Sari la conținut

Enduro Touring & Adventure

dorin-moto
 Share

Postări Recomandate

Mersi Ade! Asta e poza pe care o cautam. Nu retin asa din memorie drumul ala, dar poate eram ocupat cu altceva de am ratat intersectia. :grinbandit:

Acuma e ok. O sa ma descurc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O mostra din cheful nostru.... /index.php?/topic/109786-suzuki-xf-650-freewind-grup-de-discutii/page__st__1270

Link spre comentariu

Weekendul urmator, daca va fi vremea buna, vreau sa fac tura asta:

map.JPG

Dupa cum se poate observa traseul va fi:

-sambata(plecare dimineata la 9): Cluj - Bistrita - Pasul Tihuta(drumul e superb si de cativa ani tot vreau sa il parcurg; ne oprim si la Castelul lui Dracula care are legatura mai mult cu legendele) - Vatra Dornei - Valea Bistritei - Lacul Izvorul Muntelui(undeva in zona cautam loc de pus corturile)

-duminica: Lacul Izvorul Muntelui - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Gheorgheni - Sovata - Balauseri - Cluj

In total sunt putin peste 600km si cam 300km/zi. Mancarea va fi din topcase(cel putin pentru mine), dar cine doreste poate comanda mancare in locurile in care ne oprim.

Doritori? :)

Link spre comentariu

map.JPG

-sambata(plecare dimineata la 9): Cluj - Bistrita - Pasul Tihuta(drumul e superb si de cativa ani tot vreau sa il parcurg; ne oprim si la Castelul lui Dracula care are legatura mai mult cu legendele) - Vatra Dornei - Valea Bistritei - Lacul Izvorul Muntelui(undeva in zona cautam loc de pus corturile)

-duminica: Lacul Izvorul Muntelui - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Gheorgheni - Sovata - Balauseri - Cluj

In total sunt putin peste 600km si cam 300km/zi. Mancarea va fi din topcase(cel putin pentru mine), dar cine doreste poate comanda mancare in locurile in care ne oprim.

Esti tare, de ce nu ai venit si tu in tura care tocmai a trecut rusinica, a fost toc ce doresti asfalt , mult muult noroi si mult macadam ca stim ca tie astea i-ti plac nu ?? ,,,ma insel ?!!!

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

Esti tare, de ce nu ai venit si tu in tura care tocmai a trecut rusinica, a fost toc ce doresti asfalt , mult muult noroi si mult macadam ca stim ca tie astea i-ti plac nu ?? ,,,ma insel ?!!!

Ca nu am putut.

Link spre comentariu

map.JPG

Prognozele prevestesc vreme buna weekendul acesta asa ca astept si alti doritori :cheers:

Editat de Schumy CJ
Link spre comentariu

[quote name='vlady_80' timestamp='1313831022' post='2932123']

maine 21.08.2011 propun doritorilor o iesire la baile termale Acas 140 km de la Cluj . Pret bilet 7.5 ron 6 ron sezlongul .Nu este aglomerat . Plecarea va fi undeva in jurul orelor 8-9 cu intoarcere pe dupamasa

CONTRAMANDAT

Datorita faptului ca nu am cu cine merge voi contramanda acesta iesire , insa tot se va iesi undeva mai aproape la o friptana Muntele Rece - Valea Ierii plecare meine ora 11,00 podul Trefla manastur .Plin la motor plus ceva de pus pe gratar . :cheers:

Datorita faptului ca nu am cu cine merge voi contramanda acesta iesire , insa tot se va iesi undeva mai aproape la o friptana Muntele Rece - Valea Ierii plecare meine ora 11,00 podul Trefla manastur .Plin la motor plus ceva de pus pe gratar . :cheers:

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

linku nu merge,insa daca e vorba despre strandul broscarie,este foarte frumos,mai ales ca am intele ca a fost renovat si merita sa mergeti acolo :cheers:

Link spre comentariu

linku nu merge,insa daca e vorba despre strandul broscarie,este foarte frumos,mai ales ca am intele ca a fost renovat si merita sa mergeti acolo :cheers:

da da despre aia este vb , Intalnirea de la Broscarie , insa nu stiu de ce nu merge linkul

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

au postat baietii topic nou,programul suna foarte bine,iar baietii de la zalau stiu sa organizeze intruniri,am fost la 2 dintre ele,asa ca va recomand sa mergeti!distractie placuta! :cheers:

Link spre comentariu