Robert Rmh Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 am fost pana acolo dar am renuntat la ideea de a pleca,decat sa fac sauna si sa risc sa lesin si sa mai chinui si motorul incins,mai bn acasa la rocoare ,beau 1-2 chocomel recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 (editat) Există soluții de a face ambreiajul mai moale ? In momentul de față folosesc 3 degete , am văzut că sunt motociclete la care merge cu un singur deget . Manetele acelea colorate , imitatie rizoma ajută la ceva ? Există varianta cu manetă hidraulică dar e foarte scumpă . Editat Iunie 18, 2016 de Ivanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 chiar,iti poti pune ambreiaj hidraulic ? cat costa de curiozitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 (editat) Am inteles ca undeva intre 800 si 1500 lei . E interesant sistemul si clar superior dar pretul e cam mare https://poze.moto-gear.ro/120/999072.jpg » Post actualizat in 18 Jun 2016 13:24Cred că am gasit ceva mai ieftin . O parghie care se pune pe cablul de ambreiaj Editat Iunie 18, 2016 de Ivanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Lamuriti si la mine un lucru,deci foaia spate are 46 de dinti la lant corect? pinionul de atac cat are? 16 ? nu gasesc in manual iar pe net sunt tot felul de numere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tene_razvan Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Din cate stiu eu, 16/46 e raportul standard, am schimbat lantul recent, si asta gasisem si eu la vremea respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 intreb pentru ca acum aprox 2 ani cand am schimbat kitul de lant,mecanicul mi-a zis ca pinionul de atack are un dinte in minus fata de cel care il avea motocicleta montat,posibil sa il fi schimbat fostul proprietar cu unul cu mai multi dinti,gen 17? sau ca kitul sa fi venit cu un dinte in minus?adica 15 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 (editat) 46/16 si 118 zale. asta e configuratia standard. Am vazut ca sunt disponibile pinioane cu 15, 16 si 17 dinti, foi de la 42 la 48 dinti. Acu' depinde ce vrei sa faci, daca inventezi apa calda sau pui ce a calculat fabricantul. Daca vrei iti pot livra aproape orice combinatie Editat Iunie 24, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tene_razvan Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 (editat) intreb pentru ca acum aprox 2 ani cand am schimbat kitul de lant,mecanicul mi-a zis ca pinionul de atack are un dinte in minus fata de cel care il avea motocicleta montat,posibil sa il fi schimbat fostul proprietar cu unul cu mai multi dinti,gen 17? sau ca kitul sa fi venit cu un dinte in minus?adica 15 ? Cam cati km te-a tinut un kit de lant, de curiozitate? ...in doi ani eu nu cred ca as putea sa dau gata un kit. Editat Iunie 24, 2016 de tene_razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 (editat) depinde la ce pret imi poti livra,treaba e in felul urmator,de cand am schimbat kitul de lant,care cica ar fi dar e sigur cu un dinte in minus la pinionul de atack,motorul are mai mult cuplu,dar vibreaza mai mult si evident se simte ca sta motorul mai turat,ca sunt mai multe turatii care si consuma putin mai mult,nesemnificativ,inainte era mai lin mai linistit,nu aveam demarajul de acum,sa fi fost pinion de 17 ? tare as vrea sa ma sui pe alt fazer sa vad cum merge,daca e la fel sau nu.... Fostul kit de lant cred ca l-am schimbat undeva pe la 40 000,asta care il am nu imi dau seama exact daca l-am uzat mult,eu l-am curatat si uns la aproape fiecare 600-700 km. » Post actualizat in 24 Jun 2016 14:56asta e kitul de lant care l-am montat in 2014 Editat Iunie 24, 2016 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 am in posesie si este pentru vanzare un kit complet de ambreiaj hidraulic brembo ( pompa, levier, furtun si parghii) pentru yamaha fz6 2004-2010. pret 150 euro 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 depinde la ce pret imi poti livra,treaba e in felul urmator,de cand am schimbat kitul de lant,care cica ar fi dar e sigur cu un dinte in minus la pinionul de atack,motorul are mai mult cuplu,dar vibreaza mai mult si evident se simte ca sta motorul mai turat,ca sunt mai multe turatii care si consuma putin mai mult,nesemnificativ,inainte era mai lin mai linistit,nu aveam demarajul de acum,sa fi fost pinion de 17 ? tare as vrea sa ma sui pe alt fazer sa vad cum merge,daca e la fel sau nu.... Fostul kit de lant cred ca l-am schimbat undeva pe la 40 000,asta care il am nu imi dau seama exact daca l-am uzat mult,eu l-am curatat si uns la aproape fiecare 600-700 km. » Post actualizat in 24 Jun 2016 14:56asta e kitul de lant care l-am montat in 2014 Pai voiam sa zic sa dai capacul jos si sa numeri dintii pinionului, dar ai poza, ce sa te mai sui pe alta mobra sa determini raportul cu popometrul?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 mda ai si tu dreptate,dar parca imi placea mai mult inainte,asa mai linistita,asa parca e mai agresiva,mai turbata,cat o costa sa schimb doar pinionul? oricum daca schimb ,schimb tot kitul si pe asta il mai putin sper eu inca 10 000 cel putin macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctlnext Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 mda ai si tu dreptate,dar parca imi placea mai mult inainte,asa mai linistita,asa parca e mai agresiva,mai turbata,cat o costa sa schimb doar pinionul? oricum daca schimb ,schimb tot kitul si pe asta il mai putin sper eu inca 10 000 cel putin macar Pinionul de atac este 100 de lei la remusmoto, da vezi ca si in configuratia pe care o ai acum, nu ar trebui sa vibreze. Vezi sa nu fie de la altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 de aia zic ca vroiam sa ma sui pe alt fazer sa pot face o comparatie,probabil fostul kit a fost cu 17/46/120 zale si parea mult mai calma motocicleta asa,careva dispus sa o punem de o intalnire de fazeristi zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 (editat) Am vazut că sunt ceva fazăre prin zona asta . Sector 4 , berceni . Daca vrei sa te uiti la ceva pe la ea sau sa compari , oricand , dar momentan , eu nu prea imi permit sa imprumut la nimeni motoreta . sry Editat Iunie 29, 2016 de Ivanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 nu frate sa mi-o imprumuti,ziceam doar sa ne vedem mai multi la o vorba,iar de imprumutat nu mi-as permite asa ceva,poate doar intr-o parcare ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Daca se pune de vreo intalnire si imi permite timpul, ma bag si eu. » Post actualizat in 30 Jun 2016 05:54Am si eu o curiozitate, cam cati km au mobrele voastre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 (editat) A mea a implinit 60000 astazi. Editat Iunie 30, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 aprox 50 000,vineri seara ce ziceti sa ne vedem pe la un 20:30?? sa se duca aglomeratia,se mai lasa caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamaIGI Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Unde,unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 pai nu stiu,propuneti,undeva in centru sau unde e mai liber,parcarea de la gh sincai vis-a-vis liceu e ok? rond 23 august? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamaIGI Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Pe vremuri intalnirile cu monstruletzii pe 2 roti parca se facea la academia militara. Zona Eroilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 se faceau,acu daca ne anuntam ca ne vedem cn vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 A mea are peste 56 000 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate