Sari la conținut

O Intrebare..:)


Postări Recomandate

Salut ma numesc Mihai,am 17 ani,si de cateva luni cochetz si eu cu ideea de a imi cumpara o motocicleta. Permisul inca nu l-am luat dar voi face scoala peste vreo 2-3 saptamani cand ma intorc din vacanta. Intreabrea mea este daca (,) conteaza inatimea pe care o ai in alegerea unei motociclete. Pentru inceput eu oscilez intre cagiva mito si aprilia rs 125 desi modelul din urma imi place mai mult. Eu am 1.84 si 77 kg. Daca as alege una din cele 2 motociclete ar fi vreo problema inaltimea mea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

banuiesc ca cel mai usor sa imi dau seama daca imi sunt bune e sa ma urc pe ele sa vad cum stau nu? intrabarea e unde pot face asta in cluj? :rolleyes:

 

nu este vreun posesor de sportiva la 125 mai inalt care sa imi zica cum e pe motor ? :bounce::D

Editat de dark_master
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine nu ma intereseaza cum arata asa mult pentru ca nu o iau sa ma vada altii ci o iau ca sa imi fie comoda sa ma simt bine pe ea :rolleyes: . Oricum saptamana asta incerc sa vad daca nu gasesc vreun rs sa vad cum stau pe el. Nu sunteti nici unul din satu mare :bounce: ? Acuma is in vacanta si am vreme destula sa caut. Am auzit ca in zalau sunt multi motociclisti desi e cam la 100 km de satu mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu conteaza cum arati tu pe ea, ci sa te simti tu bine cand mergi pe ea :bounce:

:rolleyes: Mai ales ca nu esti asa de greu si sunt sigur ca o sa te simti bine pe un rs sau o Cagiva,eu am 1,85 si vreo 76 de kg asa ca nu sunt f departe de inaltimea ta,daca aveai peste 1,90 atunci cred ca era o problema :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat de comoda crezi ca poate fii o sportiva?(chiar daca e de clasa mica) tot cam cocosat vei sta....cat despre saua de enduro...nu imi prezinta prea multa incredere latimea.La drum lung orice motor iti va fii incomod(daca nu e un chopper) fie ca te doare curu sau spatele,desi sunt sigur ca imediat ce te sui pe ea o sa fii prea ocupat cu senzatia pentru a da atentie detaliilor astea. :rolleyes: Eu am 1,83 si vreo 80 si ceva de kile(nus gras ci putin mai solid k numi imaginze unde sunt toate kilele alea) si arat cam caraghios pe motoare in genu RS125,da nu am avut niciodata senzatia k mie incomod vreun motor,adevarul e ca nu am mers prea mult si dau mai mare importanta senzatiei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mah eu am 1.71 si 53 Kg deocamdata...si mi-e frica sa nu arat caraghios pe aprilia...sa nu zica lumea uite-l si pe piticul ala pe ce motor sta , dar la taica-meu la servici si-au luat uni si m-am asezat pe una si ma simteam foarte bine si atingeam klumea jos...ce sa zic mai am de crescut :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...