Andres Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 la o plimbare prin Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Pe caldura asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Ies eu, dar nu am benzina... asa ca daca faci cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Eu acum as iesi, am si benzina si timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Cu moto sau fără ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 La o plimbare in parc pe insula pensionarilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Insula cateilor ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F1sh Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 la o plimbare prin Bucuresti... Eu sunt dispus oricand, incepand cu ora 20:00 sa bantui pe strazi. Am tot ce-mi trebuie. Zona Turda/1 Mai. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 pai... ? unde si cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Oricand ar trebui sa se gaseasca cineva sa iasa la o plimbare.Iar daca ridicati problema caldurii, se poate face si mai dupamasa.eu nu-s din bucuresti ca asa as veni...nu tre sa faci parte neaparat dintr-o gasca,organizatie,club sau mai stiu eu ce ca sa tragi o plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F1sh Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Oricand ar trebui sa se gaseasca cineva sa iasa la o plimbare.Iar daca ridicati problema caldurii, se poate face si mai dupamasa.eu nu-s din bucuresti ca asa as veni...nu tre sa faci parte neaparat dintr-o gasca,organizatie,club sau mai stiu eu ce ca sa tragi o plimbare... De acord, mai ales ca dupa ora 22:00 deja se face putin mai racoare, iar traficul se mai destinde un pic. Acum sa ne intoarcem la subiect: Sambata 19 iunie, impreuna cu cativa colegi (in total vreo 4) incercam o tura de 2 zile pana la Bulgari, mai exact la veliko tarnovo, sau chiar pana la Pleven daca ne tin oasele. Cine doreste sa ne insoteasca, sa-mi lase un PM sau un telefon la numarul din semnatura pentru mai multe detalii. Poate ne intalnim vineri seara undeva in centru sa discutam detaliile. Un mic sumar: Departure: BucureÂşti, centre 1Leave BucureÂşti 2Take E70 / E85 / DN5 Entry into BulgariaEntry into Bulgaria 3Continue along: E70 / 2 4Continue straight on 5At the roundabout, take the 3rd exit Continue along: E85 / 5 6Arrive in Veliko Tărnovo Destination: Veliko Tărnovo, centre Bucuresti - Veliko Tarnovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeduhh Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 De acord, mai ales ca dupa ora 22:00 deja se face putin mai racoare, iar traficul se mai destinde un pic. Acum sa ne intoarcem la subiect: Sambata 19 iunie, impreuna cu cativa colegi (in total vreo 4) incercam o tura de 2 zile pana la Bulgari, mai exact la veliko tarnovo, sau chiar pana la Pleven daca ne tin oasele. Cine doreste sa ne insoteasca, sa-mi lase un PM sau un telefon la numarul din semnatura pentru mai multe detalii. Poate ne intalnim vineri seara undeva in centru sa discutam detaliile. Un mic sumar: Departure: BucureÂşti, centre 1Leave BucureÂşti 2Take E70 / E85 / DN5 Entry into BulgariaEntry into Bulgaria 3Continue along: E70 / 2 4Continue straight on 5At the roundabout, take the 3rd exit Continue along: E85 / 5 6Arrive in Veliko Tărnovo Destination: Veliko Tărnovo, centre Bucuresti - Veliko Tarnovo Si cu ocolul din harta imprumutata tot de pe motociclism.ro:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate