Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 si eu am dat bani unor tigani cersetori ca mi-au zis ca-s fromoasa...diferenta intre noi e ca eu platesc pt complimente..trista mai sunt Pai.. cat tre' sa-ti dau pentru complEmentul ala de mai devreme?? ..ai mila, totusi, ca e criza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Valo uNbla semi carenata cu gandul la Ripper! e groaSnic! si da...trebuia deviat dracu' topicu' asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 mi se pare exemplara devierea topicului de la ruptele alea doua de la inceput. Good job 'eh... continuați, continuați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Pai.. cat tre' sa-ti dau pentru complEmentul ala de mai devreme?? ..ai mila, totusi, ca e criza.. un filtru de ulei ar fi tocmai bun..mi-ar prinde mai bine ca un inel de logodna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 un filtru de ulei ar fi tocmai bun..mi-ar prinde mai bine ca un inel de logodna! Oliooo!! Pushche'tz pe limba, mandro!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ieo zic să ne retragem, că aciulea se cere starea civilă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 era doa asEaaa..o vorba(intentia a fost sa subliniez ca ar fi mai importanta o chestie la mobruta mea decat orice altceva). nu-l las pe Ripper pt un rookie....Hai, Alexeeee, mergi cu mine, sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) La starea civila, ce-am inebunit? Sa merg cu tine la un alt barbat, asta suna kinky...nu vrei mai bine sa mergem la o alta femeie, beibi? Editat Mai 9, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 nu-l las pe Ripper pt un rookie....Hai, Alexeeee, mergi cu mine, sau nu? Rookie? ..si eu, care comandasem deja filtrul, si-mi facusem un scenariu uber-romantic in care sa ti-l ofer, cu genunchiul jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 mda, ma retrag si eu, ca se lasa cu matrimoniale and shiet si nu e cazul, nu vreau sa ma insor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Ce matrimoniale,mai?) @Alex Ripper: la FABIO vreau sa mergem(desi, e tot barbat..doar-doar mergi cu mine, zic ca seamana cu scenariul tau, eu, tu, inca un barbat..te-am convins? @JJ..Daca te-ai speriat, normal c-am dat inapoi..meine liebschen, astept filtrul si genunchiu' jos....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 @JJ. astept filtrul si genunchiu' jos....! se lasă cu dat reising? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Pisi, scenariu meu era eu, tu si inca o don`shoara...poate una de pe prima pagina ca e visul meu alea. Oricum vad ca joci la doo capete...sa te duci cu JJ, ca el iti da filtru. Mesaj completat se lasă cu dat reising? Daca e reising, macar sa se protejeze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Matrimoniax Reloaded ,partea "n" ! Si ca sa fiu in asentimentul toar'sului inocent ...continuati, continuati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 mda, ma retrag si eu, ca se lasa cu matrimoniale and shiet si nu e cazul, nu vreau sa ma insor 'aidi bre, că are Âşi copchii ăajtia nevoie de martori la starea...civila... dă-le o mîna de ajuteur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Bine,mah....motociclist fitzos! (tu stii ca ma incadrez la categoria a 2-a mentionata de mine-aia cu fomeie+fomeie, dar........ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Я люблю женщин, которые знают, чего они хотят Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Мне нравится, как вы думаете! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Женщина в нужном месте Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 который в нужном месте? NOTA: a se remarca devierea topicului catre "coclauru' " inteligentei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 كنت الحمل والولادة Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 который в нужном месте? детали, детали ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Mi-e sila sa stau cu gugal transleit si sa filtrez fiecare post, hai sa revenim la limbile cunoscute, mkay? Ce matrimoniale, bre? Nicidecum.. Caut fomee frumoasa, desteapta, inteligenta, amuzanta, independenta financiar, pentru relatie serioasa de-o noapte. Ofer filtru de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 oho... cauta, cauta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Esti bagabont...tu o cauti pe dodolicious, recunoaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate