carlo270 Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 pacat ca nu am avut decat telefonul la mine pt poze...tot eram pe dn1 asa ca mi-am zis...du-te la zoo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Imi da fiori crocodilu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 Imi da fiori crocodilu ala lasa ca data viitoare ii fac poze mult mai bune sa-i vezi dantura.hahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 poze tot d-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 poze tot d-acolo cand am fost eu sambata,pe la ora 17 cred...ma uitam sa vad dk mai e vre-un motociclist pe acolo...nici urma.cred ca tu ai fost devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Sambata am fost si eu,dupa-amiaza,nu stiu exact ora,era cam cald si n'am stat sa vad tot,mai ales ca majoritatea animalelor isi cam faceau siesta asa ca tre' sa mai merg,n'am reusit sa vad pinguinii Ce m'a socat e pretul unui bilet : 15 mii lei vechi , ffff ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 Sambata am fost si eu,dupa-amiaza,nu stiu exact ora,era cam cald si n'am stat sa vad tot,mai ales ca majoritatea animalelor isi cam faceau siesta asa ca tre' sa mai merg,n'am reusit sa vad pinguinii Ce m'a socat e pretul unui bilet : 15 mii lei vechi , ffff ieftin da e pomana! saracele animele...mai ales ursul ala brun.vai steaua lui.leul era tare pe pozitie,imens si arata bine,desi plictisit ,i-am prins vreo 5 minute de raget la gard... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 cand am fost eu sambata,pe la ora 17 cred...ma uitam sa vad dk mai e vre-un motociclist pe acolo...nici urma.cred ca tu ai fost devreme... pozele alea sunt de la pashte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Sambata am fost si eu,dupa-amiaza,nu stiu exact ora,era cam cald si n'am stat sa vad tot,mai ales ca majoritatea animalelor isi cam faceau siesta asa ca tre' sa mai merg,n'am reusit sa vad pinguinii Da... pinguinii e mamifere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
series Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 frumosi scalarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 pozele alea sunt de la pashte!!! auu de la pashte ie pozele?ai fost sa-ti ciocnesti oule cu hanimalili?hahaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Mai carlo270 dar cum de ti-au dat drumul sa iesi sa dai pozele pe sit? Ca tu trebuie sa stai cuminte la locul tau sa te vada bine vizitatorii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Mai carlo270 dar cum de ti-au dat drumul sa iesi sa dai pozele pe sit? Ca tu trebuie sa stai cuminte la locul tau sa te vada bine vizitatorii . mai remu1 daca ramaneam la zoo nu mai veneam cu dragonu noaptea sa te trezim...hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Asta ce animal e ? Ca pare cam ratacit p-acolea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Foarte ontopic ... Imagini din excursiile pe 2 rotzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Asta ce animal e ? Ca pare cam ratacit p-acolea. animal zici?sa-ti fie rusinici .man ala is io.haha Foarte ontopic ... Imagini din excursiile pe 2 rotzi. mah daca nu-ti convine tine pt tine.opinia ta este nerelevanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 animal zici?sa-ti fie rusinici .man ala is io.haha Nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Imi da fiori crocodilu ala E 'mpaiat da'l dreaq...e asha de anu' trecut! N'a mai mishcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 mah daca nu-ti convine tine pt tine.opinia ta este nerelevanta! Pe un forum public relevantza opiniilor este determinata de nivelul de inteligentza a celui care le initziaza. Replica ta denota carentze in aceasta privintza asha ca opinia ta este irelevanta despre relevantza opiniei mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Iulie 14, 2006 Autor Share Postat Iulie 14, 2006 Pe un forum public relevantza opiniilor este determinata de nivelul de inteligentza a celui care le initziaza. Replica ta denota carentze in aceasta privintza asha ca opinia ta este irelevanta despre relevantza opiniei mele. bah las-o ca macane sau face cum faci tu de obicei,partai.limpede?cate facultati ai facut tu mah?mai multe decat a facut orice antrepriza de constructii,nu?ia nu te mai da tu smart mah...sau tu esti vre-un soi de only one? bah las-o ca macane sau face cum faci tu de obicei,partai.limpede?cate facultati ai facut tu mah?mai multe decat a facut orice antrepriza de constructii,nu?ia nu te mai da tu smart mah...sau tu esti vre-un soi de only one? fantastic,unde era cel mai destept si iubit dintre pamanteni.hahaha bah las-o ca macane sau face cum faci tu de obicei,partai.limpede?cate facultati ai facut tu mah?mai multe decat a facut orice antrepriza de constructii,nu?ia nu te mai da tu smart mah...sau tu esti vre-un soi de only one? fantastic,unde era cel mai destept si iubit dintre pamanteni.hahaha cica e plin netu' de zmei.unii au si capetele taiate.cat despre creier si inteligenta oare tu vorbeai?funny coane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Se pare ca am fost mult prea indulgent folosint termenul "carentze majore". Acum ai inceput sa-tzi dai replici singur. Daca mai ai ceva sa-mi spui hai sa-mi explici personal la arc intr-o miercuri. Daca nu, hai s-o lasam moarta pana nu o dam in chesti serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate