paulica Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 salutare,am si eu o problema,vreau sa imi cumpar un piston si sa imi alezez cilindrul si nujtiu unde...puteti sa imi spuneti un magazin din braila?un service din braila,atelier ceva...din braila sa fie...multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 chiar ai o problema..... de nu stii nici macar pt. ce fel de motor e pistonu`.... asa poate te ajutam.. da` fara sa stiu de nici unele.... nici chuck noriss nu stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEXX Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Da, nu jtie... dar il alezeaza fara sa stie, cu mana goala )) . Acu pe bune s-a gandit cineva sa puna un test de IQ cand te inregistrezi pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Omu a intrebat dak este cineva care se ocupa cu alezarea cilindrilor, in legatura cu pistonu, aici tre sa specifici un model, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 un service in Braila unde sa pot si eu sa imi pun 2 sigurante la partea electrica? (poveste veche).va rog sa nu fiti ironici, nu ma pricep la motoare, strict daca stiti vreun service prin Braila care sa se ocupe si de partea electrica.multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Un motociclist ordonat,atent la detalii ajunge sa-si plimbe nepotii,unul grabit si neatent ajunge topic la accidente. Fa-ti timp sa expui problema mai pe larg,oricum pana incepe sezonul ai suficient timp,asa reusesti sa faci o impresie buna si oamenii vor avea incredere sa te ajute. Un secret: profilul cu multe rubrici necompletate arata superficialitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 @paulica ,,14 posturi'', majoritatea de pe aici avem un ,,piston'' , nu stii undeva ,,cilindrii'' gata alezati pentru ele ? P.S. Sau fati-l la Brasov, poftim : ,,suna la nr. asta: 0740 047 057 - il cheama andrei si cu asta se ocupa. '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Un motociclist ordonat,atent la detalii ajunge sa-si plimbe nepotii,unul grabit si neatent ajunge topic la accidente. Fa-ti timp sa expui problema mai pe larg,oricum pana incepe sezonul ai suficient timp,asa reusesti sa faci o impresie buna si oamenii vor avea incredere sa te ajute. lasa-l ! ca poate ii da foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate