alexutzzz Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Cand revopsesti carena fata(banuiesc ca o sa faci asta) sa nu scoti parbrizul decat daca iti cumperi suruburi.Clipsurile alea sunt destul de scumpe si nu merita.De preferat ar fi sa il izoleze bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabby_rs125 Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 (editat) alexutzzz Mersi pentru raspuns !! Mesaj completat Ce ziceti astia din bucuresti iesim la o tura azi ? Mesaj completat Ce mai ziceti rs-istilor ?? Editat Februarie 23, 2010 de Gabby_rs125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 alexutzzz Mersi pentru raspuns !!Mesaj completat Ce ziceti astia din bucuresti iesim la o tura azi ? Mesaj completat Ce mai ziceti rs-istilor ?? mai nimic , a facut asigurare rca carvea la rs anu asta? am inteles ca la ardaf ar fi 201.60 lei tot anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 mai nimic , a facut asigurare rca carvea la rs anu asta? am inteles ca la ardaf ar fi 201.60 lei tot anul Si eu trebuie sa fac,nu am idee cat costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 mai nimic , a facut asigurare rca carvea la rs anu asta? am inteles ca la ardaf ar fi 201.60 lei tot anul Anu trecut a fost 110 lei pe 6 luni si acum cica s-au scumpit...200 lei nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Am dat 139lei în ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 M-am impiedicat ieri prin garaj de o toba buna pentru voi. Merge si pe RS 50/125 sau orice drujba d-asta in 2T cu prinderile ca la RS, e doar finala si e din carbon, originala de aprilia. Care o vrei ca imi ocupa spatiu degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 M-am impiedicat ieri prin garaj de o toba buna pentru voi. Merge si pe RS 50/125 sau orice drujba d-asta in 2T cu prinderile ca la RS, e doar finala si e din carbon, originala de aprilia. Care o vrei ca imi ocupa spatiu degeaba? eu as fi interesat... Imi poti spune si un pret sau cum vrei sa o dai, si cum luam legatura...pe PM, poate ai si niste poze.... Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 M-am impiedicat ieri prin garaj de o toba buna pentru voi. Merge si pe RS 50/125 sau orice drujba d-asta in 2T cu prinderile ca la RS, e doar finala si e din carbon, originala de aprilia. Care o vrei ca imi ocupa spatiu degeaba? Cat ceri pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 originala aprilia din CARBON ?? desi nu cred... pune o poza doua, poate te scap eu de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Bataie mare pe tobele astea. Am si eu una tot asa doar ca este stock si putin zgariata la un capat. Care vrei.pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Bataie mare pe tobele astea.Am si eu una tot asa doar ca este stock si putin zgariata la un capat. Care vrei.pm pai pune pretzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Cand vindeam eu nu vroia nimeni...exista originala de carbon bmc ..la modele vechi parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Cand vindeam eu nu vroia nimeni...exista originala de carbon bmc ..la modele vechi parca O mai ai ? (finala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 O mai ai ? (finala) Am eu o finala ,dar nu e carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 Pret...oferiti voi.Ma sta degeaba pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 finala va veni la mine am vb deja... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiGeY Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 am si eu in garaj esapamentu original si o toba finala arrow cand am luat motoru mi-a dat si alea , cica arrowu e infundat , sau ceva de genu , cum as putea rezolva cu ea sa o pun sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 (editat) O legi cu sârmă Âşi o agăți sus. Dă-i un sărci pe la service că s-a discutat acolo cum se poponeataăță toabele. Editat Martie 3, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Ce presiune bagati in roti?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Ce presiune bagati in roti?. pai pe fata intre 1,8 - 2si spate 2 sau 2,3 daca mergi cu a 2-a persoana , baga 2 cu 2 atm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 In cel mai rau caz asta e presiune de wheelie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Ce presiune bagati in roti?. Doi-doi. Deobicei bag 2.5 când plec la drum lung, dar în oraÂş mă rupe la buce cu presiune ridicată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 1.8 si 2.0 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate