Taz Asg Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) inrebare sub forma de curiozitate ... tombola o mai avut loc?? ps un premiu de participare pentru cei care si-au sarbatorit ziua de nastere la voi??) Berea? Berea o fost buna! Next time o bem impreuna asa asa next time Editat Iunie 16, 2010 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) inrebare sub forma de curiozitate ... tombola o mai avut loc?? ps un premiu de participare pentru cei care si-au sarbatorit ziua de nastere la voi?? A avut loc bineinteles extragerea castigatorului la tombola... S'a intamplat la cortul "disco", sambata seara dupa striptease, si una din fetele de pe cuburi au desemnat castigator un motociclist din Calarasi . Cat despre ziua ta... La multi ani! Dar trebuia sa ne zici atunci ... altfel.. ne revansam anul viitor caci va fi in aceeasi perioada mai mult ca sigur Editat Iunie 16, 2010 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Cat despre ziua ta... La multi ani! Dar trebuia sa ne zici atunci ... altfel.. ne revansam anul viitor caci va fi in aceeasi perioada mai mult ca sigur atunci ASA SA FIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 atunci ASA SA FIE acu zici a? dupa parada (din care am prins doar 1/4) aveam o seteeeeee mai puneti ba poze! Io mi-am dat seama ca am doar 3-4 de interes general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 ...................... doar cantarea folk parca a tinut cam mult In rest...sa ne mai vedem curand! SA NU TE LEGI de cantarea folk .... pacaneli de motoare NU ... scandaluri NU .... ce naiba eram la sanatoriu ? P.S. Glumesc ... la anu' promit sa facem liniste (... dar sa-mi aduci aminte ca pana atunci o sa uit.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 asa asa next time hihihi, ziua mea a fost sambata, am sarbatorit-o tot la intrunire a ta cand a picat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 hihihi, ziua mea a fost sambata, am sarbatorit-o tot la intrunire a ta cand a picat? duminica:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysimson2005 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Seawolves multumeste tuturor pentru participare. Distractia a fost la cote inalte. Primele poze aici: http://picasaweb.google.com/sabyn23/SeawolvesBikeparty2010# Â Va urma! Chiar ca a fost distractie maxima\m/, mai ales ca am fost fericitul castigator al tombolei "Weekend pentru 2 la Moeciu"\:cheers:/, multumesc mult clubului gazda SEAWOLVES pentru premiu, ca ne-a suportat si anul acesta si sper sa o faca si anul viitor.keep the wheels down boyz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 duminica:) pfff, tot duminica si a mea, am scris sambata fara sa vreau poate suntem gemeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristichivu74 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Totul la superlativ. Felicitari SEAWOLVES. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iunie 16, 2010 Autor Share Postat Iunie 16, 2010 (editat) Multumim foarte mult celor ce au filmat evenimentul. Ca sa apesi pe butonul magic "rec" inseamna ca iti place. Si IRIS-ilor se pare ca le-a placut pentru ca au pus mult patos in cantare si asta s-a vazut din public. Multumim IRIS. Selectie SEAWOLVES BIKEFEST III, 11-13 iunie 2010: Mesaj completat Multumim Morphinaida. Multumim Lili Sandulescu. Editat Iunie 16, 2010 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) totusi am ceva comentarii negative m-am bronzat neuniform pe mana din cauza bratarii, anul viitor sa faceti bratarile transparente !!!! Editat Iunie 17, 2010 de tactil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 totusi am ceva comentarii negative m-am bronzat neuniform pe mana din cauza bratarii, anul viitor sa faceti bratarile transparente !!!! da' noi ca ne'am bronzat cu manecutza? ) io zic anul viitor sa umblam totz in fundu gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 da' noi ca ne'am bronzat cu manecutza? )io zic anul viitor sa umblam totz in fundu gol O sa iasa "Seawolves nudist party". In plus, trebuie avut grija la parada.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 O sa iasa "Seawolves nudist party". In plus, trebuie avut grija la parada.) Partea mai nasoala e ca se vor simti prost stripperitzele, carora le-a fost jena sa dea haine jos de pe ele si au dat mai mult de pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 SA NU TE LEGI de cantarea folk .... pacaneli de motoare NU ... scandaluri NU .... ce naiba eram la sanatoriu ? P.S. Glumesc ... la anu' promit sa facem liniste (... dar sa-mi aduci aminte ca pana atunci o sa uit.) You're a bad man! Nu m-am luat de cantarea Folk! A fost foarte ok, doar ora putin...hmm...nepotrivita Hmmm...chiar asa, acum am realizat ca a fost prima intrunire fara scandaluri, fara pacanele, fara motoare turate invers proportional cu barbatia din pantaloni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Cateva poze de la Brasov.... /index.php?...t&p=2481126 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockeru_73 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Nota 10 cu + mic pentru eveniment , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nu poti multumi pe toata lumea !............... iar ca sa postat o gramada de poze eu am sa pun 4 filmari Ne-am distrat mega- ultra - beton felicitari si sper sa ne intalnim si la anu in 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 qSi de la Buzau a fost bestial frate.tot respectul pr SEAWOLVES spor la cat mai multe baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Dragilor, iaca vreo cateva poze si de la ploiesteni, scuze pentru intarziere . O singura problema am cu festu' vostru: De ce e doar o data pe an??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 totusi am ceva comentarii negative m-am bronzat neuniform pe mana din cauza bratarii, anul viitor sa faceti bratarile transparente !!!! mda .. bronzatul a fost o problema .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 poze Seawolves MC editia III Mesaj completat Am stat o ora sa incarc niste poze si vad ca nu apar pe site, dificil tare cu urcatul pozelelor pe situl asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Cuba mai bine pune-le undeva pe Picassa si da link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Seawolves a fost organizat foarte ok,din puncutul asta de vedere mi-a placut.Ce nu mi-a placut au fost trupele de rock(prea multe) invitate la cantare...pentru ca ...totusi nu au fost majoritatea participantilor roacari..iar restul de 70% au venit pentru intrurnirea in sine si au fost destul de multi care nu au agreat unele trupe Am plecat sambata la 4 dimineata spre mamaia,asta dupa ce am drmit doua ore...ok toate bune si frumoase numa ca nu am reusit sa dorm cand am ajuns pentru ca oameni faceau probe la sonorizare....mi-am spus las' ca dorm la noapte.Pai s-a incheiat concertul celor de la iris(tot respectul pentru oameni aia),au dansat fatucile alea,a fost concursul ala cu ...betivani.....in fine am adormit ca imi picau ochi-n gura de somn si am dormit vreo..doua ore ca i s-a pus pata unui CANTACIOS bulangiu sa sustina el un concert ad-hoc pe la patru dimineata,dar cu cantare pe scena si spectatori(in afara de cateva pitzi bete)corturile in care dormeau aia care trebuiau sa plece dimineata odihniti spre locurile de bastina.Si uite asa s-a dus dracu doata distractia,ca duminica am fost nauc toata ziua din cauza lu' cantacila cel cu multi spectatori Ideea e ca pe mine nu ma mai prindeti la festivalul vostru sa imi cante ciripitori la 4dimineata ca dupa aia numa' eu sa stiu cum ma intorc in bucuresti dupa 48h si 4ore dormite.Imi amintesc ca am intrat in bucuresti dar nu imi mai amintesc cum am ajuns acasa(si nu am baut nimic) eream mult prea obosit.Iar pentru asta nu mai merita efortul de a participa la un festival moto cu concerte pina la patru si jumatate dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 mda .. bronzatul a fost o problema .. era o gluma...daaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate