E.Z.rider Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 in sfarsit am luat-o aseara am venit pe ea de la medias SUPER consum mediu de 6 % 140 la 7000 rpm viteza constanta pe autostrada tremurand de frig 160 atinsi si mai erau 2 gradatii pana la zona rosie a turometrului (peste 120 ma kkam pe mine de frig) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 Misto piesa!Sa te bucuri de ea!Din cite am citit,f. potenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 Felicitari! Hai la arc sa o vedem mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Martie 16, 2004 Share Postat Martie 16, 2004 Super faina! Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 E super va zic io ca aseara m-am suit pe ea sa vad cum imi sta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 17, 2004 Autor Share Postat Martie 17, 2004 multumesc pt urari ieri si azi mi s-a spulberat teama ca ar putea fi nasoala in trafic urban nu e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Hombre, sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de cati mai multi kilometri calare pe ea! Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 si yo m-am uitat lung la motorul asta , ca am vrut sa-l iau......e marfa s-o stapaneshti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Felicitari domnu' E.Z. Mai ca ma faci sa-mi bag si eu pielea la saramura vreo 2-3 ani pentru trecerea la japo...deocamdata nu am gasit o solutie sa traiesc mancand doar fund de sant si radacina de gard , dar sunt in cautari S-o stapanesti si s-o alergi sanatos... Meriti asta cu prisosinta dupa atatia ani pe comuniste PS : ...Si data vitoare incearca sa nu-mi mai virezi brusc in fata ca nu stiu daca mai pot tine Jawarablamentu' sa nu se suie pe asa frumusete de iapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 17, 2004 Autor Share Postat Martie 17, 2004 tocmai mi-a lovit-o una in parcare acum caut stop de frana si pana gasex umblu cu geamul lipit futu-i mama ei de curva proasta! blondele nu ar trebui sa aiba voie la volan oricum l-am lipit si vin la arc apar pe la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 tocmai mi-a lovit-o una in parcare acum caut stop de frana si pana gasex umblu cu geamul lipit futu-i mama ei de curva proasta! blondele nu ar trebui sa aiba voie la volan oricum l-am lipit si vin la arc apar pe la 19 Sa fie cu noroc frate! Trebuia sa o pui la plata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 bine-ai venit in randul conducatorilor de yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 17, 2004 Autor Share Postat Martie 17, 2004 merci ne vedem la arc da sa stii ca e diferenta mare intre tramvaiul tau si motocicleta mea ... ))) eu nu imi iau abonament ratb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 tramvai, motocicleta, tot aia eu am in plus categoria V pe carnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Mai bine vino pe la 18, s-o vedem mai cu spor, că la 19 'i deja beznă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Mai bine vino pe la 18, s-o vedem mai cu spor, că la 19 'i deja beznă! Io aseara sufeream rau la arc ...... unde sunt comunistele de alta data? S-au smecherit brusc toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Io aseara sufeream rau la arc ...... unde sunt comunistele de alta data? S-au smecherit brusc toti? Nu mah, de unde p.m. atatia bani ....dar astia stau cu ele in lighean acasa ca tine Ia gandeste-te, cate din comunistele care veneau asta vara mai sunt intregi si functionale? Doar a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 AI O MOTORETA BETON... a facut furori la vremea ei si a ramas legenda.... bravo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Io daca nu ma ridicam pe o roata cu nipru nu stricam cutia de viteze. Ce sa ii faci ... ma mananca in poponeata. Lasa Axo ca si tu ai surubarit la ea iarna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 22, 2004 Autor Share Postat Martie 22, 2004 supermisto motoreta! nu gasesc cusur in afara de sunet (nu ma deranjeaza pe mine ci pe ceilelti ) si consum care in oras se cam ridica spre 8% manevrabilitate ok daca nu o fortezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 Ieri seara au venit baietii pe la mine cica sa ma ia la plimbare Din 4 motoare, numai asta din poza nu s-a belit la mine in fata portii, restul au fost surubarite cu spor ,si adio plimbare Oricum eu de-abia ajunsesem acasa dupa @100 km,asa ca nu m-am suparat pe ei...dor le-am pus lada de scule si suruburile in brate Sorry dar aparatul a focalizat gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 14, 2004 Share Postat Aprilie 14, 2004 una aranjata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 16, 2004 Autor Share Postat Aprilie 16, 2004 supermisto asta dar io inca mai platesc la a mea dar dupa ce ii iau una lu' nevasta-mea ... urmeaza ceva de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 16, 2004 Autor Share Postat Aprilie 16, 2004 si asta e tot rd da' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 16, 2004 Autor Share Postat Aprilie 16, 2004 iar asta e sora ei mai mare ) rd 500 v4 in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate