Lupu.D Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 A patra cheie din prima poza tot Voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Daca tot sti de la ce sunt cheile......de ce mai pui intrebari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Ca sa se laude Am gasit si eu o cheie printre fiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Ptiuuuu firear sa fie.Asta se potrivea la DKW-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Am achizitionat cate ceva din targ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 O franceza mai interesanta, din pacate nu a venit in trusa motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Poate sa ma ma lamureasca si pe mine cineva de la ce marca de motocicleta sunt gresoarele din a doua poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate