Luci03 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Luci eu zic s-o lasi mai moale, nu mereu tre' sa zici ce auzi prin casa. Imi zici tu mie ce sa fac ma ? Canta in sloboz la alta masa, te bagi in seama cu japca CURsierule ? ALINU: in viitoru apropiat sper sa-mi cumpar si io ceva sa calaresc, ma-ta ce pret are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Daca el se baga in seama cu japca tu ce ai facut in povestioara asta?Nu tot asa? Crezi ca la mine in familie sunt capre de vanzare cum o ai tu pe ma-ta?Iti spun eu ca nu.Ia-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Topicu' asta s-a transformat intr-un chat de injuraturi si jigniri? Va credeti interesanti dak va injurati k la usa cortului? Pacat de topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Imi zici tu mie ce sa fac ma ? Canta in sloboz la alta masa, te bagi in seama cu japca CURsierule ? ALINU: in viitoru apropiat sper sa-mi cumpar si io ceva sa calaresc, ma-ta ce pret are ? omu tea rugat frumos dar la tine la tzara nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 omu tea rugat frumos dar la tine la tzara nu merge Cum sa stai ma la iasi ? la tara acolo ... ii mai auzi pe taranii veniti la bucuresti "she fashi bai vasili" da-te-n slbz de obosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 =)))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Cum sa stai ma la iasi ? la tara acolo ... ii mai auzi pe taranii veniti la bucuresti "she fashi bai vasili" da-te-n slbz de obosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 sa`mi sugi pwla de tzaran hai s@l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 sa`mi sugi pwla de tzaran hai s@l Ce bagi ma in seama toti avortatii?Lasa-l sa vb singur saracu dreaq. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 gata mah mi l-am luat si eu documentu vineri il iau .Ai vz mah alinule ca se ia mai repede permisu la bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Si ce,maine am si eu dovada.Si merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Si ce,maine am si eu dovada.Si merg eu iau permisu mah si app eu merg de la 1 an si ceva nu ma mai laud asa ca tine ( in picioare zik ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Azi m-am plimbat o gramada,mi s-a oprit si motoru intr-o intersectie...am mers si cu 100,cred ca ma descurc de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Azi m-am plimbat o gramada,mi s-a oprit si motoru intr-o intersectie...am mers si cu 100,cred ca ma descurc de minune Cred k ii faci rodajul de minune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Rodaju e facut de minune ,am 3000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Ce inseamna ca te-ai plimbat o gramada? cati km? apropo,cat fuge boss asta in blana maxima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Nu i-am dat maxim,170 merge.Pai m-am plimbat vreo 2 ore in total,pana m-am plictisit ca astia din GL is plecati si singur e aiurea.Am iesit si dimineata si seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Rodaju e facut de minune ,am 3000 km. kand ai facut mah 3000 ca aveai acu 5 zile 30 de km facuti in parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Eu o am de 2 luni ai uitat?Ei bine am avut-o pe 50,si un prieten de familie de 40 ani care are motor de mult,mi-a facut rodaju sa nu ma chinui eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Tot 50 de km in parcare ai )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Tot 50 de km in parcare ai )) Bine zis ma... ) A ajuns si rs`u meu la 14200km, merge brici...a mi-ar trebui un ambreiaj dar in rest e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Bine zis ma... ) A ajuns si rs`u meu la 14200km, merge brici...a mi-ar trebui un ambreiaj dar in rest e ok. Da` nu le spui ca asta e deja al doilea set motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Da` nu le spui ca asta e deja al doilea set motor? Aiurea esti cine stie de asta? ) Setu s-a dus din cazua pompei de ulei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Am fost acum cu chivu si am facut toate strazile importante si amri din Galati.Sa zica el daca ma descurc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Am fost acum cu chivu si am facut toate strazile importante si amri din Galati.Sa zica el daca ma descurc. Sa zica asta dupa ce faci si tu mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate