Sari la conținut

Accident Piata Universitatii (sens de mers spre Unirea)


MisterMe
 Share

Postări Recomandate

pentru baietii frustrati si suparati , o melodie -> Mihai Margineanu - Femei Femei

 

 

Bere nu pot sa va dau...e foame mare , momentan ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se poate contesta asta ;)

 

Ia contesta tu infractiunea.... sa vedem... poti??

Mesaj completat

a doua masina care de fapt a fost prima implicata este un seat leon si are semne pe bara din fata care a atins mobro suficient cat sa strambe suportul scaritei pasagerului si sa dezechilibreze motoristul, sa intre in voblaj, sa piarda controlul si sa acroseze acel hiundai argintiu! si e adevarat pana la urma motociclistul e iesit vinovat!

 

Eu cred... ca vinovat... a iesit ... SI motociclistul. Adica pe langa cel cu Seat-ul. Asa cred eu ... da` e doar parerea mea :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia contesta tu infractiunea.... sa vedem... poti??

Mesaj completat

 

 

Eu cred... ca vinovat... a iesit ... SI motociclistul. Adica pe langa cel cu Seat-ul. Asa cred eu ... da` e doar parerea mea ;)

momentan nu s-a definitivat cazul ramane sa vada filmarile...ideea e ca moto a trecut pe verde facand stanga(semafor de stanga) si la semnalul politistului iar cei din dreapta au plecat pe rosu dar la semnalul altui politist...e complicat...oricum pana una alta motociclistul isi repara singur pe cand ceilalti doi soferi au primit copie de pe rca motociclist...deci cartile sunt facute - moto vinovat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca un motociclist "executat" aici de tribunalul poporului iainte sa se stie clar ce si cum, pentru ca mergea pe vitezana care nu era vitezana. Cei care se simt ofensati de asemenea executii publice cu pietre ca in tarile arabe sunt liberi sa apese pe butonul ala din stnga jos pe care scrie "! Report" ca ofer pentru cei parati premii constand in mult mai mult timp liber pentru mers cu motocicleta in loc de stat prea mult pe forum 9aka warn si ban).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost acolo si am vazut accidentul live! Eu nu as fi trecut prin intersectia aia de la Universitatii infipt in acceleratie cu orice tip de motocicleta as fi mers, parerea mea!

Si eu am patit-o lafel si stiu ce vorbesc! omul a accelerat sa prinda semaforul pe verde, iar din cauza vitezei n-a mai putut evita accidentul dupa ce a trecut de intersectie. A avut noroc ca n-au dat aia cu masinile ce veneau dinspre Kogalniceanu peste el.

 

Oricum, baiatul a avut mega bulan... a invatat o lectie, sper!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incerc si eu sa ma lamuresc ce se discuta aici: un accident la Piata Universitatii sau diferenta intre "spid" si restul mobrelor, in particular "neichid"? Doar asa, de curiozitate: sa inchid topicul pentru ca a luat-o pe aratura, sau sa dau un split, sa poata sa se filozofeze mai departe subiectul inepuizabil al diferentei intre categoriile de mobre si, eventual, pentru cine doreste, sa se mai spuna una-alta si despre accidentul cu pricina, de la care isi trage numele prezentul topic?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...