desmoBIBU Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 THANKS EVERYBODY !!! ...super tari pozele Cria ,multumesc de apreciere... uite si poza originala (e facuta cu un aparat simplutz) ,cat despre copy right ,face-ti ce vreti numai sa nu ma dati jos de pe ea P.S. : vreau si eu un set ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 * 'neatza! multzam de poze si sper sa va arat o surpriza frumoasa, curand. Metal Heart, please help! poza o sa fie imprimata in mai multe dimensiuni, rspectiv pe mai multe "materiale". unele vor fi textile, altele ceramica. nu stiu daca pot sa imprim pe metal (gen otel - ptr. ca as face-o!). ideea set-ului ti-o explic intr-un PM. sper sa iasa... ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 un hdr bw Mesaj completat si o sepia daca imi trimiteti peisaje in care vreti sa incadram mobra poate mai scot ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Azi am vazut live opera de arta Bibule, toata consideratia, acum da-i cu ea la drum, sa vada cati mai multi km. Si echipamentul aferent e pe masura motocicletei, chiar nu stiu de unde l-ai procurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 ..... de prin Second-Hand-uri Mesaj completat SE VINDE !!! ... functioneaza IMPECABIL ,se poate vedea oricand ; am si toate piesele originale + echipamentul (casca+ochelari+jeaka+pantaloni), marimea L ... ... pret 5000e NEG. Daca sunteti interesati ,va rog PM . MOTIVUL : ...alt proiect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zebru Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 daca as avea bani as lua-o, chiar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 SE VINDE !!! DUCATI gtv350 CAFERACER : a.f. 1980 ,km 15100 ,350cc ,24 hp .... ... arata si functioneaza IMPECABIL ,se poate vedea oricand ; am si toate piesele originale + echipamentul (casca+ochelari+jeaka+pantaloni), marimea L ... ... pret 5000 euro NEG. Daca sunteti interesati ,va rog PM . MOTIVUL : ...alt proiect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Una peste alta e foarte reusita. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Septembrie 11, 2011 Autor Share Postat Septembrie 11, 2011 Hello everybody ! ... Caferacer-ul meu a mai suferit niste mici modificari vara asta ,asa ca am revenit cu niste poze : - jantele vopsite negru + gume noi ( Metzeler ME 22 ) - rezervor de fibra ( replica dupa original ) Resincorse - amortizoare spate lustruite si vopsite - instalatie electrica noua - acceleratie Tommaselli - revopsit & relustruit - stickere + tax holder de la Ace Cafe LONDON P.S. : am devenit is membru DDC ( Ducati Dark Club Italia ) desmoBIBU - Custom Cycles - ... on Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Atat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 mi-am permis sa dau un dualtone la doua dintre poze, pentru un look vintage. Caferacer-ul este absolut demential, sezonul viitor daca ma dau banii afara din casa poate fac o oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2011 Multumesc Serge ,sunt super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Bibule nu esti TRU pana nu pui tax disc holder-ul ala unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Bibule ne mandrim cu tine. Frumoasa motocicleta! Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 pfoai, deci am ramas fara cuvinte..e superba, la cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate