vlady_80 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Yzule, din cauza ta au fost impreunate topicurile pe CJ ! Ca' tu erai ala care striga intruna ca nu-i ordine si disciplina in sectiunea Cluj. Bine, bine, mai erau vreo doi,... da' tu erai cel mai virulent ! Asa ca amu o facut "ordine si disciplina". Numa' ca probabil nu-i ordinea pe care o vroiai tu. Asa ca io zic sa te propunem pe tine ca moderator local. Pana si mie mi-au impreunat topicul cu power-cruiser la ala cu choperele... de parca choperele si power-cruiserele sunt acelasi lucru... Adica... io zic ca nu-i mare diferenta intre ele, dar Zoran e total de alta parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Se vede clar că cel ce face curat pe aici e scuterist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 sau cel putin scutier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Se vede clar că cel ce face curat pe aici e scuterist. vezi sa nu te warnuiasca de ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Ar fi frumos, măcar aÂşa Âştim că totuÂşi ne bagă în seamă Âşi ține cont de părerile noastre NOT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 <evil mode on> II si drept ca topicurile de pe sectiunea de Cluj erau toate de mare angajament. Numai lucruri utile. Acuma s-o stricat tot <evil mode off> On: Sambata asta ceva idee de plimbare mai sanatoasa ? (nu pe o raza de 100 km langa cluj si nu cu destinatia "prajeala" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 On: Sambata asta ceva idee de plimbare mai sanatoasa ? (nu pe o raza de 100 km langa cluj si nu cu destinatia "prajeala" ) Vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Vreo idee? Am copt asta deocamdata: http://g.co/maps/jwdbd vreau sa vad biserica fortificata de la biertan, cetatea fagaras, manastirea de la sambata de sus si sa vad cum e drumul 107 B.Cel mai probabil asta o sa fac cu plecare dimineata pe la 8. Apropos stie cineva cum e starea drumul 107 B ? Editat Aprilie 26, 2012 de ruler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Ii foarte fain traseu tau, dar si cu plecare la 8 dimineata e destul de lung pentru tipul de drumuri vizate(DJ). Nu stiu daca sa vin si eu sau sa ma pastrez pentru un weekend in mai pe Clisura Dunarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Am copt asta deocamdata: http://g.co/maps/jwdbd Apropos stie cineva cum e starea drumul 107 B ? Am fost anul trecut pe DJ 107B, mie mi-a placut mult. Vezi aici: /index.php?/topic/437149-trasee-si-rute-in-romania/page__view__findpost__p__2929135 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Am fost anul trecut pe DJ 107B, mie mi-a placut mult. Vezi aici: /index.php?/topic/437149-trasee-si-rute-in-romania/page__view__findpost__p__2929135 Merci de info. Mai departe drumul de la Loamnes la Sibiu via ocna sibiului (asa cum am marcat eu traseul pe harta) sti cum este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Simteam nevoia de topicu asta: admin nu sterge te rog, ca avem nevoie de topic, sa ne simtem bine. Pentru a posta pe acest topic, aveti nevoie de cauciucuri cramponate. Editat Aprilie 27, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Ăsta-i rău. Ăsta-i Ghiavol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Yuupppppiiiiii !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Asa tata! Nu va lasati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 bun. sambata, somesul rece, crampoane sau nu, fuga pe dealuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Confirm. Crampoane, brisca, mancare, cremene, Somes, endureala. Ora o stabilim pe privat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 si sa ne lasati vacile in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 pai daca vorbiti pre mult,primiti la reporturi si va mirati ca va inchide topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 COW said: go enduro go ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) CUM, SA NE DAM CU VACA?.................................... io m-am dat Editat Aprilie 27, 2012 de Bucea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Uite: http://www.openmap.ro/moto/ Majoritatea datelor sunt inca de anul trecut fiind inceputul sezonului, dar nu cred ca s-au distrus prea mult drumurile iarna asta. ---------- Deci ramane asa tura? Plecarea la 8 de la Mol Calea Turzii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Uite: http://www.openmap.ro/moto/ Majoritatea datelor sunt inca de anul trecut fiind inceputul sezonului, dar nu cred ca s-au distrus prea mult drumurile iarna asta. ---------- Deci ramane asa tura? Plecarea la 8 de la Mol Calea Turzii? Din pacate trebuie sa contramandez asta, ramane pe alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Nu-i bai Editat Aprilie 27, 2012 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Iarasi o combinat moderatoru topicurile. Ghiavole l-ai facut din nou dejaba cred ca ai luat si ceva warn pt asta Yzu in schimb poti fi happy ca o bagat enduro turing in enduristii si vacile si nu invers, doar ca o lasat titlul meu si topicul e facut de dorin moto adica tu pe vremea cand erai suspendat Editat Aprilie 28, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate