mihai_prd Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 ia arata-le vopsite electrostatic.... Vreau sa pling........ sablat..........electrostatic..........Arata-le dom'le odata macar. Nope, de abia le-am dat in grund. Nu vopsim eletrostatic nimic la M72, doar la Zundapp si tovarusul Z nu a intrat pe masa de operatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 27, 2007 Autor Share Postat Decembrie 27, 2007 mdea, jantele mele tocmai au ajuns din germanica, maine insa nu cred ca voi fi in Buc pentru a le ridica de la posta. Ce chestie, abia acum am vazut avizul, daca nu dormeam pe mine acum aveam jucariile in mana. Asa, maine rabd. hahahahhaah sper sa arate ok, sa nu fi aruncat banii. Am sa le pozez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 sal,sa te bucuri de ele.....................apropo, chiar nu se mai gasesc M-uri in romania?????(exceptand cele cu preturi enorme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 27, 2007 Autor Share Postat Decembrie 27, 2007 Multumesc. Sa stii ca mai sunt, dar cele ieftine sunt in general cu probleme si uneori nu se justifica luate. Cele prea scumpe vor ramane la proprietari... Pica unul undeva pe la jumatate , dar ai ceva de asteptat, daca chiar vrei asa ceva. Ai gasit la 1200e???????//// iefitn ca braga.. hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Eu stiu unul cu numere noi, dar este desfacut. Omul cere 1000 de euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 sal,sa te bucuri de ele.....................apropo, chiar nu se mai gasesc M-uri in romania?????(exceptand cele cu preturi enorme) preturi si iar preturi........toti vreti m-uri la pret de ij sau dnepr........dar nu socotiti banii care se mai cheltuie la restaurare.........paote cu mult peste cit dai pe ia...... este destula cheltuiala la restaurare.....depinde de cit de pretentios este proprietarul toti va speriati de preturi........... eu am dat pe un m72 1000 de dolari si am luato bucati......nu m-am speriat asa de tare asta e.....vrei..dai nu dai...nu ai spor la asteptat... m-uri cu pret de ij .... sa va vad cit cereti atunci... numai bine... --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 19:21 ------------- Multumesc. Sa stii ca mai sunt, dar cele ieftine sunt in general cu probleme si uneori nu se justifica luate. Cele prea scumpe vor ramane la proprietari... Pica unul undeva pe la jumatate , dar ai ceva de asteptat, daca chiar vrei asa ceva. Ai gasit la 1200e???????//// iefitn ca braga.. hahahaha sint interesat daca nu ai vro abligatie la cineava cu el. astept, nui graba la mine stau banii....trebuie investiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 nu e vb de M la pret de ij......dar nici sa arunci banu` asa doar ca e M........daca aveam bani il cumparam demult ........numai ca nu toti au norocu` sa aiba banu gramada...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 nu e vb de M la pret de ij......dar nici sa arunci banu` asa doar ca e M........daca aveam bani il cumparam demult ........numai ca nu toti au norocu` sa aiba banu gramada...... Men...eu nu am banii gramada dar ma descurc Cind e vorba de motoare fac sacrificii cit pot de mari sa iau Am adunat multe rahaturi cu timpul si prietenii rideau de mine dar dupa multi ani sau dovedit folositoare si am scos ceva banii cu ele Toti incepem de undeva.....eu am inceput cu o mobra ....si tot asa mai departe Sa fiu sincer nu am japoneza. nu ca nu as putea sa iau dar......tot vechiturile ma omoara Sint bolnav dupa vechituri asta e.... Daca vind ceva, vind doar dublurile si sa mai scot din cheltuiala.... ca e destula numai bine --- Mesaj completat în 29 Dec 2007 15:11 -------------Am gasit azi la rusi un motor de k nou Poate intererseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Spune si un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 mda, nu se vad stralucit in poza, poate reusesc sa fac unele ca lumea. nu se vad sub nici o forma urmele de la sleif sau cum naiba se cheama obiectul ala, nu au defecte de cromare nicaieri, sunt intr-adevar perfcet rotunde, iar daca sterg amprentele de pe ele arata absolut incredibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Spune si un pret. motorul adus acasa 800 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 adus acasa la cine? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 danny vrea un prieten un set nou de cil, pistoane, bolturi si segmenti de K750/ MT12. Zi-mi un pret sa ii zic. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 danny vrea un prieten un set nou de cil, pistoane, bolturi si segmenti de K750/ MT12. Zi-mi un pret sa ii zic. Multumesc. Pistoane,bolturi si segmenti nu sint scumpi, cilindrii sint destul de scumpi Nu pot sa spun un pret la cilindrii deocamdata,probabil pe saptamina care vine Pistoane,segmenti si bolturi pina in 100 de lei orcum --- Mesaj completat în 29 Dec 2007 23:06 ------------- adus acasa la cine? ))) la mine il pun linga fratesu sper pe saptamina care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Pai tu zii acolo cat si ii transmit, eu i-am recomandat intregul set complet si bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) Pai tu zii acolo cat si ii transmit, eu i-am recomandat intregul set complet si bun. Cilindrii de k sau m nu am luat de la piata inca.luasem de la cineva de acasa si orcum nu cu acelas pret cu cei din piata.Dar stiu la piata cineva care are noi de k,dar sincer am uitat cit era Saptamina care vine merg orcum si am sa-ti spun un pret la tot complet. Eu luasem cu 100 de euro complet dar nu de la piata Editat Decembrie 30, 2007 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Cilindrii de k sau m nu am luat de la piata inca.luasem de la cineva de acasa si orcum nu cu acelas pret cu cei din piata.Dar stiu la piata cineva care are noi de k,dar sincer am uitat cit era Saptamina care vine merg orcum si am sa-ti spun un pret la tot complet. Eu luasem cu 100 de euro complet dar nu de la piata Magnetou de Voshod nou farta apindere poti baduce si la ce pret? Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 30, 2007 Autor Share Postat Decembrie 30, 2007 nu, nu poate sa aduca, pe topicul asta in nici un caz. are unul la vanzari, sau poti sa-i dai mesaj si sa-l intrebi. danny, mai updateaza si tu topicul tau de vanzari. sa revenim: azi nu am mai apucat sa cotrobai dar imi place sa cred ca am doi butuci de M in stare buna pe care sa-i vopsesc (electrostatic) si apoi sa compun cu ei cele doua roti de care vorbeam mai sus. abia astept sa vad produsul finit, acum ca toate componentele sunt aici nu mai am rabdare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Sint curios cum vor arata la sfirsit...vreu si eu Ma bate un gind sa fac un m72. negru,dungi albe si mult crommmm Astept cu nerabdare poze --- Mesaj completat în 01 Jan 2008 22:31 ------------- Pai tu zii acolo cat si ii transmit, eu i-am recomandat intregul set complet si bun. Sper sa iau motorul asta pe care l-am gasit (daca mai este).Voi intreba cit e pretul la set complet si voi vinde setul meu.Orcum 2 motoare noi ajung nu mai am nevoie de set In cel mai rau caz daca nu mai este motorul iau un set nou si gata. Daca i se vor parea scumpi cilindrii la tov.tau va lua numai pistoanele,bolturi si segmenti si va aliza cilindrii vechi. --- Mesaj completat în 05 Jan 2008 22:39 -------------??? nimic de ceva vreme...nu mai apare nici un m72?unde la tineti ascunse? parca se gasesu pe toate gardurile si ieftine cu draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 1000 de euroi negociabil, cu numere noi. Ia neamule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2008 am un morman de roti in balcon, bunicele , ca gunoaiele le demontez sau le arunc, am un butuc nou in alt balcon, si nu am avut cand sa ma uit dupa ele. am facut ce nu voi mai putea face de maine: am dormiiiiiiiiiit...... 1000 de euroi negociabil, cu numere noi. Ia neamule.... mda, baga poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Nu am ca nu e al meu, e un tip din Buc care il are si mi-a zis ca e desfacut tot. Cine vrea, da pm si primeste nr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2008 mda, deci trebui poze, abia apoi numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Nu auzi mah ca te duci la asta acasa si il vezi tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Simsonache bre, iti ia 10 min sa ajungi la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate