Adventix Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Cat de repede urca un RS fata de un CBR sau R125? 2T mai nervos ca 4TDaca ar fi toate rigide, facute din fier, de dimensiuni potrivite nevoii tale de siguranta, atunci cat ar cantarii motoru ala? Comparatia ta e lipsita de sens. Nu compari 2t cu 4t niciodata. Compara Aprilia RS cu Cagiva Mito , Honda NSR , Yamaha TZR 125. Nu stiu cum sa iti spun dar prefer sa am o piulita cu saiba care sa imi tina rotitele de la ambielaj decat o siguranta sau o piulita la ambreiaj sa fiu sigur ca nu zboara de acolo. Eu am comparat RS-ul cu Mito si e diferenta ca de la ce la pamant. Si nu are 2 tone motorul , are 18 kilograme fara set un bloc motor de mito Termina cu prostiile astea . De plastic cum sunt ele nu am auzit sa se rupa la vreo cineva una din rotitele astea... Rs e un super motor ! Daca nu ai auzit tu inseamna ca nu se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Comparatia ta e lipsita de sens. Nu compari 2t cu 4t niciodata. Compara Aprilia RS cu Cagiva Mito , Honda NSR , Yamaha TZR 125.Nu stiu cum sa iti spun dar prefer sa am o piulita cu saiba care sa imi tina rotitele de la ambielaj decat o siguranta sau o piulita la ambreiaj sa fiu sigur ca nu zboara de acolo. Eu am comparat RS-ul cu Mito si e diferenta ca de la ce la pamant. Si nu are 2 tone motorul , are 18 kilograme fara set un bloc motor de mito Gandeste-te ca motoru Rotax de pe rs exista de aproape 20 ani fara prea mari modificari. Toate cotele pieselor au fost calculate, testate inainte sa fie puse in motor. Chiar crezi k inginerii care l-au proiectat au fost prosti si l-au facut prea firav? Prin absurd sa zicem k chiar au fost prosti, batuti in cap, dar cum a rezistat motoru atatia ani si inca se mai vinde bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Gandeste-te ca motoru Rotax de pe rs exista de aproape 20 ani fara prea mari modificari. Toate cotele pieselor au fost calculate, testate inainte sa fie puse in motor. Chiar crezi k inginerii care l-au proiectat au fost prosti si l-au facut prea firav?Prin absurd sa zicem k chiar au fost prosti, batuti in cap, dar cum a rezistat motoru atatia ani si inca se mai vinde bine... Eu nu am atacat inginerii , proiectu sau motoru in sine ci fiabilitatea redusa care se trage din constructia motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Eu nu am atacat inginerii , proiectu sau motoru in sine ci fiabilitatea redusa care se trage din constructia motorului. Ok, se stie f bine ca aprilia nu este recunoscuta pentru fiabilitate. Lumea o cumpara pt feeling-ul care ti-l da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Ok, se stie f bine ca aprilia nu este recunoscuta pentru fiabilitate.Lumea o cumpara pt feeling-ul care ti-l da. La clasa 125 ca la clasa mare sunt aproape tatici dupa augusta si ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Că tot froiam să te întreb, tu fumezi iarbă când postezi pe forum? Editat Aprilie 7, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Că tot froiam să te întreb, tu fumezi iarbă când postezi pe forum? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 .. Maria , Maria . Ce face marijuana asta din oameni .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 .. Maria , Maria . Ce face marijuana asta din oameni .. Eu sunt sportiv ok?Nu imi permit sa ma droghez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Ce sport practici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 aruncatu cu prajina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 ... Nu ma ... Stai sa vedem ce zice . Nu-l subestima . Ca e de treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 culturism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Mda ... . Bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 culturism sa mori u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) sa mori u Aproape .Lucrez la sala cum trebuie pentru masa , mananc , dorm perfect pentru masa , iau aminoacizi.... In 2-3 ani asta is. In 5-7 asta: Editat Aprilie 7, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 aminoacizi sunt de definire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 aminoacizi sunt de definire aminoacizii trimit carbo , proteinele si grasimile mai rapid in muschi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Aproape .Lucrez la sala cum trebuie pentru masa , mananc , dorm perfect pentru masa , iau aminoacizi.... In 2-3 ani asta is. In 5-7 asta: la 60 o sa fi asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 si te mai umfla putin vezi ca se ea o pastila pe 10 kilograme deci eu cum am 85 de kg iau 8 sau 9 debinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Poate ala o sa fii tu ca eu la 60 o sa fiu bine bine . P.S nu prea vreau sa traiesc mai mult de 60-65 Editat Aprilie 7, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Poate ala o sa fii tu ca eu la 60 o sa fiu bine bine . P.S nu prea vreau sa traiesc mai mult de 60-65 oo sa traiesti peste 90 daca puneai kitu ala polini de 154 cred ca aveai sanse da asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 mai bine baga creatina da o sa faci intinderi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 si te mai umfla putin vezi ca se ea o pastila pe 10 kilograme deci eu cum am 85 de kg iau 8 sau 9 debinde 12 tablete pe zi , daca stai degeaba si nu mananci cum trebuie nu te umfla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 mai bine baga creatina da o sa faci intinderi musculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate