adi.cretu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Va salut, Sunt Adi din Brasov; am mai jos cateva fotografii dupa cateva lucrari executate la comanda (custom). - sissybar - crashbar - esapamente - indreptat telescoape - cadre: reparat, modificat, restaurat - etc Daca va pot ajuta cu ceva, cu placere. bobarezu2001@yahoo.com 0721399052 Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Sa traiti Cretule!!! ce mai faci? .. faine poze cu lucrarile tale cat ma costa tobe (de la capat la altu) pt Bizonu meu ? preferabil cu amortizor de zgomot (urla cam tare) PS: cand trec la Bv.... sa ne cu respect Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Foarte tari lucrarile! M-ar interesa cam la ce pret ar duce un crashbar pt Honda Shadow 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Va salut, Sunt Adi din Brasov; am mai jos cateva fotografii dupa cateva lucrari executate la comanda (custom). - sissybar - crashbar - esapamente - indreptat telescoape - cadre: reparat, modificat, restaurat - etc Daca va pot ajuta cu ceva, cu placere. bobarezu2001@yahoo.com 0721399052 Adi Salut.Ce pot spune este sa apelati cu incredere,omul stie ce face. Crashbar si porbagajul negru mat,sunt de pe motocicleta mea,evidet lucrarile executate de Adi si sunt multumit de calitate.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.cretu Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 Foarte tari lucrarile! M-ar interesa cam la ce pret ar duce un crashbar pt Honda Shadow 600 Salut Liviu Trimite-mi te rog pe mail cateva poze cu modelul de crashbar pe care il vrei si cateva cu motorul tau,sa-mi fac o ideie.Imi pare rau,dar nu-ti pot spune un pretz,pana nu stiu exact ce anume vrei. Daca potzi da o fuga la Bv.ar fi bine(cu toate ca am un shadow vt 600 si aici). E nevoie de cateva ore pana-i dam impreuna forma si dimensiunile crashbarului.Apoi,dureaza maxim inca o zi.Potzi ramane la mine...sau, ti-l trimit eu cumva. Norock..............................................adi Mesaj completat Sa traiti Cretule!!! ce mai faci? .. faine poze cu lucrarile tale cat ma costa tobe (de la capat la altu) pt Bizonu meu ? preferabil cu amortizor de zgomot (urla cam tare) PS: cand trec la Bv.... sa ne cu respect Silviu Salut Silviu! Brasov....nu mai servesti? Te astept.....numai sa ma anuntzi cu ceva timp inainte,sa pun berea la rece si femeile la cald......................ha! Astept ceva poze cu modelul de tobe ce le-ai ales pt. Bizon. Norock.............................adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) cat costa un indreptat de telescoape fata? Editat Aprilie 29, 2010 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 cat costa un indreptat de telescoape fata? fa poza si trimite-Ie pe maiI si iti face un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Adi,la o pereche de Ohlins upside-down te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.cretu Postat Mai 3, 2010 Autor Share Postat Mai 3, 2010 cat costa un indreptat de telescoape fata? Salut Trimite-mi te rog pe mail ceva poze cu telescoapele ce le ai de indreptat.Iti pot spune mai multe numai dupa ce le vad .Norock..............adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 vreau sa iau un motor cu cadru rupt si amortizoarele indoite. inca nu am primit pozele cu el. cum ajung la mine ti le trimit. De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 vreau sa iau un motor cu cadru rupt si amortizoarele indoite. inca nu am primit pozele cu el. cum ajung la mine ti le trimit.De unde esti? Bras0v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.cretu Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 vreau sa iau un motor cu cadru rupt si amortizoarele indoite. inca nu am primit pozele cu el. cum ajung la mine ti le trimit.De unde esti? Salut Sunt din Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 s-ar putea sa ma duc maine sa o vad personal sa ii fac niste poze mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Salut. Cat ma costa tobele si crash-bar-ul negru pentru Shadow? Multumesc frumos. Editat Mai 12, 2010 de Corneliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.cretu Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 Salut. Cat ma costa tobele si crash-bar-ul negru pentru Shadow? Multumesc frumos. Salut Corneliu trimite-mi te rog un mail cu ceva poze...modelul pe care il vrei si ce fel de material vrei sa folosesc.Dupa ce primesc,discutam detalii. Merci,te salut............................adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 un pret te rog ptr un sissy-bar de honda 750 vt ... shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.cretu Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 un pret te rog ptr un sissy-bar de honda 750 vt ... shadow Salut Il vrei din inox..? sau otzel... Trimite-mi te rog un mail cu ceva poze mai detaliate Merci....adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 SalutIl vrei din inox..? sau otzel... Trimite-mi te rog un mail cu ceva poze mai detaliate Merci....adi ai pm ... spune-mi te rog ambele preturi sa imi pot face niste calcule ... multumesc ... multa bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 salut , un crashbar si un sissybar pt o virago 250 ??? multumesc , numai bine model/pret - inox/negru merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) salutare m-am tot uitat dupa niste preturi , dar vad ca nu dai raspunsurile pe forum in speranta ca o sa dai pe privat intrebarea mea: cat m-ar costa sa-mi faci coturile pt tobe pentru moto ca cele din poza am coturile vechi dar sunt indoite/gaurite ti le pot trimite sa le ai ca model fabricarea necesita o roluire destul de stransa si ma intereseaza sa iasa fara cute, fisuri in material, etc vreau pret pt confectionare din inox sau otel (pe care sa le trimit eu la cromat) astept raspuns Editat Septembrie 8, 2010 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Va salut, Sunt Adi din Brasov; am mai jos cateva fotografii dupa cateva lucrari executate la comanda (custom). - sissybar - crashbar - esapamente - indreptat telescoape - cadre: reparat, modificat, restaurat - etc Daca va pot ajuta cu ceva, cu placere. bobarezu2001@yahoo.com 0721399052 Adi Salutare am vazut ce lucruri tari faci dar COMENZI AVANSATE PENTRU UN EN500 poti sa faci si cit costa ,si daca ai un model sa il vad Multumesc astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
technoart Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Buna seara,cat ar costa de indreptat telescoapele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toto85tavy Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Va salut, Sunt Adi din Brasov; am mai jos cateva fotografii dupa cateva lucrari executate la comanda (custom). - sissybar - crashbar - esapamente - indreptat telescoape - cadre: reparat, modificat, restaurat - etc Daca va pot ajuta cu ceva, cu placere. bobarezu2001@yahoo.com 0721399052 Adi m-ar interesa un sissybar pentru o haonda shadow vt 750 ace,,,din inox...imi spui te rog un pret? si eventual si pentru o toba ,a mea e cam prea silentioasa ....stiu ca e cam in pragul sarbatorilor,dar macar pur informativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 renuntati sa sunati la acest adi ptr ca are treaba pana in septembrie (cel putin) si nici prin telefon si nici prin orice alt mod de comunicare nu va poate spune un pret informativ. topic inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate