riot Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 hai salut tuturor! saptamana aceasta fac comanda la Louis; cine vrea, sa trimita comanda pe mail: maniac.motors@yahoo.com cu mentiunea comanda Louis.. o saptamana faina sa aveti dragi motoretisti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Un prieten de-al meu si-a cumparat o freza si a legat-o la calculator. Aveti un exemplu cu ce a facut de proba. Daca intereseaza pe careva dati-mi un semn si va pun in legatura. Ma gandeam la personalizari dupa bunul plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Un prieten de-al meu si-a cumparat o freza si a legat-o la calculator. Aveti un exemplu cu ce a facut de proba. Daca intereseaza pe careva dati-mi un semn si va pun in legatura. Ma gandeam la personalizari dupa bunul plac. Multumim frumos.... dar pe mine ma nelinisteste ceva offtopic... Tu cum folosesti tastatura aia!?...drept nicovala!?... sau cu ce apesi!?... ca vad ca are niste cicatrici pe ea... Scuze dar nu am putut sa nu observ.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Multumim frumos.... dar pe mine ma nelinisteste ceva offtopic... Tu cum folosesti tastatura aia!?...drept nicovala!?... sau cu ce apesi!?... ca vad ca are niste cicatrici pe ea... Scuze dar nu am putut sa nu observ.. Vlad ai uitat? Dom doctor probabil isi face mana pe tastatura aia inainte de operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Vlad ai uitat? Dom doctor probabil isi face mana pe tastatura aia inainte de operatie lasa astea , dane...zi mai bine : nu mai servesti miercurea , in bavaria , alaturi de ingrozitori de deosebitzii bikeri brasoveni , printre care am onoarea de a ma numara si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 e plecat la bucuresti la scolarizare, de duminica pana vineri seara...... se antreneaza cu mult spor pentru noul job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 dragii mosului, mi ar fi placut sa stau cu voi la o bere miercuri, dar de la inceputul anului sunt tot pe la capitala. in weekend sunt acasa. sper ca sapt viit sa vad vad la ochi. noroc si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Noutatzi la MyMoto Tuning Avem pe stoc: -Manete ambreiaj si frana (preturi incepand de la 25 lei) -Placutze de frana (preturi de la 60 lei) -Cauciucuri Cross si Enduro (de la 100 lei) -Filtre ulei (de la 20 lei) -Mansoane si tankpaduri OFERTA: Cagule bumbac 10 Lei(in limita stocului) Promotii la ATV-uri (Yamaha, Suzuki, Dinli) ...si multe altele. --- Mesaj completat în 05 Feb 2008 21:49 -------------Dinli 350 inmatriculabil - 3790 Eu DDp Suzuki Eiger 400 - 5990 Eu semeringuri pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 cum e vremea in tara acum: http://www.e-transport.ro/Webcam-3.html Daca miscam putin camera,vedem fitzosii care se dau pe-o roata pe Muresenilor.... http://www.e-transport.ro/Webcam_live-18.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) OFERTA MyMoto Tuning + = 21 lei Editat Februarie 9, 2008 de CoLtZzPuB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Noutatzi la MyMoto Tuning Avem pe stoc: -Manete ambreiaj si frana (preturi incepand de la 25 lei) -Placutze de frana (preturi de la 60 lei) -Cauciucuri Cross si Enduro (de la 100 lei) -Filtre ulei (de la 20 lei) -Mansoane si tankpaduri OFERTA: Cagule bumbac 10 Lei(in limita stocului) Promotii la ATV-uri (Yamaha, Suzuki, Dinli) ...si multe altele. <small>--- Mesaj completat în 05 Feb 2008 21:49 -------------</small><br/>Dinli 350 inmatriculabil - 3790 Eu DDp Suzuki Eiger 400 - 5990 Eu semeringuri pe stoc M-ar interesa si pe mine niste oglinzi de scuter si o cagula! Un pret, o poza ceva daca poti! Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 pe mine m-ar interesa gagica din poza,daca e urita poate sa pastreza cagula,pentru gura ai fac eu loc.... la trup e beton ....hm.....alo my motooo... cu voi vorbesc.... just kidding... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 pe mine m-ar interesa gagica din poza,daca e urita poate sa pastreza cagula,pentru gura ai fac eu loc.... la trup e beton ....hm.....alo my motooo... cu voi vorbesc.... just kidding... Dam si gagica bonus pt cine vrea, se spune ca-i HOOOT --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 23:35 ------------- M-ar interesa si pe mine niste oglinzi de scuter si o cagula! Un pret, o poza ceva daca poti! Mersi anticipat! 50 lei buc (sau mai am un model la 70 lei/set) 10 lei buc poti sa treci luni pe la mag si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 M-ar interesa si pe mine niste oglinzi de scuter si o cagula! Un pret, o poza ceva daca poti! Mersi anticipat! iete al dreq... isi pune oglinzi pe scuter, el ala care simtea masinile... daca-ti plac alea de le am eu pe joiana 722632060 si-ntreaba-l cat e o pereche de oglinzi de ramzey, sau daca mai astepti putin o sa-l intreb io, ca s-ar putea sa ma duc la cumparaturi la el luna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Unde e acest magazin MyMoto Tuning??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Unde e acest magazin MyMoto Tuning??? Uita-te pe harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasagerul_perfect Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 pentru cei care nu au aflat deja mai suntem si noi!MANIAC MOTORS ofertele noastre: geaca+pantalon cordura model comando 700 ron manusi 60 ron geaca+pantalon de ploaie 300 ron cagule de la 25 la 35 ron.. casti agv si mds saci de dormit special conceputi pentru motociclisti 100 ron cizme diadora...SI MULTE ALTELE! va steptam cu drag la adresa 13 DECEMBRIE 31. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) pentru cei care nu au aflat deja mai suntem si noi!MANIAC MOTORS ofertele noastre: geaca+pantalon cordura model comando 700 ron manusi 60 ron geaca+pantalon de ploaie 300 ron cagule de la 25 la 35 ron.. casti agv si mds saci de dormit special conceputi pentru motociclisti 100 ron cizme diadora...SI MULTE ALTELE! va steptam cu drag la adresa 13 DECEMBRIE 31. Lumea stie deja despre voi bre .... si ca parere personala mi-a placut marfa care o avetzi in magazin .... iar cagulele v-au fost laudate si prin vecini Editat Februarie 10, 2008 de CoLtZzPuB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasagerul_perfect Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) hai mah Coltzzule nu te supara acum! multumim de aprecieri! Daca sefu e plecat tre sa fa-mi fac si eu treaba!! Editat Februarie 10, 2008 de pasagerul_perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Pai de la voi, MANIAC MOTOR m-ar interesa o cagula de genul asta: /index.php?...t&id=280745 mai ales k sunt suferind de astm si asta protejeaza si gatul iar de la MyMoto scred k o sa trec saptamana viitoare pentru oglinzi. MANIAC MOTORS voi pe unde va situati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasagerul_perfect Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 pun si eu un soi de harta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 niste placute de frana fata pt un suzuki gsx-r 600 din 97 SRAD cam ce pret au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 niste placute de frana fata pt un suzuki gsx-r 600 din 97 SRAD cam ce pret au? Ti-am lasat un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blonduaur Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Salutare.As dori sa aflu mai multe lucruri daca ma poate ajuta cineva.In legatura cu carena pt Kaw zx9r pt lipit sau pt facut una noua din fibra si am inteles ca la intrare in Sacele e o firma care se ocupa cu actibilduri sau stie cineva altundeva. i`m new on bike .Mersi pt intelegere --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 21:38 -------------Mersi de ajutor.O seara placuta si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Salutare.As dori sa aflu mai multe lucruri daca ma poate ajuta cineva.In legatura cu carena pt Kaw zx9r pt lipit sau pt facut una noua din fibra si am inteles ca la intrare in Sacele e o firma care se ocupa cu actibilduri sau stie cineva altundeva. i`m new on bike .Mersi pt intelegere Sau Radu Sburlea:0743328668 .Cu toata increderea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate