galatzi_mic Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Am vazut la Tv ca un motociclist a murit la Oradea.Se afla cu sotia lui pe motoreta,aceasta fiind pasagera,a intrat in spatele unei masini cu viteza.Care are detalii sa posteze.Dumnezeu sa-l ierte ( Cati vor mai urma pana la iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) daca....... cu viteza:(( Cati vor mai urma pana la iarna? multi vor mai fi... R.I.P. Editat Mai 31, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...100531-02213699 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 ziua si accidentul. Dumnezeu sa-L odihnesca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 din cate scrie acolo combinatie mortala intre viteza, vreme nefavorabila si vitejie! pacat...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 La locul accidentului, martorii au spus că motociclistul (din Turda) mergea către Băile Felix în slalom printre maÂşini Âşi s-a lovit de o maÂşină care staționa pentru un viraj la stânga. În momentul impactului, soția motociclistului, care se afla în spatele lui, pe motocicletă, a sărit peste maÂşină, iar tânărul a fost aruncat în lateral unde a fost lovit de o dubiță care se deplasa din sens opus. În urma accidentului, bărbatul a decedat în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul dr. Liciniu Venter de la Ambulanță. Soția lui a ajuns în comă profundă la Spitalul Județean, cu Âşanse mici de supraviețuire, au confirmat dr. Hadrian Borcea de la UPU Oradea Âşi dr. Emil Boțcău, de la Ambulanță. Da, e vina lui ala ca vira la stanga, stiu. HD - hai tata cu campania "motociclismul ucide"! Hai clona mea, zi-le cum stii tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 las ca intru eo de servici in locu lu HD si pun diagnosticu far de echivoc: A DREAKU CONSERVARI! a nostri e ca brazii si far de cusur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Acolo e chiar nasol ca e mare tentatia sa o forjezi ca e doua benzi pe sencs da nici cei care vireaza nu au ce face decat sa astepte sa poata trece. Cand am auzit de accident am crezut ca e vreun bastinas de pe acolo "nufarar" ca e multi care ies de acolo din parc cu motoare si slalomeaza pana la mall si apoi spre piata... De data asta au scapat... da sa dus ala saracu RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Iunie 1, 2010 Autor Share Postat Iunie 1, 2010 si sotia lui a murit ... trist.Dumnezeu sa-i ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomoiaga Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Sergiu si Magda ii cheama, vor fi inmormantati la Turda. (link.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Foarte trist RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 S-a facut pielea gainii pe mine ,Dumezeu sa aibe grija de voi ,acolo Sus . Putere familiilor sa treaca peste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate