alexgrp Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 malasorte e seful meu pe toata viatza ce nebun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 malasorte e seful meu pe toata viatza care ii treaba ?????? aici pe topicu asta nu incerca sa faci off-topic , cara-te pe alt topic.... poate ai succes la fani tai... fara suparare dar din cauza astora ca tine ii pe rapa cam aproape tot forumul.......ce legatrua o avut ce ai spus cu RS125???? spune!! nu are ros sa dai reply !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 malasorte e seful meu pe toata viatza Stiam deja.... Mesaj completat Vezi ca are la Um si nu e scumpa deloc... ok mersi , o sa ma interesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 care ii treaba ?????? aici pe topicu asta nu incerca sa faci off-topic , cara-te pe alt topic.... poate ai succes la fani tai... fara suparare dar din cauza astora ca tine ii pe rapa cam aproape tot forumul.......ce legatrua o avut ce ai spus cu RS125???? spune!! nu are ros sa dai reply !!! No binie...n-o avut nicio legatura bade...nu vrea nimenia sa va strice voua topicul asta fain ! Pace si prosperitate galactica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 No binie...n-o avut nicio legatura bade...nu vrea nimenia sa va strice voua topicul asta fain ! Pace si prosperitate galactica ! RS-istilor nu mai ziceti nimic mah ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 (editat) care dai 1000 euro pe uratania asta? rupe Editat Decembrie 13, 2009 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 care dai 1000 euro pe uratania asta? rupe frumoasa ... ce an e ?? 2002 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiGeY Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 daca motorul nu scoate fum DELOC ( dupa ce e incalzit , clar) e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 da.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiGeY Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 am aflat si ce suna...nu e de la motor nimic , motorul e super ok , am vro 17000 km si am fost pe tester deala si mi-a dat 32.7 cai. Lantul e problema , asa e de lasat incat cauciucul ala de dupa carena care "tine" lantu s-a dus si freaca lantu de fieru ala...tre sa schimb cauciucul si sa strang lantul...maine incerc sa fac asta cu un prieten...cica e usor sa strangi lantu...io din cate am vazut ar arata parca ai da roata in spate:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 (editat) Pai asta faci , dai roata mai in spate din prindere. Daca tot este prea larg , trebuie sa scoti o zala. Bafta! Editat Decembrie 13, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 care dai 1000 euro pe uratania asta? rupe dc asa ieftin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 dc asa ieftin ? need money ...da , e 2002 ..maine sau poimaine o vand...daca e careva de aici interesat..e primu pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 am aflat si ce suna...nu e de la motor nimic , motorul e super ok , am vro 17000 km si am fost pe tester deala si mi-a dat 32.7 cai. Lantul e problema , asa e de lasat incat cauciucul ala de dupa carena care "tine" lantu s-a dus si freaca lantu de fieru ala...tre sa schimb cauciucul si sa strang lantul...maine incerc sa fac asta cu un prieten...cica e usor sa strangi lantu...io din cate am vazut ar arata parca ai da roata in spate:)) Unde l-ai dus pe dyno ? Schimba cauciucul ala ca iti "roade" practic din bascula, din ce zici tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Cati dinti are un rs pe pinionu din spate ? (stock) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 39-40 in functie de an. DID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 39-40 in functie de an. DID thx! am intrebat ca din poza lui Doctor mi se parea mai maricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 sal am gasit pe net inca un tutorial despre delimitare pt rs 125 dar acesta ii pt modelele dupa 2006 euro3 o sa pun doar link-ul.... http://www.serviceaprilia.com/public/com_t...gb/001-2007.pdf tre sa mearga daca nu, datimi un pm cu mailul vostru si vi-l tr in format pdf.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 sal am gasit pe net inca un tutorial despre delimitare pt rs 125 dar acesta ii pt modelele dupa 2006 euro3 o sa pun doar link-ul.... http://www.serviceaprilia.com/public/com_t...gb/001-2007.pdf tre sa mearga daca nu, datimi un pm cu mailul vostru si vi-l tr in format pdf.......... merge..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Care stie cum se da jos tot antigelul vechi,pe unde mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Care stie cum se da jos tot antigelul vechi,pe unde mai exact? Se scoate furtunul de la radiator, furtunul care duce zeama din radiator in pompa de apa si posibil sa mai ai un surub la pompa de apa, la nsr-ul meu si la cbr asa se scoate zeama din instalatia de racire. Cel mai bine uita-te in manualul de reparatii, iti zice acolo tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Se scoate furtunul de la radiator, furtunul care duce zeama din radiator in pompa de apa si posibil sa mai ai un surub la pompa de apa, la nsr-ul meu si la cbr asa se scoate zeama din instalatia de racire. Cel mai bine uita-te in manualul de reparatii, iti zice acolo tot ce trebuie. Ai idee de unde as putea sa iau manualul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Ai idee de unde as putea sa iau manualul? www.manualedereparatie.info Intereseaza pe cineva un cauciuc pirelli sport demon 130/70 - 17 ff putin uzat?. Editat Decembrie 16, 2009 de VipCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 www.manualedereparatie.info Intereseaza pe cineva un cauciuc pirelli sport demon 130/70 - 17 ff putin uzat?. Cate bete ? Mesaj completat @MiCrOb alege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Cate bete ?Mesaj completat @MiCrOb alege Multumesc,pentru cei care nu au chef/timp sa mai caute prin manual pun eu un link. http://www.2shared.com/file/10032684/bbc00213/surub.html New_Text_Document.txt Editat Decembrie 16, 2009 de MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate