gpapa Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa te duca numai unde vrei tu . Buna alegere neagra ... mare greseala am facut .. Mai baga neste poze sa ma intarat si mai mult. Mai nene astia cu ele negre nu mai puneti poze ca sufar rau .... si cand te gandesti ca toti mi-au zis NEAGA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gpapa Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Multumesc la fel. Mie nu mi-a picat fisa la ABS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 aaaaa acum inteleg deci daca luam neagra luam si eu fara abs ? E printre noi vreunul care deja a schimbat tobele ? Nu de alta dar mai punem si noi cate o intrebare . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 aaaaa acum inteleg deci daca luam neagra luam si eu fara abs ? E printre noi vreunul care deja a schimbat tobele ? Nu de alta dar mai punem si noi cate o intrebare . Bafta ! Daca mai ai rabdare cateva zile o sa le asculti pe ale mele, LeoVince, carbon. Pot sa te trimit la cineva care are deja Ixil. Pentru a schimba toba, trebuie sa scoti 4 surubele mici care tin aripioarele de plastic din lateralele seii si 4 suruburi mai mari care sustin toata codita cu manere.Mai trebuie sa scoti o mufa electrica si ai acces total la tobe, care sunt prinse in simple coliere. In 30 min. ai schimbat singur tobele. Pe toate forumurile toti ridica in slavi acest produs si il pun inaintea oricarei alte achizitii (tobe, parbriz, etc). Cred ca este cu adevarat reusita saua, insa din pacate are un pret cam piperat. Una peste alta avand putini kilometri nu imi dau seama cat de OK este saua caci pe distante scurte pare OK. Oricum, as inclina catre o astfel de achizitie, inaintea tobelor (mie mi se par si astea stock destul de zgomotoase, dar cred ca e chestie de incepator). @ro - esti multumit de topcase? Il gasesti practic cu adevarat? Bafta. A Saua este foarte tare si te oboseste dupa 30-40 min., la drum lung, cred ca e singurul ei punct slab. Cu top-case-ul e uratica, stiu, dar e foarte practic. Poti depozita 2 casti in el , si intra foarte mult bagaj. Initial l-am pus pentru drumuri lungi, dar acum nu mai pot renunta la el nici in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 eu am tobe Ixil, rocristea te va trimite la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Hai poate facem si noi intr-un fel si ne intalnim si noi toti cu mobrele sa mai schimbam cate o vorba si eventual sa dam o tura prin orash asa la relanti; banuiesc ca da misto cateva mobre acelasi model Ride Safe ps : sa vada si urechea mea cum se vad tobele ixil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 facem saptamana viitoare, poate chiar miercuri la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 eu am tobe Ixil, rocristea te va trimite la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Si eu una 2006 black , fara abs ! din pacate nu am poze la indemina , da revin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Ma intereseaza in ce varianta ati cumparat Fz-urile, in leasing, in rate,cu banii jos? In leasing prin ce societati ati facut contractul?Cat ati platit avans?Cat este rata lunara si CASCO?Pe ce perioada?Aveti valoare reziduala?Astept cu interes raspunsurile voastre.Imi place mult modelul.Sper ca urmatoarea mea motoreta sa fie ca a voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Salut, Cred ca putem da ceva informatii: - avans: 2097 + TVA - 20% valoare reziduala in rate (nu mai platesti nimic la final) - rata de 180 eur pe 3 ani - 162 eur pe trimestru casco - stai departe de Motodynamics si mergi la Dual Tours (poti obtine una la 6400 CIP - cu abs cu tot si au servicii infinit mai bune) - trebuie sa faci leasing ca sa platesti taxe vamale doar la valoarea reziduala (altfel imbogatesti statul ca sa ne ude si mai tare soselele). Daca mai ai intrebari nu ezita, nu de alta, dar au facut altii experimente. Hai, ca nu e nasoala jucaria Bafta. A PS ce te determina sa cobori in cilindree? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Multumesc pentru raspuns. Cobor la 600 in urma unui accident de motocicleta de acum 4 luni. Inca nu sunt refacut , merg greu si vreau ceva mai putin violent. FZ6 a fost prima dragoste, neimpartasita din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 faza cu 6400 ramane de vazut ... Am auzit ca se poate Din pacate unii nu au fost in stare A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 - stai departe de Motodynamics si mergi la Dual Tours Ps : faza cu 6400 ramane de vazut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Stimati Domni, Cam ce consum obtineti voi in oras/afara? Eu am bagat ieri 10,5L la 150 de km, ceea ce nu pare mult, insa daca iei in considerare un mers supergaina, cu tinut mobra intre 3500 si 4500 ture e un pic ciudat. Ce ziceti? Bafta. A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 golum pt tine recomand scuter . Consum 1,5 max 2 % . Oricum nu pot sa inteleg cum nu ai mila de mobra aia si o exploatezi atat de abuziv mergand la turatiile alea ametitoare In ritmul asta o pui pe butuci tinete inainte de primul service ... nu o mai tura in halul asta barbar ....ai mila si schimba la max 2000 ca e posibil sa se caleze in ritmul asta ametitor .... Mergeti cu atentie ... Da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 golum pt tine recomand scuter . Consum 1,5 max 2 % . Oricum nu pot sa inteleg cum nu ai mila de mobra aia si o exploatezi atat de abuziv mergand la turatiile alea ametitoare smile.gifIn ritmul asta o pui pe butuci tinete inainte de primul service ... nu o mai tura in halul asta barbar ....ai mila si schimba la max 2000 ca e posibil sa se caleze in ritmul asta ametitor 1. stii bine ca-s la inceput. 2. e in rodaj. 3. la 7 dimineata pe unirii e bara la bara tot. cu ce treapta de viteza ai merge si cat de repede. Eu unul nu pot mai rpd. de 30/ora. Bafta. A PS Si nu, nu vreau scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 - stai departe de Motodynamics si mergi la Dual Tours Ps : faza cu 6400 ramane de vazut ... Eu am luat-o cu 6.200 CIP de la Motodynamics , fara ABS ! nu uitati ca motodynamics sunt importatori iar Dual tours dealerii lor care o cumpara de la motodynamics si pe urma o vand ! un deal bun il faci cu importatorul ca astia au marja intreaga , dealerul traieste dintr-un discount ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Eu am luat-o cu 6.200 CIP de la Motodynamics , fara ABS ! nu uitati ca motodynamics sunt importatori iar Dual tours dealerii lor care o cumpara de la motodynamics si pe urma o vand ! un deal bun il faci cu importatorul ca astia au marja intreaga , dealerul traieste dintr-un discount ! Buna afacere ai facut .... 6200 e un pret super ...dar daca eu am dat 6340 CU ABS oare cine a facut afacerea mai buna ? Vreti Yamaha ? Dual Tours e singura solutie .... Cine a luat de la reprezentanta poate comfirma . PS : catzel cand eu am luat mobra motodynamics mi-a dat 5% ... "suplimentul de 3,5% este acordat de Dual Tours care avea interesul sa ma ia de client .... Referitor la servicii nu cred ca mai are rost sa mai discutam ca pierdem timpul . Motodynamics Ride Safe 140 euro ABS ? ieftin .... vreau 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 mie mi-au dat ambii oferta de 6900 euro pret CIP pt FZ6S 2006 cu ABS. bine ca nu mi-am luat. cum ati scos voi pret de 6340? bravo voua, dar spuneti-mi si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 mie mi-au dat ambii oferta de 6900 euro pret CIP pt FZ6S 2006 cu ABS. bine ca nu mi-am luat. cum ati scos voi pret de 6340? bravo voua, dar spuneti-mi si mie. Hotararea de a lua mobra am facut-o prin martie dar am asteptat targul si bine am facut ,acolo s-a dat discount 5% de la reprezentanta . Apoi am mers la Dual Tours si am intrebat : Ce stiti sa faceti pt mine sa ma aveti de client ? Raspuns : Evaziv .... Propunerea mea acceptata intr-un final : inca 3% DEAL Dar asta numai dupa targ ... acum nu cred ca mai poti obtine un astfel de pretz decent . Toate Bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 cacao, mi-e fix la targ mi-au dat oferta de 6900 euro. nu mai conteaza acum. oricum gasisem oferta de 5600 CIP din Germania, daca era sa o iau noua, o luam din germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Buna afacere ai facut .... 6200 e un pret super ...dar daca eu am dat 6340 CU ABS oare cine a facut afacerea mai buna ? Vreti Yamaha ? Dual Tours e singura solutie .... Cine a luat de la reprezentanta poate comfirma . PS : catzel cand eu am luat mobra motodynamics mi-a dat 5% ... "suplimentul de 3,5% este acordat de Dual Tours care avea interesul sa ma ia de client .... Referitor la servicii nu cred ca mai are rost sa mai discutam ca pierdem timpul . Motodynamics Ride Safe 140 euro ABS ? ieftin .... vreau 3 BRAVO ! f bun deal ai facut ! dar nu asta era subiectul topicului ! Erau niste informatii de pret si atat ! Pt linistea ta sa stii ca daca vinde importatorul sau Dual Tours , banii tot la importator se duc , fie ca-ti place tie sau nu . Sa fim intelesi , nu iau partea nimanui , dar toti importatorii " oficiali " au servicii proaste ! Am avut BMW si Aprilia inainte si stiu bine ! Cat despre ABS , ia tu 3 sa-ti ajunga ! Am avut si e de kko ! poate pt incepatori da' nici atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate