12 000 km Modificari: filtru aer sport, harta racing, rerouting vas aerisire motor, pinion mai mic 42 dintzi ( 46 fabrica) Reconditionat tot motorul, segmentzi, cuzinetzi, garnituri chiuloasa, semeringuri pompa de apa, etc. Pret: 3000 EUR Pfooooai,m-am indragostit instant!e superb,bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 nu ma pricep la SM dar asta m-a lasat cu gura cascata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 ma poate ajuta cineva cu un manual pr drz400 sm din 2005? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 http://www.4shared.com/office/2GMgriQS/DRZ400.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 http://www.4shared.com/office/2GMgriQS/DRZ400.html mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_sergiu Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 vand kit conversie sm complet provenind de pe un duke 2 ce contine: suspensie fata wp usd + jug suspensie spate wp roti turnate + ax jug complet mentiuni: la telescoape trebuie schimbate simeringurile rotile trebuie roluite, nu au crapaturi. pret 250 euro total daca se doreste si bascula + 30 euro daca se doresc si etrierii (brembo) + 60 euro contact: sergiugiuraniuc@yahoo.com 0740031490 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 de vanzare Yamaha WR 250 X din 2011 ,pret 2000 eurohttp://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=483381 Totul e impecabil! Un schimb cu yamaha r1 te.ar interesa? 0758548094 daca esti interesat pentru ca nu stau pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 22, 2013 Share Postat Ianuarie 22, 2013 Un schimb cu yamaha r1 te.ar interesa? 0758548094 daca esti interesat pentru ca nu stau pe forum... Nu multumesc!Oricum,i-ma pus roti de cross si se va vinde altfel.. te-am sunat dar nici telefonul nu-l prea folosesti;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Reduceri mari la piese si consumabile pentru baietii cu SuperMoto-uri Detalii aici /index.php?/topic/689364-smr-shop-oferta-de-primavara/ sau pe privat. O seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crimona Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Ptr husqvarna 610 Kit de SM ce contine cauciucuri Pirelli Diablo Rosso2 95%fata - 85% spate sau Avon Distanzia 30% fata - 65% spate, etrier fata Brembo 4 pistonase cu placute noi EBC HH) si flansa adaptoare, disc de frana brembo 320 mm rotile fata si spate (roata spate are amortizor de foaie cu elastomer - pentru strada) Flansa rigidizare furca fata si aparatoare de apa Saua Supermoto / adventure indreptata la partea superioara, plus de burete Ghidon ingust duraluminiu 'doublewall'' - teava mai groasa in carne handguard-uri SM cu un singur punct de prindere Pretul kitului este fix 450 euro cauciucuri Avon 550 euro cauciucuri Pirelli /index.php?/topic/687879-vand-husqvarna-610-te-sm-adventure/ Oferta are valabilitate cam o saptamana. Daca este cineva interesat sa-mi dea PM repede altfel o sa fac altceva cu rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 salut fratiilor.. am si eu o husqvarna de 3 ani , si acum am dat de belea.. sa dus motorul:P stie careva cine dezmembreaza husqy mi-ar trebuii un motor ori de 600 sau 410 is identice.. rog lasati pm sau 0760335569 mare multumita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Salutare tuturor... are cineva de vanzare roti de SM pt drz 400s? ca as cam fi interesat sa incerc si varianta asta a mobrei ca pana acum enduroul imi place prea mult dar am zis sa incerc si SM-ul daca tot se poate Chair nu e nimeni pe aici care sa vanda kitul complet de SM pt un DRZ 400???? P.S. - nu sariti cu preturi nesimtita ca stiu si eu pe la ce pret se invarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 De cat este rulmentul la roata la drz ? eu am niste roti de sm nu stiu sigur daca merg si pe drz dar ma informez momenta au fost testate pe o yamaha xt si wr Chair nu e nimeni pe aici care sa vanda kitul complet de SM pt un DRZ 400???? P.S. - nu sariti cu preturi nesimtita ca stiu si eu pe la ce pret se invarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 De cat este rulmentul la roata la drz ? eu am niste roti de sm nu stiu sigur daca merg si pe drz dar ma informez momenta au fost testate pe o yamaha xt si wr Chair nu e nimeni pe aici care sa vanda kitul complet de SM pt un DRZ 400???? P.S. - nu sariti cu preturi nesimtita ca stiu si eu pe la ce pret se invarte Aragon sincer iti zic ca habar nu am de cat e rulmentul... ideea e ca pe langa roti chiar daca se potrivesc mai am nev si de discuri si de distantierul de la frana fata... asa ca daca ai pret bun la ele si merg facem treaba... dar de preferat as cumpara kitul complet...ca foaie si pinion am pt SM. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Alecs, citeste-ti PM-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate