Bitza Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Ma intereseaza sa cumpar un R6 din 2001, dar care are probleme cu amortizoru spate. Nu sunt expert ca sa stiu exact ce probleme are, dar revenirea e foarte teapana, umbland la regrajul pt revenire, si la minim si la maxim, se comporta la fel. cum stiu ca amortizoru spate e varza e deoarece vobleaza fatza spate rau de tot la iesirea din viraje. intrebarea mea este se pot repara amortizoarele sau doar se schimba? si daca se pot repara cine se pricepe? mersi, bitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 FRATIE,AM ACEEASI PROBLEMA,DAR AM AFLAT D UN NN MESE IN COM ROSU. COSTA PINA IN 2 MIL. AFLU DETALII SI-TI SPUN DECI:NU CUMPARA UNU NOU K T SPARGE LA BANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 FRATIE,AM ACEEASI PROBLEMA,DAR AM AFLAT D UN NN MESE IN COM ROSU. COSTA PINA IN 2 MIL. AFLU DETALII SI-TI SPUN DECI:NU CUMPARA UNU NOU K T SPARGE LA BANI! Sa ne tii la curent cu nenea asta ca sunt tare curios . Daca e asa atunci e mester sau poate a revolutionat industria gazoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 da.... inseamna ca e meserias omu daca reconditioneaza amortizoare cu azot! dar cum face da gaura in butelie baga gaz si pune surub dupa aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 0213369095 ASTA E NR UNEI FIRME KRE S LAUDA K POATE REPARA TOT C E AMORTIZOR.DAR:CEL DESPRE KRE VB. EU CICA E TARE MESE , INSA NU AM NR. D TEL!NISTE TOV. MI-AU SPUS SA-L DEMONTEZ (AMORTIZORU') SI SA MERGEM LA EL! AI-A REZOLVAT CU AMORTIZOARE PT BMW,TICO, MATIZURI SI ALTE MASINI! NU STIU DAK LE FACE K DIN FABRICA! C SA ZIC?!?!DAR EU TOT NU DAU 650 DE EURO P UNU' NOU D KAWA KLE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 salut. am auzit de un nene care repara orice tip de amortizot pt moto(el se ocupa cu reglatul amortizoarelor la curse sau ceva de genu.asta e ce-am auzit de la un tip ce si-a rezolvat pb la el).sta prin regie,prin spate pe la BRICO STORE ORHIDEEA. NR LUI DE TEL:0723837582-VASILE. TRE SA AJUNG SI EU PE LA EL.TE ROG DE MERGI SA POSTEZI SI TU CUM E PANA LA URMA:TI-A REZOLVAT SAU NU PB? ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bitza Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 salut. am auzit de un nene care repara orice tip de amortizot pt moto(el se ocupa cu reglatul amortizoarelor la curse sau ceva de genu.asta e ce-am auzit de la un tip ce si-a rezolvat pb la el).sta prin regie,prin spate pe la BRICO STORE ORHIDEEA. NR LUI DE TEL:0723837582-VASILE. TRE SA AJUNG SI EU PE LA EL.TE ROG DE MERGI SA POSTEZI SI TU CUM E PANA LA URMA:TI-A REZOLVAT SAU NU PB? ride safe mersi frumos. o sa ma duc miercuri si o sa-ti spun cum sta treaba. sper sa se rezolve. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 mersi frumos. o sa ma duc miercuri si o sa-ti spun cum sta treaba. sper sa se rezolve. spor Asteptam cu nerabdare vestile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 salut. am auzit de un nene care repara orice tip de amortizot pt moto(el se ocupa cu reglatul amortizoarelor la curse sau ceva de genu.asta e ce-am auzit de la un tip ce si-a rezolvat pb la el).sta prin regie,prin spate pe la BRICO STORE ORHIDEEA. NR LUI DE TEL:0723837582-VASILE. TRE SA AJUNG SI EU PE LA EL.TE ROG DE MERGI SA POSTEZI SI TU CUM E PANA LA URMA:TI-A REZOLVAT SAU NU PB? ride safe Da. Vasile asta i-a facut amortizorul unui prieten cu zzr 1100 si e f bun. Intr-adevar se ocupa cu reconditionatul amortizoarelor de curse si nu numai si e mare artist. Il lauda cei care au fost la el dar si astia de la service-uri auto care-i mai trimit una alta. Asa ca eu zic ca se poate apela la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 0744869963 ASTA E NR LU' NEA COMESCU, DESPRE KRE VA VORBEAM! e undeva prin com ROSU langa MILITARI! incerkti ,cica e mese!asta face :numai amortizoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 AM SUNAT LA NEA VASILE SI ARE NUMARUL..STERS... "ACEST NR ESTE INEXISTENT" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 4, 2006 Admin Share Postat August 4, 2006 (editat) 0744869963 ASTA E NR LU' NEA COMESCU, DESPRE KRE VA VORBEAM! e undeva prin com ROSU langa MILITARI! incerkti ,cica e mese!asta face :numai amortizoare! Nu mai sunati degeaba,omu' nu mai lucreaza de motoare.. Este un tip Zoli care se ocupa cu asa ceva prin Covasna sau Harghita:0744/472211 Sanatate Luigi Vicol Editat August 4, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate