fhchth Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Mai adaugam "o prajiturica, o biscuite" de Simson, BMW/Zundapp, Triumph, DKW ....incet, incet se aduna fierataniile, inclusiv de BSA. Cred ca am adunat vreo 40 kg de chei. Cat de curand voi scoate la vanzare aproximativ 50% din ele. .....se pare ca sunt singurul nebun care aduna astfel de scule. Cheile de Simsonache si M72 si-au mai gasit surate. Poze cu cheia de BMW , marca Heyco si cartea Motocicleta in cateva zile. Superbe Printre toate Kg -urile nu ai cumva ceva de norton Dominator , sau americanisme wla /indian ? atit scule cit si piese ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Piese , din pacate , nu. Asta e singura cheie americana ce o am : Editat Octombrie 31, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Din pacate nu am decat cheie olandeza. Tie ti-ar trebui asa ceva sau o cheie olandeza. Noua costa 19,95 $ . E la vanzare aici : http://www.sjbmw.com/parts.asp?mid=54#s=store&bid=&mid=54&src=&p=1&pid=51 Da amigo asta e cheia de care am nevoie, am sa o caut pe site-ul care mi lai dat... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 (editat) Ceva chei de la diferite moto ( Carpati, BMW, Simson, IJ, Zundapp, MZ, NSU ) si cateva carticele cumparate ieri din targ : ...eheee.....uitasem tocmai de cea mai importanta achizitie .. husa de scule Editat Februarie 17, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 nu asta era trusa de la ij 49 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Aseara in timp ce lucram un pic la gagica , am pus mana pe un paten din trusa ei... si cand ma uit atent.... e de iju-biju. Concluzie s-a confiscat patentul pentru colectia personala :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Dupa vreo 3-4 week-end-uri de cotrobait targurile de vechituri din cateva judete am mai gasit cateva scule de Zundapp, BMW, Simson, Norton, BSA, IJ 56, IJ 49, Ratier, Triumph, Carpati, M72, Jawa, NSU si Voshod PLUS ( un mare plus ) notita tehnica , originala , a IJ-ului 49 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 ...primele doua de NSU, a treia de Mobra, a patra de BSA, a cincea de MZ » Post actualizat in 14 Jan 2015 15:44Mobra , Ural/DNEPR , Sachs , NSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Lipsa somnului ma face sa pun si eu niste poze cu ce ruginituri s-au mai adunat. Sunt 3 de M72 din cate am inteles, 2 sunt de CZ(daca le vrea cineva sa faca o oferta) si nu in ultimul rand cele de IJ 49 care dupa multe cautari,eforturi si pacate au ajuns la cate le vedeti. Stiu ca intre cele de IJ 49 nu's chiar toate de Ij 49 - dar pana la identificarea celor corecte le botezam de Ij 49. Amin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Am gasit si eu cate ceva prin garaj.Mai sunt si altele dar trebuie cautate(patentul asta o fi echipat vreo comunista,candva?) + o carticica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 ...primele doua de NSU, a treia de Mobra, a patra de BSA, a cincea de MZ » Post actualizat in 14 Jan 2015 15:44 Mobra , Ural/DNEPR , Sachs , NSU Vezi Lolo ca a "5-a cheie" nu e de mz. . Seamana dar nui ! Poate careva musca si o cumpara la bani grei Am asteptat sa zica cineva ceva dar se pare ca nu a observat nimeni asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Daca nu-i de MZ de la ce-i?Am si eu una si vreau sa stiu unde o pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 (editat) Este un post de la tine in data de : Posted 29 October 2013 - 11:58 AM Ce ai in poza , este cheie originala . Daca le compari cu ce a postat Lolo nu sunt la fel . Au gauri diferite pentru suruburi/piulite . Editat Februarie 4, 2015 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Am gasit si eu cate ceva prin garaj.Mai sunt si altele dar trebuie cautate(patentul asta o fi echipat vreo comunista,candva?) + o carticica. Patentul are insemnele IUS ( Intreprinderea de Unelte si Scule ) si nu a echipat nici o moto. Cheia cu insemnele ИM3 este cheie de IMZ M72. A treia cheie este de IJ 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Este un post de la tine in data de : Posted 29 October 2013 - 11:58 AM Ce ai in poza , este cheie originala . Daca le compari cu ce a postat Lolo nu sunt la fel . Au gauri diferite pentru suruburi/piulite . Multam.O pun la trusa DKW .Tot nemtii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Am mai gasit cite ceva,printre care si o ciudatenie care are un semn "asemanator" cu sigla ij-ului(poza nr. 1).Cheia cu romb pe ea este din trusa unei motociclete sau nu(poza nr. 2)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 In prima poza cheia olandeza cu levier in cap este de ceva bicicleta britanica, patentul este din trusa de scule a Voshod-ului, celelalte nu stiu; A doua poza cheia dubla fixa cu levier e de DKW, urmatoarea cheie e de DNEPR, cea de-a treia nu-mi dau seama de la ce e; In a treia poza ai o presa de vulcanizare, o cheie necunoscuta si o cheie olandeza de M72; In a patra poza ai o cheie de bujii care nu stiu de la ce este, cheia dubla olandeza ce pare a fi de vreun utilaj si un levier de MZ RT; In a cincea poza ai un cleste pentru reparatii instalatii sanitare si un cleste de sigurante; In ultima poza ai o tubulara dubla ce nu pare a fi de moto, o cheie combinata velo si o surubelnita dubla de Jawa / CZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Inca ceva de prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Salut, Am si eu niste chei ,,ciudate,, dar nu stiu daca sa postez aici sau la vechituri pentru identificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yanys Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Cheie de spite gasita duminica la vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Inca ceva de prin garaj. Eu am un tecalemit d-asta de motocicleta,adica micut ce este facut chiar de firma TECALEMIT.De aici le si vine denumirea in romaneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Am si eu niste scule din agoniseala bunicului,el a avut motociclete asa ca nu stiu de ce sunt exact.Daca le recunoste cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) @yanis - nu e cheie moto ( pare a fi de la vreun utilaj - chiar daca e multifunctionala ). Din cate vad in poza sigla e IUS iar motoretele romanesti nu au avut asa ceva in trusa de scule. @sabin - nici una din chei si nici patentul nu e de moto. » Post actualizat in 06 Mar 2015 01:15. Editat Martie 6, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Inca cateva scule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Prima poza: prima cheie ( curbata ) e ruseasca, posibil de IJ; surubelnita pare a fi de Carpati. A doua poza: prima cheie scrie clar de la ce e a treia cheie de de Carpati rusesc a patra si a cincea cheie sunt de Voshod ultima cheie e de bicicleta MIFA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate