halex Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 alaturi de monsterul 1000 al unui prieten care a recunoscut imediat ca e mult mai manevrabila decat ducati-ul sau. pe primele sute de metri ma face dar ... il ajung repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halex Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halex Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 tot cu monstrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halex Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 si una 0 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 Sa te bucuri de ea frate,iti inteleg fericirea,astept sa ajung si eu ca tine intr-o zi sa spun Yeeeeeeeeeee...Super motoru am citit in multe reviste cuvinte de lauda despre fazer.Bravos!E foarte frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 hehe!!!! Salutare vecine. Ma bucur pentru noua ta achizitie. S-o porti sanatos, si sa fii baftos in continuare. Mii de km cu drumuri uscate, lungi, fara prosti si fara gropi. Frumoa tare jucaria, si nu stiu de ce nu-ti place ca arata bine tare! Ai vrut un mail, uitel paul_solos@yahoo.com. Scrie-mi si sigur iti voi raspunde. Apropos, nici eu nu sunt in tara, de 8 luni is prin Portugalia... Sa ne vedem sanatosi, si apropo, daca faceti un tur al europei, poate treci si pe la mine cateva zile, poate prinzi un final de europeana, cine stie..... Bafata si numai bine, mai tinem legatura... PAUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 alaturi de monsterul 1000 al unui prieten care a recunoscut imediat ca e mult mai manevrabila decat ducati-ul sau. pe primele sute de metri ma face dar ... il ajung repede so much for that urban legend of macaronic maneuvrability.... sa te bucuri de ea cit mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 am uitat sa va mai spun ca stau in italia si ca nu am carnet si nu am facut nici scoala pentru ca aici daca te duci sa faci cerere pt examen, iti da o fisa cu care poti conduce 6 luni, asa de-a moaca, pana la examen, inafara de autostrade. asta ca sa vedeti in ce hal de incepator se pot conduce bestii. mai vine cineva la examen dupa 6 luni sau incepi sa-i cauti pe la anunturile cu chenar negru ? incepea sa ma furnice si pe mine cand citeam povestea ta si a fazerului pt ca de abia astept sa imi iau "my first bike" peste vreo luna jumate. Barajul a fost cam acelasi suzuki sv 650, fazerul si hornetul de 600 si am ales SV-ul. Ma acaparat designul din prima si dupa aia am cautat si review-uri la motoreta asta si am auzit numai de bine. Sper sa-ti pot arata ce ai pierdut nealegand SV-ul Multa bafta si sa ai grija sa nu iti scape "nebuna" de sub control. Noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 Felicitari pentru Fazer, e o motocicleta foarte frumoasa . S-o stapinesti sanatos si sa ai grija de ea si de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
APPLE Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fazer Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 FELICITARI!!! Eu o sa fiu fericitul posesor al unui FAZER 2004 peste o luna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Felicitari , astept si yo sa ma incurc macar de un zx-r de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 24, 2004 Admin Share Postat Martie 24, 2004 Felicitari! S-o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 E superba! Yamaha face motociclete exceptionale. Sper sa te bucuri de ea si iti doresc cat mai putine intalniri cu orizontala. Am zis. Petre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate