haus Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Gravare,taiere in ori ce material,forma,cu masini cu jet de apa ( ca cea de la O.C.C. Discovery ).Acum ai posibilitatea sa faci un custom asa cum vrei tu si la standarde foarte ridicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Pe ce grosime maxima lucrezi (metal)? In ce format sa-ti trimitem desenele? (Corel Draw 9?) Ai niste preturi orientative? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Iulie 8, 2006 Autor Share Postat Iulie 8, 2006 (editat) Preturile sunt in functie de taiere, pretul il ai in momentul in care imi trimiti desenul il bag in calculatorul masini iar ia imi spune timpul de taiere dupa care iti spun pretul.Se poate taia pina la 10-12 cm in otel iar in alte materiale se poate taia si mai mult.Desenul poti sa mil dai in Corel dupa care il convertesc.Am vazut ca mi-ai trimis si un desen daca e varianta finala si te intereseaza pret sa imi spui si luni ai pretul. Mersi Editat Iulie 8, 2006 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 Trimite desenul grosimea cat si materialul in care se face taierea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Black, ridica topicul asta, ca ne trebuie asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Asa se ridica lumea ca trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Spune-mi te rog. Lucrezi numai cu materialul clientului? Spre exemplu jantele ma priveste de unde le gasesc sau ai posibilitatea sa le achizitionezi pentru client si sa-ti trimit doar desenul. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 (editat) Nu stiu daca masina asta poate de aia intreb: daca vin cu cu capac de filtru de aer si vreau sa desenez ceva dintr-o fotografie, e realizabil? Evident e vorba de o gravura... Editat Octombrie 25, 2006 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Si inca o intrebare: daca vreau sa aiba si alta culoare pe ea nu numai argintiu....? Ce imi poti spune? Tare as dori sa-i fac o surpriza sotului Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 Se poate face si dupa fotografie dar nu e color Numai in noante de gri si negru. Si inca o intrebare: daca vreau sa aiba si alta culoare pe ea nu numai argintiu....? Ce imi poti spune? Tare as dori sa-i fac o surpriza sotului Merci anticipat Se poate pe negru e singura culoare care tine pe inox. Spune-mi te rog. Lucrezi numai cu materialul clientului? Spre exemplu jantele ma priveste de unde le gasesc sau ai posibilitatea sa le achizitionezi pentru client si sa-ti trimit doar desenul. Merci Jante nu se poate taia cu aceasta masina. E cu totul altceva. Am sa bag drifterul la facut si am sa postez niste poze sa vedeti cam cum iese. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Am inteles. Merci. Dar macar cum se numeste masina care taie jante poti sa-mi spui? Ai idee daca exista asa ceva in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Din cate stiu eu nu exista asa ceva in Romania. E foarte scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Am inteles. Merci. Dar macar cum se numeste masina care taie jante poti sa-mi spui? Ai idee daca exista asa ceva in Romania? Exista din cate stiu eu, dau si info cand am ca acum am uitat pe unde e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiciucy Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 eu din cate stiu is in romania, mai de demult, am aflat de la un om din resitza care a lucrat la uzina, si a lucrat cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Daca la noi nu taie nimeni jante asta nu inseamna ca nu exista scule pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 Posibil sa existe,sunt tare curios unde. Astept sa ne dea cineva informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krom Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Din curiozitate, la ce pret ajung o masina ca asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 pretul difera si in functie de grosimea materialului taiat ? As vrea sa stiu daca mi se garanteaza unicitatea modelului creat de mine pt ca daca ulterior il vad pe toate mobrele sau mai rau pe vreun gard din fier la vreun palat tiganesc nu am facut nici o smecherie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 pretul difera si in functie de grosimea materialului taiat ? As vrea sa stiu daca mi se garanteaza unicitatea modelului creat de mine pt ca daca ulterior il vad pe toate mobrele sau mai rau pe vreun gard din fier la vreun palat tiganesc nu am facut nici o smecherie pai cum sa-ti garanteze bre? poate sa garanteze ca nu mai face el modelul respectiv dar ca nu-l mai vezi pe mobre n-are cum, pt ca este posibil sa-ti vada cineva modelul si sa-l faca in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 pretul difera si in functie de grosimea materialului taiat ? As vrea sa stiu daca mi se garanteaza unicitatea modelului creat de mine pt ca daca ulterior il vad pe toate mobrele sau mai rau pe vreun gard din fier la vreun palat tiganesc nu am facut nici o smecherie Pretul se ia pe ora de taiere 80 euro/ora,timpul de taiere il aflu doar atunci cand bag desenul pe care il faci in computerul masini ia calculeaza si imi da timpul de taiere,deci pretul.Legat de unicitatea modelului eu fac ce desen imi dai si nu mai fac la alti dupa acelasi desen. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 pai cum sa-ti garanteze bre? poate sa garanteze ca nu mai face el modelul respectiv dar ca nu-l mai vezi pe mobre n-are cum, pt ca este posibil sa-ti vada cineva modelul si sa-l faca in alta parte daca ma interesa parerea ta te intrebam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 daca ma interesa parerea ta te intrebam . e forum public omule,si ne dam cu parerea,nu fi prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Fi amabil si da-mi un pret pt. piesele din poza. L - 300 mm l - 120 mm Grosime - 10 mm Material: - inox - otel multu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Man, pune-l in format vectorial... .cdr .ai .eps .dxf .wmf ... ceva de genu'. In momentul ala o sa-ti dea pretul foarte usor (dupa cum arata jpeg-ul ala cred ca il ai si vectorial). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 alooo,lasati chat-ul,ramaneti on topic. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate