VasileGrigore Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Am un prieten cu un FZ6 2005 care nu are aripa fata, de unde isi poate lua una sau face cineva copie din fibra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Am nevoie de o baterie folosita, cat mai ieftina spre moca, de care sa trag pana in iarna. Pentru un Fazer din '99, dar am impresia ca este cam universala. Specificatiile ar fi urmatoarele: 12v 10A, dimensiuni 150mm x 69mm x 130mm. Sunt, din Craiova, in weekend am drum prin Bucuresti, dar nici un colet la posta nu refuz. Astept PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Am un prieten cu un FZ6 2005 care nu are aripa fata, de unde isi poate lua una sau face cineva copie din fibra ? Gasesti pe ebay.co.uk. Cu e CanAm -ul? ..........m-am suit si eu pe unul dar n- am mers cu el. E interesanta saracia, motorul V2 de 1000 se comporta la fel ca ala al meu de pe VTR, dar datorita injectiei si a cutiei secventiale cu care era dotata jucaria livra puterea mult mai lin. M-a socat consumul, undeva la 10 in afara si vreo 13 in oras. Overall, daca ai 16.000 de euro de dat pe asa ceva, nu o sa-ti para rau dupa bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 (editat) stie cineva un windscren baracuda de dat, second, la un pret ok pt papusa mea? Editat Iulie 6, 2013 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 La cati km ati schimbat distributia ? Am 41000 si simt nevoia sa o schimb dupa discutii cu mencanicul . Aveti idee de unde pot achizitiona kitul de distributie ?va intreb pentru ca poate voi ati schimbat deja si as dorii sa merg pe o recomandare magazin/pret/calitate ! Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 stie cineva un windscren baracuda de dat, second, la un pret ok pt papusa mea? http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-fz6-2008/windscreen-stream/c171en/f1-r175-m1973/ Am eu un puig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 In cel mai rau caz se schimba doar intinzatorul (daca are un defect si nu mai lucreaza in parametrii lui) sau daca distributia are un defect ea...din fabrica, lucru greu de crezut. lantul cedeaza primul. intinzatorul e o piesa care practic sta pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 La cati km ati schimbat distributia ? Am 41000 si simt nevoia sa o schimb dupa discutii cu mencanicul . Aveti idee de unde pot achizitiona kitul de distributie ?va intreb pentru ca poate voi ati schimbat deja si as dorii sa merg pe o recomandare magazin/pret/calitate ! Multumesc . eu am fost sfatuit sa verific distributia la 50 000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-fz6-2008/windscreen-stream/c171en/f1-r175-m1973/ Am eu un puig. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 GoodKat : Ideea e ca aud un sunet venind din zona motorului si nu stiu sigur de unde vine, am pus moto pe stander si nu se aude cand o accelerez cat e pe stander .Se aude doar in mers in treapa a2-a si a 3-a, lantul este intretinut si etc adica nu se aude din zona lantului, mi-a zis ca nu am problema cu lantul, nu cred ca incearca sa ma ia de prost caci nu s-a oferit sa mi vanda nimic, doar mi-a spus ca e posibil sa fie de acolo .(l-am intrebat la telefon si i-am spus sa se aude un zgomot din zona motorului care initial mi s-a parut fiind de la placutele de frana caci erau super tocite si am pus unele noi si apoi sunetul a disparut vreo 2 zile acum iar il aud sau sunt eu foarte paranoic ) . Am tot kit-ul de lant si etc dar el mi-a spus ca nu e cazul sa schimb lantul caci e ok, pinionul arata bine si nu necesita schimbat, lantul nu e larg insa cand am pus moto pe stander o bucata de la lant e mai intinsa ca celelalte asta dupa ce am tot invartit de roata ca sa verific daca s-a blocat vreo za sau ceva de genu` (Yamaha FZ6 2004 .) Multumesc tuturor de raspunsuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Eu am 44.000 km si motorul se aude perfect..nu cred ca trebuie sa faci distributia de acum..nu stiu daca are vreo legatura, dar 90% din km, au fost facuti in afara orasului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 GoodKat : Ideea e ca aud un sunet venind din zona motorului si nu stiu sigur de unde vine, am pus moto pe stander si nu se aude cand o accelerez cat e pe stander . Se aude doar in mers in treapa a2-a si a 3-a, lantul este intretinut si etc adica nu se aude din zona lantului, mi-a zis ca nu am problema cu lantul, nu cred ca incearca sa ma ia de prost caci nu s-a oferit sa mi vanda nimic, doar mi-a spus ca e posibil sa fie de acolo . E vorba de lantul de distributie din motor, nu de lantul de transmisie finala care ajunge la roata din spate. Lantul de distributie se schimba pe la 50.000 si poate si mai devreme, distributia e altceva si nu se schimba decat spre 100.000 sau mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . La asta m-am referit si eu dar se pare că nu am fost foarte explicit sau nu am ştiut să explic . Scuze de mega postul de mai sus ,pe mobil merge mai nasol si uote asa vad de 7 ori acelasi rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) E careva pe aici care si-a schimbat farurile de pe fazer, cu unele pe lupa(xenon)?????..l-am vazut in oglinzi si arata destul de bine, dar as vrea sa vad o poza mai amanuntita :-) Editat Iulie 9, 2013 de SharaK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konievic Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 asa ceva oare pe unde se gaseste ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.XYamaha+FZ6+Sequential+LED+Tail+Lights+Smoke+Lens.TRS0&_nkw=Yamaha+FZ6+Sequential+LED+Tail+Lights+Smoke+Lens&_sacat=0&_from=R40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 E careva pe aici care si-a schimbat farurile de pe fazer, cu unele pe lupa(xenon)?????..l-am vazut in oglinzi si arata destul de bine, dar as vrea sa vad o poza mai amanuntita :-) Pe mine m-a cam interesat ideea, dar nu am gasit decat cu Angel Eyes, care mi se par o mare tampenie, si am renuntat. Am pus doua becuri pe scurta si imi e suficient, desi as pune bi-xenon daca as avea de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Pe mine m-a cam interesat ideea, dar nu am gasit decat cu Angel Eyes, care mi se par o mare tampenie, si am renuntat. Am pus doua becuri pe scurta si imi e suficient, desi as pune bi-xenon daca as avea de unde. Farurile pe care le-am vazut eu, semanau foarte bine cu cele de pe R1..aratau foarte frumos..cred ca am vazut-o miercuri la billa dr taberei, dar era cu spatele..Mai mult ca sigur, e vecin de cartier si sigur o sa-l mai vad..o sa-i fac o poza si o postez pe forum, in caz ca v-am starnit curiozitatea In ultimele doua saptamani am vazut foarte multe Fazer-e, zici ca s-a spart conducta..inclusiv azi in peco, o doamna pe fazer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 asta am observat si eu,au aparut foarte multe fazere pe strazi,ceea ce ma bucura pe mine unul,inseamna ca a inceput si lumea sa mai cumpere motociclete practice,de asemenea am vazut din ce in ce mai mult nakeduri pe strazi,er6f,hornet etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-fz6-2008/windscreen-stream/c171en/f1-r175-m1973/ Am eu un puig. nu dai nici un semn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Îmi cer scuze, nu am văzut mesajul. Nu am poze făcute cu el montat pe motoretă. Eu l-am dat jos de la început că nu mi-a plăcut cum se comporta în timpul mersului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 pune asa cum e. din fata nu vad nimic. baga citeva sa vad cum si ce te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 In weekend am reusit sa scot si eu consum sub 5 a doua oara de cand am motocicleta. 4.6 din Bucuresti, plimbat la munte (Paraul Rece-Bran si retur) cu ploaie vineri noapte la dus si ceva enduro azi la intors. In rest in Bucuresti doar peste 5.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) Îmi poate spune cineva dacă fz6n 2008 cel negru tot, intre motor si cele 3 prinderi de pe cadru există distanțiere ? E vorba de prinderile din față, 2 pe partea stângă și una pe dreapta. Dacă sunt distanțiere acolo aș fi recunoscător dacă mi-ați putea da câteva poze cu ele. Editat Iulie 22, 2013 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Mai e cineva pe aici care a avut probleme cu ABS-ul ? /index.php?/topic/699957-senzori-abs-yamaha-fazer-fz6-stricati/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate