dark_master Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Salut ma numesc Mihai,am 17 ani,si de cateva luni cochetz si eu cu ideea de a imi cumpara o motocicleta. Permisul inca nu l-am luat dar voi face scoala peste vreo 2-3 saptamani cand ma intorc din vacanta. Intreabrea mea este daca (,) conteaza inatimea pe care o ai in alegerea unei motociclete. Pentru inceput eu oscilez intre cagiva mito si aprilia rs 125 desi modelul din urma imi place mai mult. Eu am 1.84 si 77 kg. Daca as alege una din cele 2 motociclete ar fi vreo problema inaltimea mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 da,arati caraghios,in rest nu are nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_master Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 Ma refer la faptul daca as sta comod pe motor..am un prtieten care aer 1.77-1.79 si nu arata deloc caraghios..pentru inaltimea mea care credeti ca se potriveste mai bine din cele de la 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Gandeste-te si la o motocicleta mai inalta gen Yamaha xt 125R... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_master Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 as prefera totusi ceva sport(supersport)...dintre honda cbr125,mito,aprilia,derbi gpr care ar fi cea mai inalta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 cam toate 3 ar avea aceasi inaltime la sea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_master Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) banuiesc ca cel mai usor sa imi dau seama daca imi sunt bune e sa ma urc pe ele sa vad cum stau nu? intrabarea e unde pot face asta in cluj? nu este vreun posesor de sportiva la 125 mai inalt care sa imi zica cum e pe motor ? Editat Iulie 3, 2006 de dark_master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 pe cbr125 chiar nu te vad bine ,pe mito si rs poate ai sanse..dar ia-ti enduro dak vrei sa arati "bine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 mai nou nu conteaza inaltimea motocicletei ci latimea .... daca vrei sa arati bine pe un supersport trebuie sa ai carenele putin bombate spre exterior ... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Eu am aproape aceeasi inaltime dar nu si greutatea am stat pe RS si modelul 2006 si modelele precedente si stau bine pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 de stat sta si tata bine (110kg) doar ca arata aiurea ditamai omu pe o "jucarie " ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_master Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Pe mine nu ma intereseaza cum arata asa mult pentru ca nu o iau sa ma vada altii ci o iau ca sa imi fie comoda sa ma simt bine pe ea . Oricum saptamana asta incerc sa vad daca nu gasesc vreun rs sa vad cum stau pe el. Nu sunteti nici unul din satu mare ? Acuma is in vacanta si am vreme destula sa caut. Am auzit ca in zalau sunt multi motociclisti desi e cam la 100 km de satu mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Nu conteaza cum arati tu pe ea, ci sa te simti tu bine cand mergi pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Nu conteaza cum arati tu pe ea, ci sa te simti tu bine cand mergi pe ea Mai ales ca nu esti asa de greu si sunt sigur ca o sa te simti bine pe un rs sau o Cagiva,eu am 1,85 si vreo 76 de kg asa ca nu sunt f departe de inaltimea ta,daca aveai peste 1,90 atunci cred ca era o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 stai linistit ca e ok.. chiar crezi ca lumea se uita la cat de inalt e ala de pe moto?... si cred ca o sa stai destul de comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Cat de comoda crezi ca poate fii o sportiva?(chiar daca e de clasa mica) tot cam cocosat vei sta....cat despre saua de enduro...nu imi prezinta prea multa incredere latimea.La drum lung orice motor iti va fii incomod(daca nu e un chopper) fie ca te doare curu sau spatele,desi sunt sigur ca imediat ce te sui pe ea o sa fii prea ocupat cu senzatia pentru a da atentie detaliilor astea. Eu am 1,83 si vreo 80 si ceva de kile(nus gras ci putin mai solid k numi imaginze unde sunt toate kilele alea) si arat cam caraghios pe motoare in genu RS125,da nu am avut niciodata senzatia k mie incomod vreun motor,adevarul e ca nu am mers prea mult si dau mai mare importanta senzatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 mah eu am 1.71 si 53 Kg deocamdata...si mi-e frica sa nu arat caraghios pe aprilia...sa nu zica lumea uite-l si pe piticul ala pe ce motor sta , dar la taica-meu la servici si-au luat uni si m-am asezat pe una si ma simteam foarte bine si atingeam klumea jos...ce sa zic mai am de crescut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate