Chivu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Unde pot găsi cărbuni pentru electromotor? Am tot citit pe net că îi pot adapta pe cei de la Dacie dar sunt de aceaÂşi duritate ? Mesaj completat La Honda s-ar putea să aibe originali dar după cum îi Âştui pe ei or să îmi zică lafel ca Âşi înainte, acest articol nu mai este valabil. În traducere liberă, dă-i drumu de aici că nu rentează chinuiala pentru 2-3euro cât costă cărbunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Vezi ca ce ai marcat tu acolo e: "SPRING, CARBON BRUSH" - ceea ce in traducere inseamna ARCUL periei nu peria in sine. Ca exemplu sa vezi ca am dreptate poti sa vezi articolul 12: "WASHER, PINION" care inseamna saiba pinionului si nu saiba si pinionul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Cred ca vin ca si un singur reper, adeca arcu sa fie atasat la perie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Eu cred ca de fapt nu vand perii deloc - ala e numai arcul acolo. Uite si aici: http://www.bike-parts.fr/pieces-promo-2672...8-E__0700-.html Mesaj completat Eu am cumparat zilele trecute de la Honda 2 chestii care costa ff putin si mi le-au adus. Este vorba de garniturile de cupru care vin la imbinarea galeriilor de evacuare pe cilindri. Costa 2euro bucata si mi le-au adus. In cazul tau Nu exista carbuni in catalog - deci nu au cum sa-ti aduca ceva inexistent - acolo e vorba doar de ARC. Probabil periile in sine le cumperi pur si simplu la dimensiune de la orice magazin de consumabile de genul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Asa-i, 8 e peria, 3 e arcu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 daca te uiti mai atent in lista aia, o sa vezi ca articolul cu numarul 8 este BRUSH SET, adica set de carbuni, la pretul de 16.09. Nu faci rau daca iti cumperi si arcurile. Daca aia de la Honda nu au sau daca nu-ti permiti, atunci improvizezi si te distrezi. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 - gata, acum am vazut si eu, da 8 este BRUSH SET. Scuze! Deci mister Chivu, mergi si comanda la Honda, este imposibil sa nu ti-i aduca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Codul la perii este HP_000219211 la 16,09 euro.Celalalt cod reprezinta intradevar arcul de la perie+sunt prea ieftine pt. niste perii sub cod OE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Eu am pus carbuni de bormasina din piata (se potriveau pe 2 directii, pe a treia i-am taiat), adaugati ca mina la creionul mecanic. Treaba asta se intimpla acu vreo 2 ani si nu s-au suparat nici carbunii nici placutele alea mici de pe 'magnetul electric' (ca sa nu zic 'rotor' sau 'stator' si sa inceapa discutia care-i magnet permanent si care-i nepermanent, electric, care sta, care se invirte) cu care intra in contact ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) - gata, acum am vazut si eu, da 8 este BRUSH SET. Scuze! Deci mister Chivu, mergi si comanda la Honda, este imposibil sa nu ti-i aduca! Da, ie numărul 8, se vede mai clar pe site-ul dat de tine. O să iau legătura cu băjeții de la Honda să văd ce rezolv. Jăpcari ăÂştia, 80lei pentru două chestii mici ?ât unghia Editat Aprilie 27, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Du-te in piata la rusi si cumpara carbuni de bormasina sau pompa de apa!Cu putina munca rezolvi problema la un pret decent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 EU am adaptat carbuni de Dacie, pentru ca cei de flex aveau firul de legatura prea subtire. Merge f ok, ii am deja de 2 sezoane. m au costat 11 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 S-a rezolvat. 15lei de la un service din IaÂşi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate