MAILM4N Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 V-ati dus mobrele la garaj...la mine cred ca urmeaza,ca se anunta vreme urata saptamana care vine ...si n`are rost sa ...o tin la rece ,desi e invelita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Profitand de vremea ideala de afara, ieri am iesit la un Top Speed pe A2. Rezultatul: 226 pe Lehliu-Drajna respectiv 235 pe Drajna-Lehliu. Cred ca adia vantul dinspre est. Oricum, motorul nu pare a avea limitare electronica, altfel nu ieseau valorile diferite. Editat Noiembrie 1, 2010 de vane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 eu gata, e bibelou in sufragerie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Rezultatul: 226 pe Lehliu-Drajna respectiv 235 pe Drajna-Lehliu. trebuia sa incerci pe A1... nu era vant deloc. Si ramaneai fara carnet .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 La intoarcere am prins radar la Policolor. Eu 117/h un Opel in fatza probabil 100. Pe el l-a oprit pe mine m-a ignorat !!! Situatia s-a repetat cateva minute mai tarziu pe Vacaresti. Aveam peste 100, am vazut botul masinii ascunse dupa o duba dar n-am apucat sa scad sub 80. Oricum ... nu i-am interesat ! Am impresia ca pt motoare au nevoie de aranjament "duplex" al radarelor, ca sa poata poza numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Vane, Vane.. slab tati. Ma asteptam la mai mult din partea ta. "Vechitura" mea s-a dus in 240 pe ceas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 O sa fac plangere la Motodynamics Mai ales ca nici nu-mi mai intra in prima treapta dupa plimbarea de ieri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Brasov,vreme superba duminica,caldura mare rau la bv. am vrut sa ma intorc pe Cheia...insa eram cu cineva care se grabea,eu cu pasager,deci no time to race ! Sper sa mai apuc sa o mai scot ,sambata-duminica,in functie de vreme. Poze,aveti si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Poze poate facem weekendul asta daca se gasesc amatori de o plimbarica Discutam mai multe pe topicul de intalniri ... In alta ordine de idei, mai postati si voi top speed-ul ca sa stim cum ne pozitionam pe harta performantei brute ! Pana acum Metal Heart e campion: 240 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 "Vechitura" mea s-a dus in 240 pe ceas cu spatele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 dar de ce sa nu vb. si aici de intalniri ?daca e cald...mergem spre munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 251 doar o singura data a vrut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Ma sugruma invidia !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Ma sugruma invidia !!!! Nu e vorba de invidie . Cu ceva timp in urma chiar eram curios si eu de , top speed . A mea nu a vrut sa sara peste 250 decat o singura data si atunci dupa mult chin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Poze poate facem weekendul asta daca se gasesc amatori de o plimbarica Discutam mai multe pe topicul de intalniri ... In alta ordine de idei, mai postati si voi top speed-ul ca sa stim cum ne pozitionam pe harta performantei brute ! Pana acum Metal Heart e campion: 240 ! Eu am un top speed de 299 km cu tot cu TVA (asta nou de 24%) , adica 241.12 km cu vant la pupa . duminica am vazut prea tarziu mesajele de la tine , ....ce sa-ti fac , te-am sunat de doua ori duminica dimineata,..............noi avem si ceva poze de la CHEIA ( CHEILE DOBROGEI) pentru weekend-ul asta parca m-ar tenta o transalpina (mi-am propus sa merg anul asta dar nu am mai ajuns), oricum nu m-am hotarat 100% = keep in touch Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 @bogdan: am observat ca daca "o enervezi" cu cateva, sa le zicem blip-uri, pin-relax-pin-relax-pin, dar nu mai mult de cativa milimetri de relax, parca mai crestea viteza cativa km/h la fiecare rasuceala. A fost insa un trafic surprinzator de intens, mai ales la venire, asa ca n-am apucat sa fac chiar toate experimentele posibile. Plus ca segmentul Bucuresti-Fundulea si retur e de toata jena ... @SDS: imi pare rau ca nu am comunicat cum trebuie. Eu am crezut ca daca nu suni sambata seara, nu mai are loc nicio intalnire (sau nu vreti sa ma luati ) asa ca am tras la masea pana tarziu si duminica m-am trezit ... stii cand ... Poate weekend-ul asta nu mai patesc necaz again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Baiatu din a3-a poza,cu fz6,acum 2 weekenduri,a fost pe cheia ? Imi pare super cunoscuta saua.ca mi-a atras tare atentia,daca ai idee si vrei sa imi spui,de unde ai luat`o si cat a costat!?Ca vreau si eu ! my beast! Eu as iesi oriunde ,just name it ,ca fzul are plinul facut! Mesaj completat Ah,ce repede fuge edit`ul . Cum spuneam,eu as dorii sa iesim mai multi cu fz6.Acum 2 duminici erau vreo 4 fz6 la Cheia ,si erau si N-uri. Poate facem un grup pe yahoo,sau macar sa vb pe mess ,SMS,telefonic. Mesaj completat Ah,ce repede fuge edit`ul . Cum spuneam,eu as dorii sa iesim mai multi cu fz6.Acum 2 duminici erau vreo 4 fz6 la Cheia ,si erau si N-uri. Poate facem un grup pe yahoo,sau macar sa vb pe mess ,SMS,telefonic. Sa fim mai "comunitate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Baiatu din a3-a poza,cu fz6,acum 2 weekenduri,a fost pe cheia ?Imi pare super cunoscuta saua.ca mi-a atras tare atentia,daca ai idee si vrei sa imi spui,de unde ai luat`o si cat a costat!?Ca vreau si eu ! my beast! Eu as iesi oriunde ,just name it ,ca fzul are plinul facut! Mesaj completat Ah,ce repede fuge edit`ul . Cum spuneam,eu as dorii sa iesim mai multi cu fz6.Acum 2 duminici erau vreo 4 fz6 la Cheia ,si erau si N-uri. Poate facem un grup pe yahoo,sau macar sa vb pe mess ,SMS,telefonic. Sa fim mai "comunitate". Acum doua saptamani noi am fost pe Cheia, ...parca imi aduc aminte si de motorul tau vazut la IL REFUGIO,...saua e modificata de DARIAN de pe forum si parca nu a costat foarte mult ( motorul in acea vreme il avea Florin_V, intre timp si-a schimbat proprietarul). Si o informatie utila pentru toata lumea: am mers 58km de cand a intrat pe rezerva ( rosu) in conditiile de mers pe autostrada cu 150km/ora constant (m-am uitat in rezervor acasa cu o lanterna si era pe zat) = cred ca se poate merge cam 60km pe rezerva dar fara a o brusca in aceleratii si a merge la un regim de turatie in jur de 6k. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Ia povestiti ce aveti de ganduri pe topicul din link. Ce facem Joi si in weekend ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Se pun si vitezele obtinute pe alte motoare ? In alta ordine de idei, sunt si eu potential interesat de o iesire sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 SDS : nice . Eu nici nu stiam ca intra pe rosu,,proprietar de acum 2 luni ,am o scuza sa zicem .Eu stiam ca de cand incepe liniuta sa palpaie ,mai poti facem cam 30-40km. Vad ca ati dorii sa iesim sambata,eu as inclina spre duminica,sau sambata dupa 12:00,ca sa apuc si eu sa ma odihnesc si poate mergem si duminica pe undeva,numai sa tina vremea cu noi . Desi am avut echipament in weekend .m-am ales cu niste dureri de picioare ,de la glezne in sus ,am uitat cum se numeste muschiul respectiv ,cred ca din cauza ca am stat incordat. Drumul spre Brasov e super ,adica asfaltul . Raportat la viteza maxima,eu nu m-am incumetat sa vad inca la ce top speed poate ajunge,am ajuns pe la 230~ ,si mai putea,dar necunoscandu-ma bine nu ea,si avand in vedere soselele de la noi,am preferat sa incetinesc,si sa las top speed-ul pe alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 SDS : nice .Eu nici nu stiam ca intra pe rosu,,proprietar de acum 2 luni ,am o scuza sa zicem .Eu stiam ca de cand incepe liniuta sa palpaie ,mai poti facem cam 30-40km. Nici eu nu stiam exact cam cati km poti merge de cand se aprinde becul,... am mai mers odata 50km de la Giurgiu pana in Buc., dar nu eram ferm convins ca doar atat se poate merge, dar acum m-am incapatanat sa merg la risc pana acasa si sa vad ce mai e in rezervor (zat), ....dar repet asta in conditiile de mers in afara la o viteza constanta de 150km pe autostrada la un regim de turatie de 7k-8k si am facut 58km, cred ca daca as fi mers la o turatie mai mica( implicit si o viteza mai mica) = un consum mai econom, sigur as fi sarit de 60km pe rosu, oricum cand am ajuns acasa motorul mergea putin mai turat fata de obicei semn ca era pe drojdie,......recomand sa se alimenteze pana in 50km sa nu fie solicitata pompa de benzina (sa mearga in gol = se poate strica).............pentru oras se schimba datele problemei. Mesaj completat Se pun si vitezele obtinute pe alte motoare ? Razi de noi, da,.......lasa ca ne facem si noi mari, le mai dam sa pape si sa vezi atunci Mesaj completat Vad ca ati dorii sa iesim sambata,eu as inclina spre duminica,sau sambata dupa 12:00,ca sa apuc si eu sa ma odihnesc si poate mergem si duminica pe undeva,numai sa tina vremea cu noi . Pe mine ma cam bate gandul la o Transalpina......dar mai vedem pana vineri,.............ar mai fi o varianta la Bulgari la Constantin si Elena (la bai ca bosorogi ), sau mai propuneti si voi........................................... @zircon, parca pe tine te interesa o transalpina la un moment dat, sau ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Si o baie cald ar merge ! Eu sunt pentru Trans. si scap de la munca de vineri seara ,deci sambata - duminica ,all available. Eu sunt pentru o plimbare lunga,cu cazare peste noapte ,gratarel ma gadesc,si mult fun .si povesti despre motociclism,dar nu ca alea de pescari ,si poate dam si o liniuta ),imi spune ala mic cu coarne de pe umarul stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Si eu m-am jucat de-a rezerva pe FZ6 si am ajuns sa o imping de la Piata Victoriei pana la OMV Gara de Nord. Eu consider ca 30km in oras si 35 afara = ok. Peste ... risti sa faci exercitii nedorite. In privinta Transalpina, as vrea sa o fac dar nu in doua zile si in nici un caz in perioada asta. In momentul in care se duce soarele vine si frigul. Dupa Il Refugio eu m-am intors pe Siriu si nu mi-a fost foarte bine. In plus, drumul acela e pe sus si e intotdeauna mai rece, chiar si cu soare. La vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) Atunci macar Il Refugio ,bem un redbull cat e soare ,si ne intoarcem ) Dar mergem pana la Sacele si coboram apoi . Editat Noiembrie 4, 2010 de MAILM4N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate