masterblaster Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Free frog Riders vă invită la cea de-a 11 ediție întâlnire moto organizată în Târgu -Secuiesc.Distracție din plin,concursuri Âşi multe surprize iar în prețul intrării este inclusă o porție delicioasă de gulaÂş cu fasole preparată în ciun din alamă tradițională. Vă aÂşteptăm cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Ahoi! Daca vremea o sa fie ingaduitoare am sa fiu prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 De cativa ani nu ratez aceasta intalnire organizata deosebit in fiecare an de Free frog Riders. Felicitari organizatorilor . O parte din moldoneni ( ieseni ) vom fi prezenti ( sa speram ca vremea ne va lasa sa strabatem cei 600 km dus-intors ,ca odata ajunsi acolo ne descurcam noi). Asteptam cu nerabdare stropitul galcilor....cu vermorelul !!! JAK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salutare! Cazare in afara de la cort exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Sambata si duminica pare ok vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 vom fi acolo in numar mare, ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Ce alte posibilitati de cazare mai sunt, inafara de cort? Rulote, pensiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) Gdan, bmw_catalin> ne grupam la un drum impreuna? Rog organizatorii sa confirme ca mai sunt si alte variante de cazare in afara de cort! Editat Iunie 29, 2010 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 In campingul in care se tine intrunirea exista doar niste rulote si loc pentru corturi (cel putin asa era in anii trecuti).... daca te intereseaza ar trebui sa vorbesti cu organizatorii. Mai exista pensiuni in zona cred ca cea mai apropiata undeva cam la 1 -1,5 km de camping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Pensiuni exista, iar prietenul Google le cunoaste.. cu pret, cu telefoane, cu toate detaliile Vreme buna sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Pensiuni exista, iar prietenul Google le cunoaste.. cu pret, cu telefoane, cu toate detaliile Vreme buna sa fie... ultima data cand am verificat pe net, se anunta vreme superba weekendu asta pe la Tg Secuiesc. Sper sa fie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ultima data cand am verificat pe net, se anunta vreme superba weekendu asta pe la Tg Secuiesc. Sper sa fie asa. Si eu sper sa fie vreme mijto! Dabia astept intrunirea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ploiestenii cand pleaca? Mesaj completat ploiestenii cand pleaca? Mesaj completat ploiestenii cand pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ploiestenii cand pleaca?Mesaj completat ploiestenii cand pleaca? Mesaj completat ploiestenii cand pleaca? ce ? Mesaj completat CE? Mesaj completat Cum? Mesaj completat ha? Vineri plecam... ar fii mijto sa ne gasim cu totii la rompetrol sau undeva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Fratilor as veni si eu, care ati mai fost dati-mi si mie mai multe detali despre cum ajung acolo (pana in targu secuiesc e ok stiu, locul exact nu il stiu) pls. Si care mai pleaca din buc sambata poate ma aliniez si eu cu voi dar la un mers 80 / localitati, 110 / afara (vin cu mandra deci cu limitatorul de viteza ). Astept raspunsurile voastre. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 La intrarea in TG.SECUIESC se merge pe centura in dreapta spre BACAU,la iesire din oras se trece o cale ferata si se face la dreapta pe un drum m-ai neasfaltat care duce la locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Rog un priceput sau un organizator pe ultima suta de metri sa imi dea mai multe detalii despre pensiunile apropiate campingului ! Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 La intrarea in TG.SECUIESC se merge pe centura in dreapta spre BACAU,la iesire din oras se trece o cale ferata si se face la dreapta pe un drum m-ai neasfaltat care duce la locatie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Rog un priceput sau un organizator pe ultima suta de metri sa imi dea mai multe detalii despre pensiunile apropiate campingului ! Toate cele bune 1 . Acum 2 ani am stat la un fel de hostel / han ceva in centrul orasului 30 Ron Camera (dus in camera / wc pe hol) oricum mult mai bine decat la cort 2 . Pensiune Voros (in centru orasului) aici doar am mancat link 3. Alta link ( de asta nu stiu nimic) 4. link 5. link Cele care sant mai aproape de camping nu le-am gasit.... Maine sa ai berea pregatita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 mai fratilor sunt intr-o mare dilema... sa merg sambata si duminica pe transfagarasean sau sa vin la intrunire??? ii rog pe cei care au participat si la intrunirile precedente sa ma ajute cu un sfat. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 mai fratilor sunt intr-o mare dilema... sa merg sambata si duminica pe transfagarasean sau sa vin la intrunire??? ii rog pe cei care au participat si la intrunirile precedente sa ma ajute cu un sfat. mersi daca te straduiesti putin le poti face pe amindoua!!!!simbata seara intrunire,duminica dimineata plecat cit mai devreme catre sibiu(in jur de 150km pina la drumul care duce pe transfagarasean,coborire spre pitesti ,autostrada .........acasa) distractie placuta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 e cineva care pleaca sambata din bucuresti, chiar daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 mai fratilor sunt intr-o mare dilema... sa merg sambata si duminica pe transfagarasean sau sa vin la intrunire??? ii rog pe cei care au participat si la intrunirile precedente sa ma ajute cu un sfat. mersi e una din intalnirile pe care nu trebuie sa o pierzi intr-un an parada, concursuri faine, prieteni...mancarea la ceaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 mai fratilor sunt intr-o mare dilema... sa merg sambata si duminica pe transfagarasean sau sa vin la intrunire??? ii rog pe cei care au participat si la intrunirile precedente sa ma ajute cu un sfat. mersi transfagarasanul tot acolo va fi si il poti face oricand, intalnirea e doar o data pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Rog un priceput sau un organizator pe ultima suta de metri sa imi dea mai multe detalii despre pensiunile apropiate campingului ! Toate cele bune da' macar cum se numeste campingu' sa caut si io o pensiune pe net pe langa ne zice si noua careva? daca n-are nume cum ii zice la zona, drum, padure, ceva... multam in avans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate